Garanciális feltételek

Jelen garancia nem azonos a fogyasztót jogszabály alapján megillető elállási joggal, amelynek feltételeiről az Általános Szerződési Feltételek szól.

Amint az általános szerződési feltételekben szerepel, a fogyasztó jogosult a vásárlástól elállni, meghatározott időn belül. Az elállási jog gyakorlása során a fogyasztó visszaküldi a terméket, és visszakapja a pénzét mi azonban ennél szélesebb körű garanciát nyújtunk.

A garancia nyújtás célja az, hogy minden artrózisban szenvedő személy kockázatmentesen kipróbálhassa a készítményt. Bár a Magyar Családi Balzsam több ízben is bizonyított már, hogy képes drámai mértékben javítani a rendszeres fogyasztók életminőségét, sajnos nincs olyan készítmény, ami mindenki számára működne. A célunk az, hogy segítsünk mindenkinek, akinek artrózisos megbetegedése van.

Ezért arra az esetre, ha termékünkkel esetleg mégsem tudunk segíteni, teljes körű garanciát vállalunk az Magyar Családi Balzsam-ra hogy Önt ne érhesse hátrány. A legtöbb cég sajnos semmiféle felelősséget nem vállal a forgalmazott termékért. A cégünk ebben is szeretne egyedülálló és egyben követendő példát mutatni.

A teljes körű garancia azt foglalja magában, hogyha valakinek nem használ a készítmény visszafizetjük a vételárat.

A garancia érvényesítésének feltételei
  • Maximum két tégely Magyar Családi Balzsam esetében van lehetőség élni a garanciával. Aki ennél nagyobb mennyiséget rendel, nem élhet az itt leírt garanciával.
  • A garanciával csak és kizárólag a megrendeléstől számított 31 napon (nem munkanap!) belül lehet élni. A határidő minden esetben a megrendelés napjával elkezdődik, függetlenül attól, hogy mikor került sor a termék kiszállítására. Amennyiben ezt valaki túllépi abban az esetben már nem élhet a garanciával. Így például a megrendeléstől számított 32. napon már nem lehet élni a garanciával.
  • A garancia igényt email formájában kell jelezni a naturcomfort.ugyfelszolgalat@gmail.com email címen. A garanciát igénylő e-mailnek a fenti 31 napos határidőn belül meg kell érkeznie. Az e-mail tárgy mezőjébe a “garancia” szót kell írni, és az e-mailben egyértelműen le kell írni az igénylő azonosításához szükséges adatokat, így azt a nevet, címet, e-mail címet, telefonszámot, amely megrendeléskor megadásra kerül. Amennyiben a garanciát igénylő nem azonosítható, a garancia nem érvényesíthető.
  • A garancia érvényesítése esetén visszafizetjük a termék vételárát, de abból levonjuk a futár költségét. A futár költség kívül esik a garancián. A csomagok kézbesítését futárszolgálat (jelenleg a GLS futárszolgálat) végzi. Ezért a futár költségét sajnos nem tudjuk visszatéríteni, hiszen ez a pénz nem a mi cégünket illeti.
  • A kifizetett vételár fennmaradó részét minden esetben az igénylő által megjelölt bankszámlára utaljuk vissza! Amennyiben ez nem megfelelő az ügyfélnek úgy van lehetőség egyéb visszatérítési módokra is. Ebben az esetben azonban minden plusz költség, ami felmerül a vételár visszajuttatása közben az ügyfelet terheli. (Például: Az utalvány kifizetés 540 Ft-ba kerül. Abban az esetben, ha ezzel a pénz visszatérítési formával él az ügyfél az 540 Ft-tal csökkentett összeget tudjuk csak visszajuttatni)
Garanciából kizáró tényezők
  • Abban az esetben, ha valaki már élt a garanciával, a későbbiekben már nem jogosult semmilyen formában sem igénybe venni garanciát.
  • A Naturcomfort Kft. olyan szintű garanciális feltételeket nyújt, amelyre csupán nagyon kevesen hajlandóak. Éppen ezért arra kérjük vásárlóinkat, hogy éljenek, ne pedig visszaéljenek ezekkel a lehetőségekkel.
  • A Naturcomfort Kft. jogosult megtagadni a garancia érvényesítését, amennyiben felmerül vagy bebizonyosodik a visszaélés gyanúja.
  • A Naturcomfort Kft. jogosult a jelen garancia feltételeit bármikor egyoldalúan megváltoztatni, és jogosult azt visszavonni.

Megrendelem »

« Vissza a főoldalra