5+1 hasznos tanács a NaturComfort termékek használatához

Szerző: Naturcomfort

A NaturComfortnál szeretjük a vásárlói visszajelzéseket. Öröm számunkra, amikor a termékeinket kipróbáló új vásárló ismét rendel, és az is nagy segítség, amikor ötleteket kapunk, milyen termékben lenne érdemes még gondolkodni, mit fejlesszünk ki legközelebb. Ugyanígy a kifogásokból is tanulunk, mert nagyon pontosan kirajzolják a vásárlói elvárásokat.

Van viszont egy elsőre furcsának tűnő visszajelzés is, amiről azért fogunk beszélni, mert meglepően gyakori. Sok esetben ugyanis a termékünket megrendelő azért nem tudja értékelni a balzsamot vagy krémet, mert – bár megvásárolta –, nem használja. Vagy nem használja rendszeresen, mert

  • nagyon elfoglalt egész nap, mindig adódik valami sürgősség, és sok idő eltelik úgy, hogy nem is használja a krémet, balzsamot
  • elfelejti használni
  • sok hasonló jellegű terméket tart otthon, és nehezére esik eldönteni, hogy melyiket használja
  • sok terméket használ egyszerre, és igazából nem tudja, melyiknek van valóban jó hatása

Márpedig a NaturComfort termékek hatása mindig a rendszeres használat következménye. Ha eddig nem tudtad megvalósítani a következetes használatot, olvasd el egyszerűen alkalmazható, praktikus tanácsainkat!
5+1 hasznos tanács a NaturComfort termékek használatához

NaturComfort tippek a rendszeres használat kialakításához

1. Tedd jól látható helyre a balzsamos tégelyt! Gondolj úgy a balzsamra, mint egy gyakran használt eszközre, például egy telefonra. Jó, ha kéznél van. Tapasztalatból azt szoktuk tanácsolni vásárlóinknak, hogy tegyék az éjjeliszekrényükre: lefekvés előtt, felkelés után csak egy karnyújtásnyira legyen. Ilyenkor mindig áll rendelkezésünkre pár perc, hogy felkenjük a fájdalomcsillapító, gyulladásgátló krémet, és nem fogjuk valami más miatt elhalasztani, később megfeledkezni róla. Könnyebb is ilyenkor használni, hiszen hálóruhában vagyunk.

2. Természetesen más hasznos helyet is találhatsz a balzsam számára. A mosdó mellett, a konyhában, a helyet igazából az életmódod és a szokásaid határozzák meg. A hangsúly azon van, hogy találj időt rendszeresen a krém használatára.

3. Előfordulhat, hogy már több hasonló készítményed van otthon: vásároltad, ajándékba kaptad őket, és a bőség zavarában nem igazán tudod, melyiket lenne érdemes használni. Első lépésként tegyél rendet közöttük: nézd meg a szavatossági határidőket, és amelyik már lejárt, azt ne sajnáld kidobni! Ha még mindig túl sok krém lenne a polcodon, amit lehetetlenség lenne a szavatossági időn belül elhasználni, ajándékozz el párat a kevésbé szimpatikusak közül. Nézd meg az összetételüket, és ennek alapján döntsd el, mi az, amit megtartasz.

4. Ha nem tudsz dönteni, bátran fordulj az adott termék ügyfélszolgálatához, melynek telefonszámát megtalálod a csomagoláson. Útbaigazítást fogsz kapni, hogy mire is ajánlott az adott krém, pontosan milyen problémára lett kifejlesztve.

5. Most, hogy már rendezted a termékeid, talán a legnehezebb feladat következik: kiválasztani egyet, és azt következetesen, az előírások szerint használni. Ha egyszerre több hasonló terméket is használsz, nem fogod tudni eldönteni, hogy melyiknek mi a hatása: melyik segít a problémád enyhítésében, melyik az a termék, amelyik mellett megállapodhatsz. Akár heteken át is egyetlen terméket kell használnod!

6. A következetes használat meghozza az eredményt. Gyógynövényes termékeinkben olyan nagy dózisban vannak a gyulladáscsökkentő gyógynövényi hatóanyagok, hogy rendszeres használattal a gyulladás okát is meg tudják szüntetni nagyon sok probléma esetén. Ha pedig a krémről tapasztalatból el tudod mondani, hogy segített, az erőt fog adni a további rendszeres használatához.

Természetesen a csábítás mindig ott lesz: rengeteg reklámmal vagyunk körülvéve, és mindenki a saját termékére esküszik. Te tarts ki amellett, amiről már biztosan tudod, hogy használ! Ne félj megválni azoktól a tégelyektől, amelyek nem hoztak eredményt. Nyilván ezek is pénzbe kerültek, de nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket. Nem azon van a hangsúly, hogy „ártani nem árthat”, hanem azon, hogy nem használ!

Már van egy jól bevált terméked, de egy újdonság felkelti az érdeklődésed? Lehet, hogy érdemes lenne kipróbálni. Arra azonban ügyelj, hogy ne halmozz fel túl sokféle terméket, egyszerre csak egyet próbálj ki. Lehet, hogy az új termék hatékonyabb lesz, lehet, hogy a régivel nem tudja felvenni a versenyt – mihelyst eldőlt a verseny, válj meg a rosszabbiktól!

Büszkék vagyunk arra, hogy a NaturComfort termékei több tízezer vásárlónak segítettek az életminőség javításában, hogy segíteni tudunk a túlterheltségből eredő, kopásos-meszesedéses ízületi bántalmaktól szenvedőknek fájdalommentes és aktív életet élni! Nézd meg a NaturComfort ízületápoló termékeit itt>>

Még több ajánlott blog Neked

A bőrápolás nem csupán esztétikai kérdés. A bőr, mint a legnagyobb szervünk, a szervezetünk állapotáról is informál. A NaturComfortnál a május a...

Elolvasom »

A különböző eredetű ízületi fájdalom és merevség az időseket és fiatalokat egyaránt érintheti. A megjelenése genetikai eredetű is lehet, de intenzíven összefügg...

Elolvasom »

A kimerült energiaraktárak feltöltése vitaminokkal és ásványi anyagokkal A méregtelenítés népszerű módja a szervezetünk felfrissítésének és a rendszerünk újraindításának. A méregtelenítés után...

Elolvasom »