Hatékony immunerősítés vitaminokkal és gyógygombákkal

Szerző: Naturcomfort

Egyes vitaminok és gyógygombák egyre nagyobb szerephez jutnak az immunerősítésben, emellett a vírusfertőzések megelőzésében, illetve kiegészítő kezelésében. Melyek ezek? Miben rejlik a titkuk? Tudja meg itt.>>>

Hatékony immunerősítés vitaminokkal és gyógygombákkal
Immunerősítés vitaminokkal

Az immunerősítés elképzelhetetlen az egészségtudatos életmód és a változatos táplálkozás, valamint kifejezetten az erre a célra ajánlott vitaminok nélkül, melyek közül is a legfontosabbak a C-vitamin és a D-vitamin.

C-vitamin

A Szent-Györgyi Albert által 1928-ban izolált és addig ismeretlen vegyület, a C-vitamin számos jótékony hatással rendelkezik a szervezetünkre nézve:

  • fokozza az immunrendszer működését,
  • növeli a gyulladásgátló fehérvérsejtek számát,
  • jelentős antioxidáns-forrás, így csökkenti a szervezetben a káros szabadgyökök számát,
  • segíti a kollagéntermelést,
  • gyorsítja a sebgyógyulást,
  • elősegíti a hegképződést.

Gyulladáscsökkentő és immunerősítő hatása miatt a szedését az orvosok is gyakran javasolják a pácienseik számára a vírusos eredetű légúti fertőzések esetén. Sőt, akkor is, ha pl. ízületi gyulladás mérséklése a cél.

A Liposomal C Eszencia kiváló hasznosulású, 95%-ban felszívódó, folyékony C-vitamin, ami a liposzómás technológiának köszönhetően azonnal a sejtekhez jut. A gazdaságos, 100 adagos Liposomal C Eszenciát itt tudja megrendelni.>>>

D-vitamin

A D-vitamin egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy segíti a kalcium beépülését a csontokba, de legalább ennyire kiemelkedő szerepe van az immunrendszer erősítésében is.

A D-vitamin egyrészt a fertőzés okozta gyulladásos folyamatok mérsékléséért felel, másrészt pedig szabályozza a kórokozók semlegesítéséért felelős falósejtek működését.

A Magyar Limuvit Eszenciában folyékony formában megtalálható D-vitamin és egyéb kulcsfontosságú vitaminok, illetve nyomelemek kifejezetten nagy löketet adhatnak az immunrendszernek.

Immunvédelem gyógygombákkal

A gombákat az emberiség mindig is nagyra értékelte a kulináris élvezeti értékükért és a tápértékükért. Napjainkban pedig egyre inkább előtérbe kerülnek számos fontos gyógyászati ​​tulajdonságuk miatt.

Ma már nemcsak diétás élelmiszerként tartják őket számon, hanem étrend-kiegészítőként is egyre népszerűbbek.

Használatuk a jó egészségi állapot előmozdítására, fenntartására, illetve egyes betegségek kezelésére már ősidők óta elterjedt az ázsiai régiókban, míg nyugaton ez a megközelítés jóval újabb keletű.

Hatékony immunerősítés vitaminokkal és gyógygombákkal

A gyógygombákkal kapcsolatban egyre több kutatás zajlik. Elsősorban az antimikrobiális, gyulladáscsökkentő, immunreakciókat befolyásoló, antidiabetikus, daganatmegelőző, antioxidáns, májvédő, antiallergiás és prebiotikus tulajdonságaikat igyekeznek igazolni a kutatók.

A vírusfertőzések világszerte az embereket érintő leggyakoribb betegségek közé tartoznak. Folyamatosan jelennek meg új vírusok, és jelenleg csak kevés vírusellenes szer áll rendelkezésünkre a vírusos betegségek leküzdésére.

A gombák a bioaktív molekulák tárházai, amelyekkel jelenleg is számos kutatás zajlik. Egyes kutatások azt szeretnék bizonyítani, hogy egyes gyógygombák potenciálisan vírusellenes szerként is alkalmazhatóak.

A Naturcomfort kínálatában több gyógygomba terméket is talál, ilyen többek között:

A természetes termékek évezredek óta hatékonyan egészítik ki a hagyományos orvoslás lehetőségeit, a természetes biológiai forrásokból izolált bioaktív vegyületek hatalmas és feltáratlan sokféleségét kínálják. Egyesek közülük már ma is elérhetőek és akár a webáruházunkból is megvásárolhatóak, mások pedig még felfedezésre várnak.

 

* * *
Töltse le Immun Gyógyír-Tár füzetünket!

Szeretné, ha immunrendszere erős lenne? Szeretne ennek biztosításához praktikus és igazán használható ismereteket szerezni?

Legújabb Gyógyír-tár füzetünkben az immunrendszerrel ismerkedhet meg és hasznos praktikákat találhat az egészség hosszú távú megőrzésére, a betegségek leküzdésére.

Hiszen ha az immunrendszer megfelelően működik, sokkal ellenállóbb lesz a betegségekkel, bacikkal, vírusokkal szemben.

Megtapasztalja, hogy kezelhetővé válik számos probléma és búcsút inthet sok gondnak.

>> LETÖLTÖM <<

 

Még több ajánlott blog Neked

Évindító csapatmunka! Nagyszerű kezdeményezésre mozdult meg a NaturComfort központja! A Nyírerdő által meghirdetett felhívást felkeltette a mi figyelmünket is, miszerint önkénteseket vártak...

Elolvasom »

Az ízületi gyulladás okozta fájdalmak sokak életét megkeseríti. Az orvostudomány sokféle módszert kidolgozott a betegség tüneteinek enyhítésére. Nem árt tudnod, hogy léteznek...

Elolvasom »

Ön hányszor edz hetente? Szomorú tény, de az emberek többsége nem végez aktív testmozgást, pedig szinte minden, ezen a területen végzett kutatás...

Elolvasom »