Hatékony vagy sem: mire figyelj a vitamin kiválasztásakor?

Szerző: Naturcomfort

A multivitaminok és C-vitaminok piacán található termékek között hatalmas különbségek vannak. Egyik-másik vitamin alacsonyabb vagy csak minimális hatóanyag-tartalommal, esetleg nem a legoptimálisabb összetétellel rendelkezik. A számodra tehát egyáltalán nem mindegy, hogy melyiket választod, ha az egészséged megőrzése és az immunrendszered hatékony támogatása a tét!

A vitamin kiválasztáson múlik minden

A valódi hatékonyság titka nem csak az összetételben rejlik, bár a legjobb hatást kétségkívül a tudományos alapon, gondosan válogatott összetevőkkel, illetve ezek megfelelő arányával lehet elérni. A kulcs azonban a felszívódási hatékonyságban rejlik, ami a legtöbb esetben csupán 20%-os, pedig akár 95%-os is lehet!

Milyen vitaminokra és ásványi anyagokra van alapvetően szükséged?

A szervezeted egészséges működéséhez szükséged van: A-vitaminra, a B1-, B2-, B3-, B5-, B6-, B7-, B9- és a B12, valamint a C- és D-, a K- és az E-vitaminra, luteinre, likopinra és szójalecitinre, melyek együttesen vesznek részt a védekező mechanizmusban, hiszen az egészségmegőrzés alapvető tápanyagai.
Hatékony vagy sem: mire figyelj a vitamin kiválasztásakor?

C-vitamin

Tudtad, hogy a C-vitamin egy antioxidáns hatású szerves sav, ami többek között sejtjeid egészséges működéséért felel és az ízületeid, illetve a kötőszöveteid megfelelő állapotához elengedhetetlen kollagén előállításához is nélkülözhetetlen koenzim?
Épp ezért van rá szükséged, kiváltképp vírusos megbetegedések idején! A kimagasló hatékonysággal hasznosuló Liposomal C Eszencia folyékony, liposzómás C-vitaminnal egyszerűen nem lőhetsz mellé. A Dr. Turi-féle C-vitaminként is ismert, rendkívüli, 95%-os hatékonysággal felszívódó C-vitaminnal az immunrendszered, a sejtjeid és szöveteid elképesztő mennyiségű C-vitamin lökettel töltődhetnek fel. A hatás pedig szinte azonnali, de még tovább is fokozható!
Tudj meg többet a Liposomal C Eszenciáról itt!

Multivitamin komplex

Ahogyan a Liposomal C Eszencia, úgy a teljes körű védelmet nyújtó Magyar Limuvit Eszencia is intenzívebben és maximális hatékonysággal szívódik fel, nagyságrendekkel lekörözve a hagyományos tablettás társait.
A Magyar Limuvit Eszencia rendszeres alkalmazása megelőzheti vagy javíthat a következő állapotokon:
influenza és más fertőző betegségek

  • megfázás
  • vérszegénység
  • fáradékonyság
  • gyomorfekély
  • érrendszeri panaszok
  • stresszes időszakok
  • gyengeség stb.

Ismerd meg jobban a Magyar Limuvit Eszenciát!

Ha még jobban felturbóznád az immunrendszered, válaszd a Magyar Limuvit Eszenciát ajándék 1000 mg C-vitaminnal egy csomagban kedvező áron!

Az erős csontozat és fogak épp annyira fontosak az egészségmegőrzés szempontjából, mint a sziklaszilárd immunrendszer. Miért ne lehetne két legyet ütni egy csapásra?

Ha egyszerre töltenéd fel az antioxidáns C-vitamin, az immunerősítő D-vitamin és cink, valamint a magnézium és kalcium raktáraidat, számodra a 2 db Lakagomba Plusz ajándék Kal-Mag Aktív kapszulával csomagra van szükséged!

A vitaminok kiválasztásánál mindig a felszívódási hatékonyságot tartsd szem előtt, mert csak így biztosítható, hogy a szervezeted valóban megkapja azt a mennyiséget, amire a vírusok, baktériumok okozta, illetve egyéb betegségekkel szembeni eredményes védekezéshez szüksége van.

Még több ajánlott blog Neked

Készen áll vidáman átölelni a világot? És vajon készen áll arra, hogy önmaga legjobb barátja legyen? Önmagunk szeretete a kiindulópont az egészségesebb...

Elolvasom »

“Nagyon fitt a mama” Mindig is lenyűgözött az ember és az a kérdés, hogy létezik-e a teljesítőképességünknek józan határa. Éveken keresztül a...

Elolvasom »

Az ízületeket érintő problémáknak számos típusa létezik, különböző tünetekkel, következményekkel járnak, de van egy közös vonásuk. Ez pedig a fájdalom. Sokszor hallani,...

Elolvasom »