Hatékony vagy sem: mire figyelj a vitamin kiválasztásakor?

Szerző: Naturcomfort

A multivitaminok és C-vitaminok piacán található termékek között hatalmas különbségek vannak. Egyik-másik vitamin alacsonyabb vagy csak minimális hatóanyag-tartalommal, esetleg nem a legoptimálisabb összetétellel rendelkezik. A számodra tehát egyáltalán nem mindegy, hogy melyiket választod, ha az egészséged megőrzése és az immunrendszered hatékony támogatása a tét!

A vitamin kiválasztáson múlik minden

A valódi hatékonyság titka nem csak az összetételben rejlik, bár a legjobb hatást kétségkívül a tudományos alapon, gondosan válogatott összetevőkkel, illetve ezek megfelelő arányával lehet elérni. A kulcs azonban a felszívódási hatékonyságban rejlik, ami a legtöbb esetben csupán 20%-os, pedig akár 95%-os is lehet!

Milyen vitaminokra és ásványi anyagokra van alapvetően szükséged?

A szervezeted egészséges működéséhez szükséged van: A-vitaminra, a B1-, B2-, B3-, B5-, B6-, B7-, B9- és a B12, valamint a C- és D-, a K- és az E-vitaminra, luteinre, likopinra és szójalecitinre, melyek együttesen vesznek részt a védekező mechanizmusban, hiszen az egészségmegőrzés alapvető tápanyagai.
Hatékony vagy sem: mire figyelj a vitamin kiválasztásakor?

C-vitamin

Tudtad, hogy a C-vitamin egy antioxidáns hatású szerves sav, ami többek között sejtjeid egészséges működéséért felel és az ízületeid, illetve a kötőszöveteid megfelelő állapotához elengedhetetlen kollagén előállításához is nélkülözhetetlen koenzim?
Épp ezért van rá szükséged, kiváltképp vírusos megbetegedések idején! A kimagasló hatékonysággal hasznosuló Liposomal C Eszencia folyékony, liposzómás C-vitaminnal egyszerűen nem lőhetsz mellé. A Dr. Turi-féle C-vitaminként is ismert, rendkívüli, 95%-os hatékonysággal felszívódó C-vitaminnal az immunrendszered, a sejtjeid és szöveteid elképesztő mennyiségű C-vitamin lökettel töltődhetnek fel. A hatás pedig szinte azonnali, de még tovább is fokozható!
Tudj meg többet a Liposomal C Eszenciáról itt!

Multivitamin komplex

Ahogyan a Liposomal C Eszencia, úgy a teljes körű védelmet nyújtó Magyar Limuvit Eszencia is intenzívebben és maximális hatékonysággal szívódik fel, nagyságrendekkel lekörözve a hagyományos tablettás társait.
A Magyar Limuvit Eszencia rendszeres alkalmazása megelőzheti vagy javíthat a következő állapotokon:
influenza és más fertőző betegségek

  • megfázás
  • vérszegénység
  • fáradékonyság
  • gyomorfekély
  • érrendszeri panaszok
  • stresszes időszakok
  • gyengeség stb.

Ismerd meg jobban a Magyar Limuvit Eszenciát!

Ha még jobban felturbóznád az immunrendszered, válaszd a Magyar Limuvit Eszenciát ajándék 1000 mg C-vitaminnal egy csomagban kedvező áron!

Az erős csontozat és fogak épp annyira fontosak az egészségmegőrzés szempontjából, mint a sziklaszilárd immunrendszer. Miért ne lehetne két legyet ütni egy csapásra?

Ha egyszerre töltenéd fel az antioxidáns C-vitamin, az immunerősítő D-vitamin és cink, valamint a magnézium és kalcium raktáraidat, számodra a 2 db Lakagomba Plusz ajándék Kal-Mag Aktív kapszulával csomagra van szükséged!

A vitaminok kiválasztásánál mindig a felszívódási hatékonyságot tartsd szem előtt, mert csak így biztosítható, hogy a szervezeted valóban megkapja azt a mennyiséget, amire a vírusok, baktériumok okozta, illetve egyéb betegségekkel szembeni eredményes védekezéshez szüksége van.

Még több ajánlott blog Neked

Talán az egyik legcsodálatosabb ünnep, az anyák napja, nem igaz? Bár nemzetközi ünnepről van szó, megünneplése, sőt még a dátuma is eltérő...

Elolvasom »

Ki ne álmodozna fiatalos, feszes és hidratált bőrről? Nekünk pedig van egy jó hírünk: teljesen természetes folyamat, hogy az évek előrehaladtával a...

Elolvasom »

Profi és hobbi kertészek figyelem-figyelem! Itt a tavasz, lehet menni kertészkedni, virágot ültetni és udvart csinosítani. Természetesen érdemes utána nézni, mit lehet...

Elolvasom »