A hosszú élet titka az egészséges életmód, hozzáadott gyógygombával

Szerző: Naturcomfort

Az egészséges életmód fejben dől el. Minden esetben egy komoly elhatározással kezdődik. Ha pedig azt megfelelő kitartás is kíséri, a cél bárki számára elérhető.

Milyen, szinte azonnal érezhető előnyei lehetnek az Ön számára, ha már ma lépéseket tesz az egészségtudatosság elérése felé és milyen területeken érdemes változtatnia?

A hosszú élet titka az egészséges életmód
Miért fontos az egészséges életmód?

Az egészséges életmód sokak számára nem tartozik a prioritások közé. Talán Ön is hallott már olyan kijelentést a környezetéből, hogy “Egyszer élünk.”, “Valamiben úgyis meg kell halni.”, stb.

Vannak, akik így gondolkodnak. De Ön miért tartozna közéjük, ha egy teljesebb, kiegyensúlyozottabb és egészségesebb élethez vezető utat is választhat?

Mert az élet és az egészség tényleg a legnagyobb kincsünk. Nem olyan nagy áldozat vigyázni rá, kiváltképp, ha ezzel különféle betegségek is megelőzhetők lehetnek.

Az egészséges életmód egy kiváló lehetőséget kínál arra, hogy Ön megőrizhesse egészségét vagy legalább megállíthassa vagy lassíthassa a már kialakult állapot tovább romlását.

Nem véletlenül hangsúlyozzák a szakértők világszerte, hogy, aki egészséges szeretne maradni:

 • sportoljon hetente többször
 • kerülje az elhízást, illetve aki túlsúlyos, igyekezzen lefogyni
 • fogyasszon egészségtudatos élelmiszereket (pl. sok gyümölcsöt, zöldséget), ugyanakkor kerülje az egészségtelen, magas cukor és szénhidráttartalmú, valamit a transz-zsírsavakat tartalmazó élelmiszereket (pl. cukros üdítők, chipsek, gyorséttermi ételek, félkész és készételek, stb.)
 • ne égesse két végén a gyertyát, tehát pihenjen eleget és kerülje az egészségre ártalmas tevékenységek gyakorlását (pl. cigaretta, alkohol, éjszakázás, stb.)
 • adjon magának időt a relaxálásra, pihenésre, kikapcsolódásra
 • találjon egy szerethető és lelkesedéssel végzett hobbit vagy tartson háziállatot

Az egészségtelen életmód ugyanis előbb vagy utóbb súlyos betegségek kialakulásához vezethet.

Ezzel szemben, az egészséges életmóddal:

 • növelhető az állóképesség
 • erősödhet az immunrendszer
 • elérhető a vágyott alak
 • fitten tartható a mentális, testi és szellemi egészség
 • teljesebb életet élhetünk
 • boldogabbak, kiegyensúlyozottabbak lehetünk
 • növekedhetnek az életkilátások

A téli időszakban még nagyobb szüksége van a sziklaszilárd immunrendszerre. Egészítse ki az immunrendszer támogatását a szárított laskagombát és C-vitamint tartalmazó Laskagomba Plusz tablettával is, ami magas C-, D, K-vitamin, valamint cink és szelén tartalmának köszönhetően képes aktivizálni a szervezet természetes immunitását biztosító sejteket. A Laskagomba Plusz tabletta itt vásárolható meg>>>

Még több ajánlott blog Neked

Az ízületi problémák nemcsak az állandó fájdalomérzett miatt hatnak ki a mindennapjainkra. Gyakran depressziót, alvászavart okozhatnak, sőt, ronthatják a koncentrációképességünket. Azzal, hogy...

Elolvasom »

Már alig egy sóhajtásnyira vagyunk a nyártól, de azért még a tavasz jó néhány napod ad neked is, hogy méregtelenítsd a szervezeted,...

Elolvasom »

A fájdalomcsillapító csak elfedi a problémát Sokan élnek együtt ízületi- és izomfájdalommal úgy, hogy nem törődnek ezek valódi kezelésével, pusztán a fájdalomcsillapító...

Elolvasom »