A hosszú élet titka az egészséges életmód, hozzáadott gyógygombával

Szerző: Naturcomfort

Az egészséges életmód fejben dől el. Minden esetben egy komoly elhatározással kezdődik. Ha pedig azt megfelelő kitartás is kíséri, a cél bárki számára elérhető.

Milyen, szinte azonnal érezhető előnyei lehetnek az Ön számára, ha már ma lépéseket tesz az egészségtudatosság elérése felé és milyen területeken érdemes változtatnia?

A hosszú élet titka az egészséges életmód
Miért fontos az egészséges életmód?

Az egészséges életmód sokak számára nem tartozik a prioritások közé. Talán Ön is hallott már olyan kijelentést a környezetéből, hogy “Egyszer élünk.”, “Valamiben úgyis meg kell halni.”, stb.

Vannak, akik így gondolkodnak. De Ön miért tartozna közéjük, ha egy teljesebb, kiegyensúlyozottabb és egészségesebb élethez vezető utat is választhat?

Mert az élet és az egészség tényleg a legnagyobb kincsünk. Nem olyan nagy áldozat vigyázni rá, kiváltképp, ha ezzel különféle betegségek is megelőzhetők lehetnek.

Az egészséges életmód egy kiváló lehetőséget kínál arra, hogy Ön megőrizhesse egészségét vagy legalább megállíthassa vagy lassíthassa a már kialakult állapot tovább romlását.

Nem véletlenül hangsúlyozzák a szakértők világszerte, hogy, aki egészséges szeretne maradni:

 • sportoljon hetente többször
 • kerülje az elhízást, illetve aki túlsúlyos, igyekezzen lefogyni
 • fogyasszon egészségtudatos élelmiszereket (pl. sok gyümölcsöt, zöldséget), ugyanakkor kerülje az egészségtelen, magas cukor és szénhidráttartalmú, valamit a transz-zsírsavakat tartalmazó élelmiszereket (pl. cukros üdítők, chipsek, gyorséttermi ételek, félkész és készételek, stb.)
 • ne égesse két végén a gyertyát, tehát pihenjen eleget és kerülje az egészségre ártalmas tevékenységek gyakorlását (pl. cigaretta, alkohol, éjszakázás, stb.)
 • adjon magának időt a relaxálásra, pihenésre, kikapcsolódásra
 • találjon egy szerethető és lelkesedéssel végzett hobbit vagy tartson háziállatot

Az egészségtelen életmód ugyanis előbb vagy utóbb súlyos betegségek kialakulásához vezethet.

Ezzel szemben, az egészséges életmóddal:

 • növelhető az állóképesség
 • erősödhet az immunrendszer
 • elérhető a vágyott alak
 • fitten tartható a mentális, testi és szellemi egészség
 • teljesebb életet élhetünk
 • boldogabbak, kiegyensúlyozottabbak lehetünk
 • növekedhetnek az életkilátások

A téli időszakban még nagyobb szüksége van a sziklaszilárd immunrendszerre. Egészítse ki az immunrendszer támogatását a szárított laskagombát és C-vitamint tartalmazó Laskagomba Plusz tablettával is, ami magas C-, D, K-vitamin, valamint cink és szelén tartalmának köszönhetően képes aktivizálni a szervezet természetes immunitását biztosító sejteket. A Laskagomba Plusz tabletta itt vásárolható meg>>>

Még több ajánlott blog Neked

Szabó Lajosné, Éva, a Naturcomfort munkatársunk – aki 43 évig vezetett egy fiókpatikát gyógyszerkiadóként – egy nagyon élvezetes és nagyon hasznos SAJÁT...

Elolvasom »

A termoterápia, a hő- és hidegkezelés terápiás célú alkalmazása már évszázadok óta ismert és rendszeresen alkalmazott eljárás a fájdalom enyhítésére, a gyulladás...

Elolvasom »

Hiába szeretnénk megállítani az időt, nem lehet. De minden kornak megvan a maga szépsége, és a korosodó korszaknak is van oka az...

Elolvasom »