Immunerősítés természetesen: készüljön fel az őszi kihívásokra!

Szerző: Naturcomfort

Az immunerősítés elengedhetetlen, ha az egészség megőrzése vagy a betegségekből történő minél gyorsabb felépülés a cél. Az immunrendszerünk a testünk fő bástyája, ami a külső kórokozók ellen nyújt védelmet. Készüljön fel az őszi kihívásokra természetesen! Adunk hozzá néhány hasznos tippet!

Immunerősítés természetesen
Az immunerősítés több irányból is támogatható

Az immunerősítés komplex folyamat. Nem elég ugyanis minden nap extra adag vitamint bevenni, ha egyéb tevékenységekkel jelentősen gátoljuk az erős immunrendszer kialakítását. Az pedig már más kérdés, hogy milyen étrend-kiegészítőt érdemes szedni és milyet nem.

Ezért a mai blogcikkünkben nem kevesebbre vállalkozunk, mint hogy egy csokorba szedjük a hatékony immunerősítő praktikákat, amelyekkel együttesen akár Ön is sziklaszilárddá teheti immunrendszerét.

Mozogjon az egészségéért!

Az orvosok és az egészségtudatos életmóddal foglalkozó szakemberek nem véletlenül kommunikálják hosszú évek óta, hogy egészséges és hosszú élethez szükségünk van rendszeresen végzett intenzív testedzésre is.

FONTOS: Azoknál, akik valamilyen már kialakult betegségben szenvednek, a kezelőorvossal való konzultáció után érdemes bármiféle mozgásformát elkezdeni!

A rendszeres testmozgás ugyanis nem csak az izmokra és az ízületekre van pozitív hatással, hanem az immunrendszerünkre is, tehát a hatékony immunerősítés kulcsfontosságú eleme.

Eljött az ideje annak, hogy aktívan tegyen érte: menjen ki a szabadba futni, biciklizni, de akár az úszást is választhatja, ami szintén kiváló mozgásforma. Ez utóbbi ráadásul, a víz felhajtóereje miatt az ízületeket sem terheli.

Szép álmokat!

Nem, nem elírás. Az Ön immunrendszerének állapota ugyanis nagyban függ attól, hogy eleget alszik-e vagy sem? A legújabb álláspont szerint ugyanis, azok, akik rendszeresen kevesebbet alszanak, mint amennyire a szervezetüknek szüksége lenne, jó eséllyel könnyebben fertőződnek meg a különböző kórokozók által terjesztett betegségekkel és még többet is esznek, mint azok, akik jól kialusszák magukat.

Tehát a tudatos pihenés, a feltöltő, illetve regeneráló kikapcsolódás és a pihentető alvás immunrendszer erősítő hatású és megóvhat a feleslegesen felszaladó kilóktól is. Ugye, ma este Ön is időben lefekszik aludni?

Szedjen C-vitamint, de nem mindegy, hogy melyiket!

Immunerősítés C-vitamin nélkül? Ugye, hogy elképzelhetetlen? Ugyanakkor nem mindegy, hogy milyen termék mellett tesszük le a voksot!

Éppen ezért, ne csak azt figyelje, hogy egy-egy étrend-kiegészítő mennyi C-vitamint tartalmaz. Mert a lényeg ugyebár a részletekben rejlik, ami ezúttal a felszívódási hatékonyság!

Sajnálatos módon ez több termék esetében mindössze 20%, pedig a megfelelő arány 95% is lehetne! Ezért ne is érje be kevesebbel!
A szervezetnek igenis szüksége van az antioxidáns hatású C-vitaminra, ami:

  • főként az őszi-téli a baktériumokkal és vírusokkal intenzívebben terhelt időszakban ellenállóbbá teszi az immunrendszert, részt vesz a kollagén képzés folyamatában
  • támogatja az egészséges kötőszövet fenntartását
  • az ízületek és sejtjek egészséges működését

A Dr. Turi-féle C-vitaminként is ismert termékünk, a liposzómás technológiával előállított Liposomal C eszencia szinte azonnal beépül a sejtekbe és a szövetekbe. Kivételes, 95%-os felszívódási hatékonyságával hű társa lesz az immunerősítés során. Ha Ön sem éri be kevesebbel, vásárolja meg itt>>>

 

* * *
Töltse le Immun Gyógyír-Tár füzetünket!

Szeretné, ha immunrendszere erős lenne? Szeretne ennek biztosításához praktikus és igazán használható ismereteket szerezni?

Legújabb Gyógyír-tár füzetünkben az immunrendszerrel ismerkedhet meg és hasznos praktikákat találhat az egészség hosszú távú megőrzésére, a betegségek leküzdésére.

Hiszen ha az immunrendszer megfelelően működik, sokkal ellenállóbb lesz a betegségekkel, bacikkal, vírusokkal szemben.

Megtapasztalja, hogy kezelhetővé válik számos probléma és búcsút inthet sok gondnak.

>> LETÖLTÖM <<

 

Még több ajánlott blog Neked

Sokszor nem is gondoljuk, mennyi örömforrás van körülöttünk, annyira beleragadunk a napi problémáinkba, ráadásul sokszor gépiesen végezzük a szokásos teendőinket. Az évek...

Elolvasom »

A nehézláb-érzés, visszérrel járó panaszok megkeserítik a mindennapjait? A Mentás Lábkenőcs vadgesztenyével krém olyan összetevőket tartalmaz nagy dózisban, melyek kifejezetten a megterhelt...

Elolvasom »

A mai világban már szinte minden adott ahhoz, hogy hosszú, egészséges életet éljünk. Mindössze tudnunk kell, mire érdemes odafigyeljünk egészségünk megőrzése érdekében...

Elolvasom »