Irodavezetés? Értékek közvetítése? Igen!

A régió lendületesen fejlődő telemarketinges cége, a 2011-es alapítású NaturComfort Kft. keres kiváló kommunikációs képességekkel, telefonos értékesítői tapasztalattal rendelkező Irodavezetőt debreceni telefonos értékesítő csapatának építéséhez, betanításához, vezényléséhez. Telemarketinges vezetői tapasztalat, callcenter-vezetői tapasztalat előny!
Cégünk elsősorban saját fejlesztésű, többszörösen elismert, magyar gyógynövényes termékeket gyártat és értékesít. Ha Ön Irodai körülmények között, családias hangulatban akar értelmes, hasznos munkával tisztes, versenyképes fizetést megkeresni, olvassa el figyelmesen az alábbi sorokat!
A nyíregyházi székhelyű NaturComfort Kft. alig több, mint kilenc éves története alatt 100 fős nagyvállalattá nőtte ki magát, Magyarországon tíz irodát nyitott meg, több, mint 160 000 ügyfelet szolgált ki, 18 saját terméket alkotott meg (további termékek fejlesztése befejező stádiumban van), illetve partnercégei révén, öt további iroda segítségével értékesíti termékeit Magyarországon, illetve már Szlovákiában és Romániában is.
Cégünk működésének és fejlődésének alapja a lendületes, bevállalós telefonos csapat, s olyan Vezetőket keresünk, akik saját maguk is képesek egy-egy kb. 15 fős Irodát felépíteni, akár egy 3-4 fős már meglévő „magból” kiindulva, akár 0-ról.
Kedves Leendő Munkatársunk! A NaturComfort Kft-nél családias hangulatban, valódi, őszinte törődéssel folyik a munkavégzés. Irodavezető-jelöltként Önnek is ezt a hozzáállást kell képviselnie!
Irodavezetőként az Ön feladatai lesznek: az új munkatársak felvétele, betanítása, a munkájuk kontrollja.
Ha Ön jó kommunikációs képességű, szorgalmas, empatikus, hajlandó tanulni, és az elvárások szerint keményen és kitartóan hajtani, dolgozni, akkor jó esélye van arra, hogy stabil, hosszú távú, előrelépési lehetőségeket megában rejtő munkahelyet talált nálunk!
Jelentkezését fényképes önéletrajzzal, bérigénnyel a naturcomfort.ugyfelszolgalat@gmail.com email-címre várjuk.
Jelentkezzen most!