Káprázatos Black Friday 2020: 30%-os kedvezmények a Naturcomfortnál

Szerző: Naturcomfort

A Black Friday Amerikából ered, ahol minden évben megünneplik a hálaadás napját, ami történetesen mindig csütörtökre esik. Az amerikaiak körében hagyomány, hogy a következő napon kezdik a nagy karácsonyi bevásárlást. A Fekete Pénteken tehát már megszokott jelenség, hogy a boltok rendszerint tömve vannak emberekkel.

Az idei év ugyan átírta a forgatókönyvet, de a Black Friday népszerűsége töretlen, a virtuális térben és itthon is.

Ezért mi is szeretnénk meglepni Önt: káprázatos akcióval készülünk az idei Black Friday-re!
Hogy pontosan mivel? Olvasson tovább, azonnal kiderül!

black friday
Black Friday 2020: most 30%-al több marad karácsonyra

Ha már Black Friday, akkor szóljon nagyot. Ezért 2020. november 20-án éjfélig 30% kedvezményt adunk az összes Naturcomfort termékre.

Fáj a dereka? Itt az alkalom, hogy természetes segítséggel küzdjön a fájdalom ellen, ráadásul több marad a pénztárcájában is.

A Derékmelegítő Krém Vörösszőlővel termékünk feketediólevél-kivonatot, vörösszőlőlevél-kivonatot, borsmentát és erdei-fenyő olajat tartalmaz, amelyek önmagukban is hatékonyan segíthetik a fájós derék problémával élők mindennapjait.

A krém egyedülálló összetételének és a célzott felszívódásnak köszönhetően helyi vérbőséget okozva melegíti a fájós derekat.

A fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő, illetve tisztító és görcsoldó hatásáról régóta ismert összetevők gazdag elegyének köszönhetően pedig kiválóan egészítheti ki az orvos által előírt terápiát.

A derékfájásnak több oka is lehet, a helytelen testtartástól, a porckorong problémákon át, az idegbecsípődésig. Ilyenkor az első és legfontosabb cél a fájdalom enyhítése. Ebben nyújthat hatékony kiegészítő segítséget a Derékmelegítő krém Vörösszőlővel.

Vásárlóink véleménye szerint napi 2-3 alkalommal használva enyhítheti a fájdalmat és csökkentheti a gyulladást.

A Black Friday akciónk keretében most 30%-al kedvezőbb áron vásárolhatja meg! Másra lenne szüksége? Kattintson, mert a Naturcomfortnál csak ma minden 30%-al olcsóbb!>>>

Még több ajánlott blog Neked

Számos kultúrtörténeti forrás bizonyítja, hogy az emberiség évezredek óta ismeri a növények ápoló, gyógyító vagy mérgező hatását. Egy babiloni ékírásos emlék alapján...

Elolvasom »

Talán az egyik legcsodálatosabb ünnep, az anyák napja, nem igaz? Bár nemzetközi ünnepről van szó, megünneplése, sőt még a dátuma is eltérő...

Elolvasom »

A néphagyomány úgy tartja, aki vadgesztenyét hord a zsebében, megóvhatja magát a betegségektől, valódi gyógyhatásai azonban csak a 19. század vége óta...

Elolvasom »