Karrier

Irodavezetés? Értékek közvetítése? Igen!

A régió lendületesen fejlődő telemarketinges cége, a 2011-es alapítású NaturComfort Kft. keres kiváló kommunikációs képességekkel, telefonos értékesítői tapasztalattal rendelkező Irodavezetőt debreceni telefonos értékesítő csapatának építéséhez, betanításához, vezényléséhez. Telemarketinges vezetői tapasztalat, callcenter-vezetői tapasztalat előny!
Cégünk elsősorban saját fejlesztésű, többszörösen elismert, magyar gyógynövényes termékeket gyártat és értékesít. Ha Ön Irodai körülmények között, családias hangulatban akar értelmes, hasznos munkával tisztes, versenyképes fizetést megkeresni, olvassa el figyelmesen az alábbi sorokat!
A nyíregyházi székhelyű NaturComfort Kft. alig több, mint kilenc éves története alatt 100 fős nagyvállalattá nőtte ki magát, Magyarországon tíz irodát nyitott meg, több, mint 160 000 ügyfelet szolgált ki, 18 saját terméket alkotott meg (további termékek fejlesztése befejező stádiumban van), illetve partnercégei révén, öt további iroda segítségével értékesíti termékeit Magyarországon, illetve már Szlovákiában és Romániában is.
Cégünk működésének és fejlődésének alapja a lendületes, bevállalós telefonos csapat, s olyan Vezetőket keresünk, akik saját maguk is képesek egy-egy kb. 15 fős Irodát felépíteni, akár egy 3-4 fős már meglévő „magból” kiindulva, akár 0-ról.
Kedves Leendő Munkatársunk! A NaturComfort Kft-nél családias hangulatban, valódi, őszinte törődéssel folyik a munkavégzés. Irodavezető-jelöltként Önnek is ezt a hozzáállást kell képviselnie!
Irodavezetőként az Ön feladatai lesznek: az új munkatársak felvétele, betanítása, a munkájuk kontrollja.
Ha Ön jó kommunikációs képességű, szorgalmas, empatikus, hajlandó tanulni, és az elvárások szerint keményen és kitartóan hajtani, dolgozni, akkor jó esélye van arra, hogy stabil, hosszú távú, előrelépési lehetőségeket megában rejtő munkahelyet talált nálunk!
Jelentkezését fényképes önéletrajzzal, bérigénnyel a naturcomfort.ugyfelszolgalat@gmail.com email-címre várjuk.
Jelentkezzen most!

Callcenter-vezetők, figyelem!

Callcenter-vezetői tapasztalattal rendelkező Irodavezetőt keresünk telefonos értékesítői csoport felépítéséhez, betanításához, vezényléséhez Nyíregyházán.
Vállalatunk, a több, mint kilenc éves múltra visszatekintő NaturComfort Cégcsoport elsősorban saját fejlesztésű, többszörösen elismert, magyar gyógynövényes termékeket gyártat és értékesít telemarketinges Irodáin és viszonteladóin keresztül három országban.

2011-es alapításunk óta Magyarországon tíz irodát nyitottunk meg, dolgozói létszámunk 100 fő, Vásárlóink száma több, mint 160 000. Számos partnercégünkkel együtt, erős szövetségben dolgozunk, folyamatosan terjeszkedünk. Bevállalós, a jövőt tervezni akaró és tudó Munkatársaink számára folyamatosan nyitott az előrelépés lehetősége!

Cégünk működésének és fejlődésének alapja a lendületes, profi telefonos csapat, s olyan callcenter-vezetőt keresünk, aki saját maga is képes egy kb. 15 fős Irodát felépíteni. A callcenter technikai működésének gyakorlati szintű ismerete szintén követelmény.
Kedves Leendő Irodavezetőnk! A NaturComfort Kft-nél családias hangulatban, valódi, őszinte törődéssel folyik a munkavégzés. Irodavezető-jelöltként Neked is ezt a hozzáállást kell képviselned!

Irodavezetőként a feladataid lesznek: az új munkatársak felvétele, betanítása, a munkájuk kontrollja. A legtöbb kihívást jelentő feladat pedig: a jelenlegi, kézi tárcsázással végzett munkánkhoz képest a callcenteres technológiára való továbblépés segítése, kontrollálása. Ez egy olyan projekt, amiben ki tudsz teljesedni, és tovább léphetsz egy Iroda felépítés után számos további callcenter nyitása, fejlesztése felé! Csak Rajtad múlik, mi minden segítséget megadunk a munkádhoz!
Ha jó kommunikációs képességű, szorgalmas, empatikus vagy, hajlandó vagy tanulni, és az elvárások szerint keményen és kitartóan hajtani, dolgozni, akkor jó esélyed van arra, hogy stabil, hosszú távú, előrelépési lehetőségeket megában rejtő munkahelyet találtál nálunk!
Jelentkezésedet fényképes önéletrajzzal, bérigénnyel a naturcomfort.ugyfelszolgalat@gmail.com email-címre várjuk.

Jelentkezz most!

Értékesítők figyelem!

Cégek jönnek-mennek, mi stabilan itt vagyunk!

Gyümölcsöző, hosszú távú munkát keresel?

Északkelet-Magyarország legrégebbi, gyógynövényes készítményeket forgalmazó telemarketinges vállalkozása, a Naturcomfort Cégcsoport munkalehetőséget kínál jó kommunikációs képességű munkavállalók részére Nyíregyházán, Debrecenben, Kisvárdán, Kazincbarcikán, Szatmárnémetiben és Királyhelmecen.

Ha hosszú távra tervezel, és stabil helyet keresel, mi itt vagyunk!

Cégünk 2011. elejétől fejlődik, növekszik. Három országban terjeszkedve, mára már közel 100 munkatárssal dolgozunk. Irodáinkban több, mint hat éve nálunk dolgozó Munkatársak alkotják a Csapat zömét! Ide keresünk megbízható, jó képességű Munkatársakat, akik fontosnak tartják az emberek testi-lelki egészségével való törődést, és úgy érzik, ebben tudnak tanácsot adni. Saját fejlesztésű termékeink széles palettája áll Ügyfeleink rendelkezésére, készítményeink több elismeréssel, díjjal rendelkeznek.

Értékesítők, ügynökök, ügyfélszolgálatosok előnyben!

Értékesítői munkakörben, nyugodt, irodai légkörben dolgozhatsz nálunk.
Versenyképes fizetés, előrelépési lehetőségek! 6, vagy 8 órás munkaidőben is tudsz nálunk dolgozni rugalmas munkaidőben. Hogy mi mindennel tudjuk még segíteni az előmeneteledet, arról a felvételi elbeszélgetésen fogsz bővebben hallani!

Ha kedvet kaptál, és úgy érzed, hogy ez a hirdetés neked szól, akkor küldd el jelentkezésedet a naturcomfort.ugyfelszolgalat@gmail.com email-címre.

Tarts a profikkal, csatlakozz hozzánk!

„A NaturComfort családbarát munkahely: ha váratlan családi dolog jön, vagy orvoshoz kell menni, rugalmasan meg tudjuk oldani.
A kollégákkal baráti közösség alakult ki: minden nap örömmel jövök a munkahelyre. A fizetés változó: hol jó, hol jobb – mindig arányban van a jó teljesítménnyel. Már 8 éve itt dolgozom, és mindig megtaláltan a számításaimat.
A vevők szeretnek, legtöbbjüknek szinte a „telefondoktor” vagyok…”

Szalma Zsoltné
Arany fokozatú Telefonos Értékesítő
NaturComfort Kft, Nyíregyházi Iroda

◊ ◊ ◊

Viszonteladókat keresünk!

Várjuk bioboltok, webshopok, kereskedők, akár mlm-hálózatok jelentkezését is
természetes összetevőkből álló, gyógyhatású készítményeink értékesítésére!
Keressen minket a marketing.naturcomfort@gmail.com e-mail-címen!
Legyen a partnerünk!

◊ ◊ ◊

Egy családias munkahely Nyíregyháza szívében

A nyíregyházi NaturComfort Kft. ügyel arra, hogy a munkatársai jó érzéssel jöjjenek be dolgozni, folyamatosan tudjanak fejlődni, és kiemelkedő teljesítmény esetén jutalomban is részesüljenek.

Ezt bizonyítja az is, hogy a hagyományokhoz híven minden évben megrendezzük a családi napot, amelyre a munkatársak szívesen jönnek családtagjaikkal, így kötetlen formában ismerhetik meg egymást. A nap folyamán játékos vetélkedők, főzőverseny, gyermekprogramok, valamint értékes nyeremények várják a résztvevőket.

  • Ezen a munkahelyen mindenki egyenlő eséllyel indul, hiszen ingyenes szakmai képzést biztosítunk.
  • Azok számára is ideális a NaturComfort Kft., akik csak mellékállásként, nyugdíj-kiegészítésként, esetleg iskolai tanulmányok mellett szeretnének dolgozni, hiszen választhatnak a 4, 6 vagy 8 órás munkaidő között.
  • Motivációs programok, színvonalas céges rendezvények, előrelépési lehetőségek várják a hozzánk jelentkezőket.
  • A cég bővítés miatt felvételt hirdet többek között telefonos értékesítői pozícióra is.

Ismerd meg irodánkat és kollégáinkat

“Azért választottam ezt a céget, mert a hirdetés alapján nagyon szimpatikus volt. Számomra azért ideális ez a munkahely, mert sok kedves embernek tudok segíteni abban, hogy fájdalmaik enyhüljenek. Nekem nagy öröm, hogy nyugdíj mellett ilyen jó kereseti lehetőséget találtam. Azok számára bátran tudom ajánlani, akik szeretnének családias légkörben, jó környezetben dolgozni, és egy számukra megfelelő kereseti lehetőségre vágynak.” (Batta Miklósné, Nyíregyháza)

„Négy éve dolgozom a cégnél, a záhonyi irodának nyitás óta vagyok az oszlopos tagja. Imádok a munkahelyemre bejárni, a szabadságok alatt szinte elvonási tüneteim vannak, annyira hiányzik a jó munkahelyi légkör, valamint a mindennapos gondoskodó segítségnyújtás az ügyfelek felé. Külön öröm számomra, hogy a visszatérő törzsvásárlók megköszönve a mindenre kiterjedő tájékoztatást, ragaszkodva személyemhez, tőlem rendelnek. Kitartó munkámat megbecsülve többször kaptam oklevelet, elismerő szavakat, ami a fizetésemen is meglátszik. Remélem, még nagyon sokáig végezhetem ezt a munkát.” (Kölesné Ágnes, Záhony – Telefonos értékesítő)

Magyarországon jelenleg 9 irodánk van, és megkezdtük a terjeszkedést Romániában és Szlovákiában (a Zola s.r.o. képviseletében).

Töretlenül bővülő irodáinkba folyamatosan keressük új munkatársainkat.

Jelentkezni az alábbi elérhetőségeken lehet:

Telefonszám: 0620/268-1683

E-mail: telemarketing.naturcomfort@gmail.com

 

Romániai irodánk elérhetősége:

Telefonszám: +40770125258

E-mail: naturcomfort.ro@gmail.com

 

A Zola s.r.o. elérhetőségei:

Telefonszám: +421-91-55-77-080

Email cím: zolasro01@gmail.com

Csatlakozz hozzánk Te is! Kerülj be a legjobbak közé!