Karrier

Telemarketinges értékesítő-tanácsadó munkatárs
Családanyák, figyelem!

Szeretnél elhelyezkedni, és emellett a Családod is kiemelten fontos?
Azt akarod, hogy a főnöködnek is fontos legyen az, hogy családos vagy?
Akkor is jó pénzt akarsz, ha részmunkaidőben dolgozol?

Ha ezek fontosak Neked, olvasd végig ezt a hirdetést!
Magyarország legrégebbi, gyógynövényes készítményeket forgalmazó telemarketinges Cége, a 10 éves születésnapját nemrégiben ünneplő NaturComfort Kft. most remek munkalehetőséget kínál jó kommunikációs képességű, dolgozni akaró Édesanyáknak, és az Édesapákat is szeretettel várjuk!

Ebben a munkakörben kazincbarcikai, nyíregyházi, debreceni, kisvárdai belvárosi irodánkban dolgozhatsz, akár részmunkaidőben is! Elsősorban 8 órás Munkatársakat keresünk, viszont az Irodavezetővel történő egyeztetés után van lehetőség részmunkaidőben is dolgozni! Amennyiben szeretnéd a lehető legtöbbet megadni a Családod számára és egyben olyan munkahelyet keresel, ahol egy tisztességes jövedelmet is elérhetsz, akkor nálunk a helyed! Rugalmas munkaidőben dolgozunk és tekintettel vagyunk a felmerülő családi elfoglaltságra is.
Díjnyertes, gyógynövényes termékeinkkel pedig rengeteget segíthetsz az emberek egészségét megóvni! Ha már dolgoztál hasonló munkakörben (pl. ügyfélszolgálaton, vagy értékesítőként), előnyt jelenthet, ám ha csupán érdekel ez a fajta karrier, akkor is érdemes felvenned velünk a kapcsolatot!
Értékesítői munkakörben, nyugodt, profi légkörben dolgozhatsz nálunk. Kis odafigyeléssel már az első hónapokban is versenyképes fizetést tehetsz le az asztalra részmunkaidőben is! Cégünk stabil, nagy tapasztalatunk van, három országban értékesítünk, több, mint 160 000 Törzsvásárlónk van, vezetőink képzettek, segítőkészek. Korlátlan telefont (ha nincs), és listát biztosítunk a munkavégzéshez. Fiúk, lányok, férfiak, asszonyok, diákok és nyugdíjasok is dolgoznak csapatunkban! Tanulni, fejlődni akaró jelentkezőknek előrelépési lehetőségeket, karrierlépcsőket kínálunk!

Ha kedvet kaptál, és úgy érzed, hogy ez a hirdetés neked szól, akkor küldd el fényképes Önéletrajzod a naturcomfort.kerdesek@gmail.com  email-címre.

Szeretem a munkámat. Jó a társaság, a munkatársak, az irodavezető, az adminisztrátor. Nagyok sok segítséget kapok, ha lemaradok valamiben, vagy ha nem úgy megy a munka. Ha pedig családi elfoglaltságom van, a főnököm nagyon korrektül áll hozzá.                                                                                        Molnár Tiborné (Nyíregyháza) – Telefonos Értékesítő

Megbízható, korrekt cég, megbecsülik a dolgozókat! Nekem fontos volt, hogy olyan munkám legyen, amit a gyermekem mellett tudok végezni, és amit szeretek is! Szeretek másoknak segíteni, tanácsot adni olyan készítményekkel kapcsolatban, amit mi is kipróbálhatunk, így könnyebb az értékesítés! Egy jó értékesítőt mindig becsülnek és nagyon jó pénzt tud keresni- és itt a NaturComfort Kft.-nél ez mind lehetséges!                                                                 Brád Erika (Kazincbarcika) – Telefonos Értékesítő         

Hálás vagyok, hogy nyugdíjasként itt dolgozhatok. Olyan munkát végeztem, amivel sok embernek tudok segíteni, hogy egészségesen, fájdalom nélkül élhessenek. Ezt a minőségi termékeinknek köszönhetem. Nagy jó a kollektíva, jók a vezetőim. Családias a légkör. Sok barátságot kötöttem az ország zeg-zugában. A vezetőm nagyon rugalmasan áll ahhoz, ha a családomra kell figyelnem, ha rájuk kell extra idő. Örömmel végzem a munkámat!
                                                   Batta Miklósné (Nyíregyháza) – Telefonos Értékesítő

Nagyon jó munkahely a NaturComfort. Jó a társaság és családias a környezet, szeretek bejárni dolgozni, mert az előző munkahelyeimhez képest nekem ez egy álom meló. A fizetésemmel 100%-ig meg vagyok elégedve. Persze a főnökasszonnyal is. Ritka az ilyen megértő és kedves főnök. Felnőtt létemre még most is jól esik a dicséret, és ezt tőle minden nap megkapom. Az ügyfelekkel való beszélgetés nagyon változatossá, színessé teszi a mindennapokat. Szeretem a pozitív visszajelzéseket. Örülök, hogy itt dolgozhatok!                                                                                                  Kállai Tibor (Kazincbarcika) – Telefonos Értékesítő

 

 

 

Viszonteladókat keresünk!

Várjuk bioboltok, webshopok, kereskedők, akár mlm-hálózatok jelentkezését is
természetes összetevőkből álló, gyógyhatású készítményeink értékesítésére!
Keressen minket a marketing.naturcomfort@gmail.com e-mail-címen!
Legyen a partnerünk!

◊ ◊ ◊