Karrier

Értékesítő-tanácsadó

Otthonra kényszerültél? Veszélybe került a megélhetésed?

Ha otthon kell, hogy legyél, és / vagy kényszerszabadságon vagy, illetve ha meglegyintett az elbocsájtás szele a most kialakult élethelyzetben, mindenképpen olvasd végig ezt a hirdetést!

Magyarország legrégebbi, gyógynövényes készítményeket forgalmazó telemarketinges Cége, a NaturComfort Kft. most remek munkalehetőséget kínál jó kommunikációs képességű, Telefonos értékesítő munkatársak részére!

Ebben a munkakörben otthonról is dolgozhatsz, akár részmunkaidőben is! Díjnyertes, gyógynövényes termékeinkkel pedig rengeteget segíthetsz az emberek egészségét megóvni!

Természetesen olyanok jelentkezését várjuk, akikben megvan a kellő önfegyelem az otthoni munkavégzéshez. Azoknak is kiváló lehetőség, akik átmenetileg keresnek munkát, mert a jelenlegi munkájuk óraszáma lecsökkent, vagy netalán bizonytalan időre meg is szűnt.

Ha már dolgoztál hasonló munkakörben (pl. ügyfélszolgálaton, vagy értékesítőként), előnyt jelenthet, ám ha csupán érdekel ez a fajta karrier, akkor is érdemes felvenned velünk a kapcsolatot!

Értékesítői munkakörben, nyugodt, profi légkörben dolgozhatsz nálunk. Kis odafigyeléssel már az első hónapokban is versenyképes fizetést tehetsz le az asztalra részmunkaidőben is! Cégünk stabil, nagy tapasztalatunk van, három országban értékesítünk, több, mint 160 000 Törzsvásárlónk van, vezetőink képzettek, segítőkészek. Korlátlan telefont (ha nincs), és listát biztosítunk a munkavégzéshez. Fiúk, lányok, férfiak, asszonyok, diákok és nyugdíjasok is dolgoznak csapatunkban! Tanulni, fejlődni akaró jelentkezőknek előrelépési lehetőségeket, karrierlépcsőket kínálunk!

Irodai környezetben is van lehetőség nálunk dolgozni, a következő városokban: Debrecen, Nyíregyháza, Kisvárda, Kazincbarcika.

Ha kedvet kaptál, és úgy érzed, hogy ez a hirdetés neked szól, akkor küldd el fényképes Önéletrajzod.  naturcomfort.kerdesek@gmail.com

Telemarketinges Értékesítő- Irodavezető

Tapasztalt Telefonos Értékesítők, call-centeresek, figyelem!

Olyan Telefonos Értékesítő-Koordinátor munkatársat keresünk Debrecenben és környékén, akinek a szíve csücske az értékesítés, és akiben megvan az a plusz, ami egy kisebb Telefonos Értékesítő csoport felügyeletéhez kell.

Feladat: értékesítés Törzsvásárlóink részére, és az értékesítés mellett a Kollégák segítése, közös gyakorlás, tanácsadás, valamint adminisztratív tennivalók. Call center technikai működtetéséhez szükséges tudnivalókra nincsen szükség, ez nem feltétele a munkavégzésnek Az értékesítés plusz a csoportvezetői tevékenység összességében teljes munkaidőben történik.

Amennyiben pedig sikeresen integrálsz a Csapatodba újabb embereket, a további feladatod csak az Iroda vezetése lesz, tehát teljes munkaidős Irodavezetővé lépsz elő!

Csatlakozz egy stabilan sikeres, valódi, hiteles értékeket képviselő Csapathoz, a NaturComfort Kft-nél, amely díjnyertes, kiváló minőségű termékekkel szolgálja ki Törzsvásárlóit 2011. óta!

Ha kedvet kaptál, és úgy érzed, hogy ez a hirdetés neked szól, akkor küldd el fényképes Önéletrajzod (Ha kérdésed van, természetesen szívesen válaszolunk!).  naturcomfort.kerdesek@gmail.com

Keressük azon leendő Partnereinket, akik nem elesetten várják a történéseket,
hanem bizalommal tekintenek az élet új kihívásai elé!

Számomra nem régen vált csak világossá , hogy a jelen helyzetben néhány szakmában milyen nehéz helyzetbe kerültetek többen is. Sajnos előreláthatólag ez egy jó ideig így is marad.

Jelenleg nem, vagy csak részben tudják folytatni a megszokott pénzkereső tevékenységüket. Ismerőseim között nemcsak művészek, de a vendéglátásban, az idegenforgalomban, a szépségiparban dolgozókat is keményen érinti a jelenlegi kilátástalan időszak.

Szerencsésnek mondhatom magam, mert olyan termékek értékesítésével foglalkozik a cégünk, amire most is nagy szüksége van az embereknek.

Szeretnék bemutatni egy Támogatói Programot és ezzel felajánlani alkalmi vagy folyamatos együttműködést azok számára, akik tudnak azonosulni a NaturComfort küldetésével:

Büszkék vagyunk arra, hogy termékeinkkel segíteni tudunk a túlterheltségből eredő, kopásos-meszesedéses ízületi bántalmaktól szenvedőknek fájdalommentes és aktív életet élni!

Ez egy olyan ajánláson alapuló értékesítési forma, amiben Facebook ismerősei, követői tudnak segíteni.

Nézze meg webáruházunk termékkínálatát! Bízom benne, hogy Ön is hisz a gyógynövények áldásos hatásában, és talál olyan terméket-termékeket, amelyről úgy gondolja, szüksége lehet ismerőseinek, családtagjainak.

Gyakorlatilag a honlap, illetve a termékek ajánlása a feladat jutalékos rendszerben!

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérje bővebb tájékoztatónkat, részletesebb ismertetőnket!

Megkeresését várjuk a marketing.naturcomfort@gmail.com  e-mail-címen.

Üdvözlettel: Polgári Erika tulajdonos, cégvezető

◊ ◊ ◊

Otthonra kényszerültél? Veszélybe került a megélhetésed?

Ha otthon kell, hogy legyél, és / vagy kényszerszabadságon vagy, illetve ha meglegyintett az elbocsájtás szele a most kialakult élethelyzetben, mindenképpen olvasd végig ezt a hirdetést!

Magyarország legrégebbi, gyógynövényes készítményeket forgalmazó telemarketinges Cége, a NaturComfort Kft. most remek munkalehetőséget kínál jó kommunikációs képességű, Telefonos értékesítő munkatársak részére!

Ebben a munkakörben otthonról is dolgozhatsz, akár részmunkaidőben is! Díjnyertes, gyógynövényes termékeinkkel pedig rengeteget segíthetsz az emberek egészségét megóvni!

Természetesen olyanok jelentkezését várjuk, akikben megvan a kellő önfegyelem az otthoni munkavégzéshez. Azoknak is kiváló lehetőség, akik átmenetileg keresnek munkát, mert a jelenlegi munkájuk óraszáma lecsökkent, vagy netalán bizonytalan időre meg is szűnt.

Ha már dolgoztál hasonló munkakörben (pl. ügyfélszolgálaton, vagy értékesítőként), előnyt jelenthet, ám ha csupán érdekel ez a fajta karrier, akkor is érdemes felvenned velünk a kapcsolatot!

Értékesítői munkakörben, nyugodt, profi légkörben dolgozhatsz nálunk. Kis odafigyeléssel már az első hónapokban is versenyképes fizetést tehetsz le az asztalra részmunkaidőben is! Cégünk stabil, nagy tapasztalatunk van, három országban értékesítünk, több, mint 160 000 Törzsvásárlónk van, vezetőink képzettek, segítőkészek. Korlátlan telefont és listát biztosítunk a munkavégzéshez. Fiúk, lányok, férfiak, asszonyok, diákok és nyugdíjasok is dolgoznak csapatunkban!

Ha kedvet kaptál, és úgy érzed, hogy ez a hirdetés neked szól, akkor küldd el fényképes Önéletrajzod a naturcomfort.kerdesek@gmail.com  email-címre.

◊ ◊ ◊

Viszonteladókat keresünk!

Várjuk bioboltok, webshopok, kereskedők, akár mlm-hálózatok jelentkezését is
természetes összetevőkből álló, gyógyhatású készítményeink értékesítésére!
Keressen minket a marketing.naturcomfort@gmail.com e-mail-címen!
Legyen a partnerünk!

◊ ◊ ◊

Egy családias munkahely Nyíregyháza szívében

A nyíregyházi NaturComfort Kft. ügyel arra, hogy a munkatársai jó érzéssel jöjjenek be dolgozni, folyamatosan tudjanak fejlődni, és kiemelkedő teljesítmény esetén jutalomban is részesüljenek.

Ezt bizonyítja az is, hogy a hagyományokhoz híven minden évben megrendezzük a családi napot, amelyre a munkatársak szívesen jönnek családtagjaikkal, így kötetlen formában ismerhetik meg egymást. A nap folyamán játékos vetélkedők, főzőverseny, gyermekprogramok, valamint értékes nyeremények várják a résztvevőket.

  • Ezen a munkahelyen mindenki egyenlő eséllyel indul, hiszen ingyenes szakmai képzést biztosítunk.
  • Azok számára is ideális a NaturComfort Kft., akik csak mellékállásként, nyugdíj-kiegészítésként, esetleg iskolai tanulmányok mellett szeretnének dolgozni, hiszen választhatnak a 4, 6 vagy 8 órás munkaidő között.
  • Motivációs programok, színvonalas céges rendezvények, előrelépési lehetőségek várják a hozzánk jelentkezőket.
  • A cég bővítés miatt felvételt hirdet többek között telefonos értékesítői pozícióra is.

Ismerd meg irodánkat és kollégáinkat

“Azért választottam ezt a céget, mert a hirdetés alapján nagyon szimpatikus volt. Számomra azért ideális ez a munkahely, mert sok kedves embernek tudok segíteni abban, hogy fájdalmaik enyhüljenek. Nekem nagy öröm, hogy nyugdíj mellett ilyen jó kereseti lehetőséget találtam. Azok számára bátran tudom ajánlani, akik szeretnének családias légkörben, jó környezetben dolgozni, és egy számukra megfelelő kereseti lehetőségre vágynak.” (Batta Miklósné, Nyíregyháza)

Magyarországon jelenleg 9 irodánk van, és megkezdtük a terjeszkedést Romániában és Szlovákiában (a Zola s.r.o. képviseletében).

Töretlenül bővülő irodáinkba folyamatosan keressük új munkatársainkat.

Jelentkezni az alábbi elérhetőségeken lehet:

Telefonszám: 0620/268-1683

E-mail: telemarketing.naturcomfort@gmail.com

 

Romániai irodánk elérhetősége:

Telefonszám: +40770125258

E-mail: naturcomfort.ro@gmail.com

 

A Zola s.r.o. elérhetőségei:

Telefonszám: +421-91-55-77-080

Email cím: zolasro01@gmail.com

Csatlakozz hozzánk Te is! Kerülj be a legjobbak közé!