Karrier

Értékesítés – előrelépés!
Tapasztalt telefonos értékesítők, call centeresek figyelem!

Olyan Telefonos Értékesítő-Koordinátor munkatársat keresünk Debrecenben és környékén, akinek a szíve csücske az értékesítés, és akiben megvan az a plusz, ami egy kisebb Telefonos Értékesítő csoport felügyeletéhez kell.

Feladat: értékesítés napi 4 órában  és az értékesítés mellett (szintén 4 órában) a Kollégák segítése, közös gyakorlás, tanácsadás, valamint adminisztratív tennivalók.

Csatlakozz egy stabilan sikeres, valódi, hiteles értékeket képviselő Csapathoz, amely díjnyertes, kiváló minőségű termékekkel szolgálja ki Törzsvásárlóit!

Ha kedvet kaptál, és úgy érz ed, hogy ez a hirdetés neked szól, akkor küldd el fényképes Önéletrajzod a a naturcomfort.kerdesek@gmail.com  email-címre. (Ha kérdésed van, természetesen szívesen válaszolunk!) 

◊ ◊ ◊

Tapasztalt telefonos értékesítők,
call centeresek, ügyfélszolgálatosok, figyelem!

Még lehet jelentkezni hozzánk!

Telefonos munkatársakat keresünk Kisvárdán és környékén, belvárosi irodánkba.

Stabil, folyamatosan fejlődő cég, kiemelkedő bérezés, profi csapat, motivációs programok és karrierlehetőség. Adj egy esélyt a sikerednek!

Ha kedvet kaptál, és úgy érzed, hogy ez a hirdetés neked szól, akkor küldd el önéletrajzodat a naturcomfortkft.6@gmail.com email-címre.

Új jelentkezési határidő: 2020. március 31., kedd!

Tarts a profikkal, csatlakozz hozzánk!

“55 éves vagyok. Ezen a munkahelyen megértik, tudják, ha az embernek gyermeke van, időnként vannak problémák, de itt minden gondot meg tudnunk oldani. Nem utolsósorban jó a fizetés. Nagyon szeretek a Naturcomfortnál dolgozni, remélem, még sokáig itt leszek a Csapattal”. 

Varga Gergelyné, Kiváló Telefonos Tanácsadó, Kisvárda

◊ ◊ ◊

Viszonteladókat keresünk!

Várjuk bioboltok, webshopok, kereskedők, akár mlm-hálózatok jelentkezését is
természetes összetevőkből álló, gyógyhatású készítményeink értékesítésére!
Keressen minket a marketing.naturcomfort@gmail.com e-mail-címen!
Legyen a partnerünk!

◊ ◊ ◊

Egy családias munkahely Nyíregyháza szívében

A nyíregyházi NaturComfort Kft. ügyel arra, hogy a munkatársai jó érzéssel jöjjenek be dolgozni, folyamatosan tudjanak fejlődni, és kiemelkedő teljesítmény esetén jutalomban is részesüljenek.

Ezt bizonyítja az is, hogy a hagyományokhoz híven minden évben megrendezzük a családi napot, amelyre a munkatársak szívesen jönnek családtagjaikkal, így kötetlen formában ismerhetik meg egymást. A nap folyamán játékos vetélkedők, főzőverseny, gyermekprogramok, valamint értékes nyeremények várják a résztvevőket.

  • Ezen a munkahelyen mindenki egyenlő eséllyel indul, hiszen ingyenes szakmai képzést biztosítunk.
  • Azok számára is ideális a NaturComfort Kft., akik csak mellékállásként, nyugdíj-kiegészítésként, esetleg iskolai tanulmányok mellett szeretnének dolgozni, hiszen választhatnak a 4, 6 vagy 8 órás munkaidő között.
  • Motivációs programok, színvonalas céges rendezvények, előrelépési lehetőségek várják a hozzánk jelentkezőket.
  • A cég bővítés miatt felvételt hirdet többek között telefonos értékesítői pozícióra is.

Ismerd meg irodánkat és kollégáinkat

“Azért választottam ezt a céget, mert a hirdetés alapján nagyon szimpatikus volt. Számomra azért ideális ez a munkahely, mert sok kedves embernek tudok segíteni abban, hogy fájdalmaik enyhüljenek. Nekem nagy öröm, hogy nyugdíj mellett ilyen jó kereseti lehetőséget találtam. Azok számára bátran tudom ajánlani, akik szeretnének családias légkörben, jó környezetben dolgozni, és egy számukra megfelelő kereseti lehetőségre vágynak.” (Batta Miklósné, Nyíregyháza)

Magyarországon jelenleg 9 irodánk van, és megkezdtük a terjeszkedést Romániában és Szlovákiában (a Zola s.r.o. képviseletében).

Töretlenül bővülő irodáinkba folyamatosan keressük új munkatársainkat.

Jelentkezni az alábbi elérhetőségeken lehet:

Telefonszám: 0620/268-1683

E-mail: telemarketing.naturcomfort@gmail.com

 

Romániai irodánk elérhetősége:

Telefonszám: +40770125258

E-mail: naturcomfort.ro@gmail.com

 

A Zola s.r.o. elérhetőségei:

Telefonszám: +421-91-55-77-080

Email cím: zolasro01@gmail.com

Csatlakozz hozzánk Te is! Kerülj be a legjobbak közé!