Ön milyen vásárlói csoportba tartozik? – Erika ajánlásai

Szerző: Naturcomfort

A tudatos, fegyelmezett, következetes vásárlókhoz, aki nem csak tudatosan törekszik arra, hogy a fizikai problémáit lehetőleg minőségi termékekkel kezelje, hanem arra is figyel, hogy a megvásárolt termékeket rendszeresen és a megadott módon használja, fogyassza?

Vagy a kissé szétszórt, fegyelmezetlen, feledékeny vevők köréhez, akik ugyan igyekeznek megvásárolni a legjobb termékeket a jobb közérzet eléréséhez, de aztán vagy fel sem bontják egyáltalán, vagy csak ötletszerűen fogyasztják, kenik a készítményt?

Ezt figyeltük meg:

Legfőbb termékünk a Magyar Családi Balzsam, amit fájós lábra, hátra, derékra ajánlunk első sorban, mégis elő fordul, hogy amikor egy-egy új vásárlót felhívunk a szállítás után 1-2 hónappal, hogy érdeklődjünk a termék használatával kapcsolatban, kiderül, hogy el se kezdte használni, pedig már azóta sokkal komfortosabb lehetne az élete.

Szállítói visszajelzések alapján tudjuk, hogy egyeseknél sorozatban vannak a különféle balzsamok a polcon, ami nem a tudatos vásárlás eredménye, sokkal inkább bizonytalanságot, elveszettséget jelez a kínálat bőségében.

Pár hasznos tanács:
  •  Amennyiben Ön nehezen kezdi el egy új készítmény kipróbálását, tegye olyan helyre, ahol biztosan a szeme előtt van. Kollégáink gyakran ajánlják figyelmükbe az éjjeli szekrényt, mert lefekvéskor és ébredés után rögtön kéznél van a balzsam és a hálóruhába bújás előtt, után könnyebb bemasszírozni a krémet mintha napközben kellene levetkőzni egy derék kenéshez.
  • Az is hasznos lehet, ha a mosdó mellé van téve, vagy olyan helyre, ahol gyakran tartózkodik, pl. konyhai asztalnál, kanapén. Ha ez sem elég látványos, fel lehet írni a hűtőre emlékeztetőt, vagy csak nézzen rá az ajándékba küldött hűtőmágnesre és eszébe kell, hogy jusson a használat fontossága.
  • Amennyiben Ön egy gyűjtögető vevő, vegye leltárba a hasonló problémára vásárolt termékeit, nézze át a lejárati időket, és ne sajnálja kidobni a régi készítményeket. Mérje fel, hogy a felhalmozott mennyiség kb. hány hónapra lenne elegendő és ha túl sokra, akkor ajándékozzon el 1-2 dobozzal a kevésbé szimpatikusak közül, vagy amennyiben meg tudja ítélni az összetétel alapján, melyik lehet a leghatékonyabb közülük, azt tartsa meg maga számára.
  • Ha tanácstalan, nyugodtan hívja a tégelyen lévő telefonszámot, hogy újbóli segítséget kapjon, amennyiben már nem is emlékszik, mire is vásárolta az adott terméket. Minden professzionális cégnek vannak talpra esett ügyfeles kollégái, akikre lehet támaszkodni.
  • A hasonló profilú cégeknél sokan kínálnak magas minőségű készítményeket, de vannak silány minőségűek is. Ahogy mondani szokták, a „puding próbája, az evés”, ezért ahhoz, hogy megtudja, Önnek melyik balzsam használ a legjobban, napokig, de akár hetekig is rendszeresen ugyanazt a balzsamot kell használnia. Ha nem használja rendszeresen, akkor nem tudja meg, hogy tényleg használ-e. A mi készítményeinkben olyan nagy dózisban vannak a speciállis gyulladáscsökkentő gyógynövények, hogy a tartós használat mellett megszüntethetik a gyulladás okát is nagyon sok testi probléma esetén. Ugyanakkor azért fontos, hogy ne váltogassa a különféle krémeket napi szinten, mert nem fogja tudni, melyikkel érte el, hogy a bedagadt lábai, fáradt izmai megpihentek, vagy a fájdalmai enyhültek.
  • Amikor megtapasztalta, hogy melyik krémet, mikor vagy milyen problémára használja jótékony hatása miatt, akkor legyen bátorsága letenni mellettük a voksát, és/vagy ne engedje újabb készítményre rábeszélni magát, vagy ha szeret újdonságokkal próbálkozni, akkor egyszerre csak egy újjal próbálkozzon. Akár jobbnak, akár kevésbé hatékonyabbnak bizonyul az új választás, merjen megválni a rosszabbiktól. Ne tartsa meg csak azért, mert pénzbe került, ne kenje magára hasztalanul, mert váltotta be maradéktalanul a hozzá fűzött reményeket!
Törekedjen!

A tudatos, egészséges életre való törekvés vegyes tapasztalatokkal, csalódásokkal és sikerekkel is jár. Aki nem próbálkozik a különféle lehetőségekkel, az lehet, hogy nem csalódik, de nem is fogja soha megtalálni számára a lehető legjobb megoldást!

Örülök, hogy vásárlók tízezrei a NaturComfort termékei közt találták meg a legjobbat, de ha más cég termékei hozták meg Önnek a kívánt hatást, engem az is ugyanolyan boldoggá tesz, mert a lényeg, hogy mindannyiunk életminősége javuljon, a napi tevékenységeinket komfortosabban tudjuk végezni és a mozgásszervi nehézségek ne korlátozzanak a szabadságunkban.

Büszkék vagyunk arra, hogy termékeinkkel segíteni tudunk a túlterheltségből eredő, kopásos-meszesedéses ízületi bántalmaktól szenvedőknek fájdalommentes és aktív életet élni!

Szeretettel:
Polgári Erika
a NaturComfort alapítója, tulajdonosa, életmód-tanácsadó

 

Az én ajánlatom erre az időszakra a testi-lelki egészség eléréséhez:

1. Legalább napi fél óra séta a friss levegőn! – Ezt nem szeretnénk külön magyarázni, inkább kedvenc idézetünket fűzzük ide:

„A séta az élet legemberibb életütemét fejezi ki. Aki sétál, nem akar eljutni sehová, mert ha célzattal és úti céllal ered útnak, már nem sétál, csak közlekedik. … Egy ember, aki lassan elvegyül a tájjal, része lesz egy erdőnek vagy mezőnek, ütemesen átadja magát a természet nagy díszletei között az örök valóságnak, az időtlen világi térnek, minden pillanatban úgy érzi, hazatért séta közben. A séta a teljes magány. Egy szobában könyvek és tárgyak vannak körülötted, melyek életed feladataira és kötelességeire figyelmeztetnek, a munkára vagy a hivatásra. Aki sétál, megszabadult munkájától, egyedül van a világgal, lelkét és testét átadja az ősi elemeknek.” (Márai Sándor)

2. Bőséges és változatos táplálkozás, minél több zöldséggel, gyümölccsel. Itt nem azt értjük, hogy tele kell enni magunkat, inkább azt, hogy kóstoljunk meg új ízeket, élvezzük az ízeket, és nagyon figyeljünk oda, hogy ez egészséges, tápláló és vitamindús legyen!

3. Éneklés, zenehallgatás, különböző mozgások, amik önállóan is végezhetőek. Guggolás, fekvőtámasz, tánc. Mozogni jó, zenére mozogni még jobb, ha pedig tánc lesz a vége – miért ne? Javítja a vérkeringést.

4. Tavaszi munka a kertben, virágültetés balkonládába. A legjobb kikapcsolódás, úgy, hogy ezt észre sem veszed. Csak szívod magadba a friss levegőt, a frissen ásott föld illatát és közben alkotsz.

5. Beszélgetés a ismerősökkel, családtagokkal. (Jelen körülmények között szigorúan telefonon, skype-on!) Nem pletyka! Csak kellemes kapcsolatápolás!

6. Kabaré-, vígjáték nézés, vicchallgatás. Bármi, ami megnevettet! Hisz nevetni jó!

7. Kedvenc könyvek újraolvasása. Elmerülni az olvasásban, kikapcsolni a külvilágot.

8. Régi fotók nézegetése. Nosztalgiázni, emlékezni… jót tesz néha visszatekinteni a múltba.

9. Alvás, pihentető alvás 7-9 órán keresztül kényelmes ágyban.

Még több ajánlott blog Neked

Sokan kutatják a hosszú élet titkát, és sokan nem, de mégis megadatik nekik. Mindez „épen-egészségesen-aktívan”. Vajon mi lehet a titok? Olvastam az...

Elolvasom »

A rossz testtartás és a sok ülés negatív hatással van a testre. Bizonyára sokan emlékszünk édesanyánk intő szavaira: “Állj egyenesen, húzd ki...

Elolvasom »

A legtöbb, amit megtehet szerettei testi-lelki jóllétéért A tél közeledtével, ahogy egyre inkább hullatják leveleiket a fák, és válnak egyre szürkébbé a...

Elolvasom »