Kedves Vásárlónk! Polgári Erika vagyok, a NaturComfort cégcsoport alapítója, tulajdonosa

Szerző: Naturcomfort

Jó érzéssel tölt el, hogy létrejön Önökkel egy képzeletbeli találkozás. Bízom benne, hogy nemcsak termékeink jótékony hatásával lesznek megelégedve, hanem kollégáim felkészültsége, segítőkészsége biztosítja arról, hogy az Vásárlóink mindennél fontosabb.

Csapatunk célja, hogy olyan minőségi, főként természetes összetevőkből álló – elsősorban magyar – gyógyhatású készítményekkel segítsen az embereken, melyek mellékhatások nélkül, az emberi szervezettel összhangban fejtik ki áldásos hatásukat.

Büszkék vagyunk arra, hogy termékeinkkel segíteni tudunk a túlterheltségből eredő, kopásos-meszesedéses ízületi bántalmaktól szenvedőknek fájdalommentes és aktív életet élni!

Azt szeretnénk, ha ezek a munkában megfáradt, nehezebben mozgó embertársaink újra képesek lennének ellátni maguk körül a háztartási teendőket, az aktív dolgozók tovább tudnák végezni kényelmesen a munkájukat, a nagymamák könnyen fel tudnák emelni unokájukat, és a kiskertet se hanyagolják el a fájdalmas végtagok miatt.

Vásárlóink között számtalan idős, beteg ember található, akik sokszor még a kapuig is nehezen tudnak eljutni, fontos, hogy a kiválasztott terméket, vagy termékeket futárszolgálattal házhoz is szállítjuk!

Ezért dolgozunk mindannyian! A NaturComfort cégcsoport értékesítői 2011 óta töretlenül ugyanazzal az értékrenddel minden nap ezen fáradoznak.

Nagy figyelmet fordítunk felkészítésükkor, hogy ne csak terméket akarjanak eladni, hanem érezzék át, hogy a telefonvonal másik végén lévő embertársuk mire vágyik: komfortosabb, fájdalommentesebb élet, új erőre kapó nagypapa, kinek az unokája bármikor ölébe ugorhat, a fitt nagymama, aki sürög-forog a konyhában, az újból nekiinduló sportoló, akinek izmai a megterhelés ellenére is állják a próbát. A kiegyensúlyozott, kipihent dolgozó, akinek a mindennapi munkától – akár álló, akár ülő – háta-lába-dereka nem roppan meg!

Szeretettel:
Polgári Erika
a NaturComfort alapítója, tulajdonosa, életmód-tanácsadó

Még több ajánlott blog Neked

Reumatikus eredetű ízületi fájdalom kínozza? Netán az elpattant hajszálerek, a kitágult visszerek és a fáradt, elnehezült láb érzése okoz problémát? Ne éljen...

Elolvasom »

Az immunrendszer az első védelmi vonal a megfázással, az influenzával és egyéb őszi-téli időszakban gyakori betegségekkel szemben. Az immunrendszer segít a gyógyulásban...

Elolvasom »

C-vitamin volt, van és lesz. A C-vitamin örök, hiszen ez az a vitamin, ami az egyik legfontosabb az emberi szervezet számára. Nemcsak...

Elolvasom »