Készítsük fel az immunrendszerünket a télre!

Szerző: Naturcomfort

A tél kihívást jelent a szervezetünknek. Korán sötétedik, hideg van, az embernek nincs (mindig) kedve mozogni. Ilyenkor könnyebb megbetegedni is, ami aztán végképp elveszi a kedvet a mozgástól. Ezért is nagyon fontos, hogy tudatosan készüljünk a télre, és már ősszel erősítsük az immunrendszerünket! Télen a szervezetünk feladatai ugyanis megsokszorozódnak, védekeznie kell majd a hideg és a kórokozók ellen is.

Mit tehetünk az immunrendszerünkért ősszel?

Használjuk ki a meleg, napsütéses napokat! Fizikai és lelki állapotunknak semmivel sem tehetünk jobbat, mint egy jó őszi sétával. Arra azonban figyelni kell, hogy mindenki a saját ritmusát vegye figyelembe, minden sétát úgy tervezzen meg, hogy az valóban kellemes élmény legyen. Aki rendszeressé teszi a sétákat már most, annak télen sem esik majd nehezére naponta egy kis jótékony hatású mozgás.

Mi történik azokkal, akiknek nehezére esik a séta? Kis segítséggel ők is kiélvezhetik az előnyeit. Előfordulhat, hogy

    • elszoktál a mozgástól, és izomlázad van
    • túlmozogtad magad, és feszülnek az izmaid
    • elfáradt, és bedagadt a lábad

– ám ezen lehet segíteni! A Naturcomfort ízületápoló termékei már több tízezer embernek segítettek, hogy fájdalommentes életet élhessenek. A balzsamok a természet erejével csillapítják az ízületi fájdalmakat és a visszeres panaszokat. Könnyebbé válik a mozgás, nem okoz majd problémát egy hosszabb séta sem. Használd ki a kellemes őszi napokat, mert a mozgás javítja az immunrendszer teljesítményét.
Mit tehetünk az immunrendszerünkért ősszel?Extra tipp: könnyebben indul a nap, ha pár perces tornával kezdődik. Ez a néhány perc elég ahhoz, hogy átmelegedjenek az izmok és az ízületek, energikusabban, zökkenőmentesen kezdődjön a reggel. Talán már észrevetted, hogy azoknak az embereknek, akiknek jól indul a napjuk, sokkal jobb lesz a nap további része.

Ha vidáman látunk hozzá napi teendőinkhez, másképp állunk hozzá a dolgokhoz, tudunk örülni az előttünk álló napnak.

És ehhez nincs szükség különösebb erőfeszítésekre! Tényleg elegendő, mondjuk, 5 percnyi reggeli torna: egyszerű homorítások-domborítások, karkörzések is megteszik. Érdemes nyújtózkodni is, főleg, ha napközben sokat ülünk. A hátnak ugyanis szüksége van arra, hogy megnyújtsuk alvás után. Ezt a rövid mozdulatsort igazán érdemes megtenni magunkért.

Tedd energikusabbá a napod, és készítsd fel időben az immunrendszered a tél megpróbáltatásaira! Ha pedig megnehezítik a felkészülést az ízületi, kopásos fájdalmak, akkor próbáld ki a Magyar Családi Balzsamot!

 

* * *
Töltse le Immun Gyógyír-Tár füzetünket!

Szeretné, ha immunrendszere erős lenne? Szeretne ennek biztosításához praktikus és igazán használható ismereteket szerezni?

Legújabb Gyógyír-tár füzetünkben az immunrendszerrel ismerkedhet meg és hasznos praktikákat találhat az egészség hosszú távú megőrzésére, a betegségek leküzdésére.

Hiszen ha az immunrendszer megfelelően működik, sokkal ellenállóbb lesz a betegségekkel, bacikkal, vírusokkal szemben.

Megtapasztalja, hogy kezelhetővé válik számos probléma és búcsút inthet sok gondnak.

>> LETÖLTÖM <<

 

 

 

Még több ajánlott blog Neked

Harminc körül kezdődött. Imádtam, hogy bár a suliban tanító “néni” voltam, a Mekiben tegeztek a pultosok. Aztán jöttek sorban a gyerekeim, a...

Elolvasom »

A Naturcomfort Süngomba Plusz kapszula legfőbb alapanyaga a B1 és B12 vitaminok és a Kínában 1977 óta gyógyszernek minősülő süngomba. A Hericium...

Elolvasom »

Már 10 éve küldetésünk a törődés, hogy komfortosabbá tegyük az Ön életét tanácsadással, minőségi gyógynövényes termékekkel! Kezdetektől arra törekedtünk, hogy a NaturComfort...

Elolvasom »