Komolyan vesszük az izomfájdalmat: itt a Magyar Családi Balzsam melegítő hatással

Szerző: Naturcomfort

Időről időre mindenkinek lehet izomfájdalma, például a megszokottnál több mozgás után izomlázat érez. Ha azonban a fájdalom gyakori, merevek és feszültek az izmok, akkor érdemes kideríteni, hogy mi állhat a háttérben. Az otthoni házipatikából pedig nem hiányozhat egy olyan készítmény, amit azonnal alkalmazhatunk fájdalom enyhítésére: ez a Magyar Családi Balzsam melegítő hatással.

Évek óta használjuk a Magyar Családi Balzsamot. Kinek ajánlott a speciális, melegítő hatású változata?

A klasszikus Magyar Családi Balzsam összes gyógynövénye, összes hatóanyaga megtalálható az új, melegítő hatású változatban is. Vagyis ugyanazok a nagyszerű, évszázadok óta gyógyításra használt növényi hatóanyagok fejtik ki a hatásukat, az egyetlen különbség a melegítő hatás. Vannak ugyanis olyan fájdalmak, amelyeknek kifejezetten a melegterápia segít.

Általában azt szoktuk mondani, hogy a krónikus fájdalomnál és gyulladás esetén hasznos a meleg. Ennek elsődleges hatása az izmok görcsösségének csökkentése, a fájdalom enyhítése. A meleg terápia során mindig azt a kellemesen meleg hőmérsékletet kell eltalálni, ami még melegít, melegen tart, de nem égeti a bőrt.

A melegítés időtartama mindig a probléma jellegétől függ: enyhébb fájdalom esetén már 20-25 perc is segíthet, makacs fájdalom esetén akár 2 órán át is érdemes melegen tartani az adott testrészt.

A klasszikus melegterápia lehet száraz vagy nedves. Száraz formája például a melegítő párna vagy az infraszauna, nedves változata a meleg fürdő, melegvizes borogatás, melegvizes palack, illetve a melegíthető zselés tasak.
Komolyan vesszük az izomfájdalmat: itt a Magyar Családi Balzsam melegítő hatással

Segíts magadon!

A Magyar Családi Balzsam melegítő hatású változata tulajdonképpen egy gyógynövényes melegterápia. A balzsam egyenletesen, kíméletesen melegít, akár több órán át is érezhető a hatása.

Fontos megjegyezni, hogy a melegítő hatást csak ott kezdjük el érezni, ahol vérbőség alakul ki, mert gyulladás van. Ha nem gyulladás miatt érzel izomfájdalmat, akkor masszázzsal vagy az adott testrész óvatos mozgatásával fokozhatod az adott terület vérellátását, és ennek következményeként elkezd dolgozni a melegítő hatás is.

A balzsam kiadós, hiszen elég egy borsószemnyi mennyiséget felvinni a fájó területre naponta 2-3 alkalommal. Tudj meg többet a Magyar Családi Balzsam melegítő hatású változatáról>>

Még több ajánlott blog Neked

Ép testben ép lélek…. Ahogy a mondás tartja. Vajon ez az állítás igaz fordítva is? Van-e összefüggés abban, ha lelkileg kiegyensúlyozottak vagyunk,...

Elolvasom »

Devizahitellel, válás után, három gyerek mellett épített milliós kencebizniszt egy nyíregyházi anyuka   Forrás: a forbes.hu oldal: ITT. Az 90-es évek elején...

Elolvasom »

A téli időszak alatt lemerülőben lévő vitamin raktárak miatt fogékonyabbak lehetünk a különböző kórokozók által terjesztett betegségekre. Érdemes tehát felkészülten fordulnunk az...

Elolvasom »