Kortalan szépség: feszes bőr 50 felett is lehetséges!

Szerző: Naturcomfort

Feszes bőr 50 felett is? Nem elképzelhetetlen, azonban néhány szabályt érdemes betartani ahhoz, hogy a kor előrehaladtával tükörbe nézve is fiatalos, üde és boldog arc tekintsen vissza Önre.

Ha tudatosan él, a jutalma: feszes bőr 50 felett is

A feszes bőr 50 felett is sokak álma, mégis csak kevesen vannak azok, akik 50-en túl akár egy évtizedet is letagadhatnak a korukból.

Ennek oka, többek között az életmódban, az étkezési szokásokban és a szervezet kollagén szintjében keresendő.

Aki keveset alszik, dohányzik, rendszeresen alkoholos italokat fogyaszt, kávézik vagy gyakran cukorral és más gyorsan felszívódó (értéktelen, üres) szénhidrátokkal bombázza szervezetét, annak a bőre nagyobb eséllyel kezd hamarabb öregedni, mint az, aki odafigyel magára és igyekszik egészségtudatosan élni, valamint kívülről és belülről is megadja a szervezete és teste számára mindazt, amire szüksége van.

feszes bőr 50 felett
A kollagén szint mindennek az alfája és omegája

A kollagén, egy nagy molekulatömegű fehérje, amely szerepet játszik a bőrünk, izmaink, csontjaink, kötőszöveteink, ízületeink, ínszalagjaink és hajunk rugalmasságának megőrzésében és a szemünk egészséges működésének biztosításában.

A kollagénre tehát szükségünk van és elő is tudjuk állítani a szervezetünk számára megfelelő mennyiséget, egészen a kezdetektől a 20-as éveink első feléig.

Ekkor ugyanis fordulóponthoz érkezünk, ugyanis a kollagéntermelésünk elkezd lassulni. Évről-évre nagyjából 2%-kal kevesebb kollagén termelődik a szervezetünkben, mint korábban.

Mit jelent pontosan és hova vezet?

Ez a folyamat kezdetben észrevétlenül zajlik. A 30-as éveink közepe felé viszont már megjelennek az első szarkalábak, kisebb ráncok is. Célzott beavatkozás nélkül, az idő előrehaladtával a kis vonalak egyre csak mélyülnek.

Az elégtelen kollagéntermelés felel a bőr öregedését jelentő ráncok kialakulásáért.

Ez a folyamat azonban nem csak esztétikailag jelent problémát, hanem a csontok, izmok, kötőszövet,izmok és ínszalagok egészségét is befolyásolja.

Kollagénhiány esetén, vagy nem megfelelő ellátottság esetén ugyanis porckopásos eredetű fájdalmakkal is szembe kell néznünk

A megoldás: kollagénpótlás kívül-belül + feszesítő hatóanyagok

Érdemes mielőbb elkezdeni a kollagénpótlást, már a 20-as éveink közepétől, hogy elkerülhetőek legyenek a kollagénhiány látványos tünetei.

Az ízületek csontok és egyéb szövetek védelméért érdemes a kollagént belülről is fogyasztani, az arc és akár a test egyéb területeinek külsőleges ápolásában pedig kiváló segítőtárs a Feszes bőr 50 felett Nappali arckrém.

Egyedülálló nappali arckrémünk, kellemes illatával, tökéletes és gyors felszívódásával, 10-féle, a népgyógyászatban már bizonyított bőrápoló összetevővel ápolja az arcbőrt annak típusától függetlenül.

A régóta ismert és használt gyógynövények, valamint a 21. századi technológia párosításából született meg ez a bőr hidratálását, egységesítését, feltöltését, simítását és a ráncok enyhítését támogató krém.

A benne található hialuronsav, a napraforgó-, kókusz-, mandula-, olíva és levendula-, illetve argán- és kamilla olajok, más értékes összetevőkkel, mesterséges színezékek és kémiai vegyszerek nélkül ápolják akár a legérzékenyebb bőrt is.

A feszes bőr 50 felett is fenntartható! A Feszes bőr 50 felett Nappali arckrém, ajándék, fogyókúrát és méregtelenítési folyamatokat támogató Karcsú Boszy teával most kedvezményes áron vásárolható meg a webáruházunkban>>>

Még több ajánlott blog Neked

Elmúlt 50 éves és úgy érzi, hogy ízületei már nem működnek olyan olajozottan, mint régen? Rendszeresen fáj a dereka, térde, válla, nyaka...

Elolvasom »

A Patikatükör szinte minden gyógyszertárban a vásárlók segítségére van a számukra legjobb termékek kiválasztásában! Keresse hirdetéseinket a kiadványban!

Elolvasom »

Itt a tavasz, kellene egy kis plusz energia – de mit egyek? Tavasszal megújulunk, vagyis meg kellene újulnunk, de közben ránk zuhan...

Elolvasom »