Krémet internetről? Igen!

Szerző: Naturcomfort

Annyi készítményt ajánlanak a különféle panaszokra, hogy az ember azt sem tudja, mi alapján válasszon. Elég csak bemenni egy patikába és megnézni mennyi mindent lehet kapni ugyanarra a panaszra. Persze a patikusok ajánlanak készítményeket, ahogy az orvosok is, de tudjuk, hogy sokszor nem tapasztalat alapján mondanak véleményt ők sem. Honnan tudhatjuk akkor, hogy amit választunk az megfelelő lesz, megbízhatunk benne?

A herbáriák, drogériák, patikák polcairól bármit leemelhetünk, a csomagolásokon lévő leírásokkal pedig közelebb kerülünk ahhoz, hogy a választásunkat megalapozzuk. Az interneten vásárolva azonban nemcsak a dobozon lévő leírást olvashatjuk el, hanem a korábbi vásárlók véleményét is. Az internet korában azonnal visszajelzést adnak a vásárlók arról, ami jó, ami bevált, ami segített, de arról is, ha valami nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Sok pozitív visszajelzés pedig beszédesebb lehet bármilyen összetétel táblázatnál, amiből sokszor egy mukkot sem értünk. Mi minden szól még az internetes rendelés mellett?

Kényelmes

Az, hogy valamit az interneten megvásároljunk csak néhány perc műve. Nem kell még a szobából sem kimenni, csak kiválasztjuk a terméket, amit használni szeretnénk és feladjuk a megrendelést. Kifizethetjük bankkártya segítségével, de ha nem szeretnénk hosszú számsorokat pötyögni, akkor a futárnak is fizethetünk, amikor megérkezik a csomag. A futárral pedig még azt is tudjuk egyeztetni, hogy mikor vagyunk otthon, mikor tudja a terméket kihozni. Ha egyszerűbb, választhatsz olyan opciót is, hogy átvételi ponton veszed át a csomagod. A lényeg, hogy számodra minél kényelmesebb legyen.

Gyors

Utazgatás, hatalmas áruházakban bolyongás helyett, villámgyorsan rátalálhatsz a keresett árucikkre egy webshop készletében. Nem kell több helyet végig járnod, ha egy speciális termékre van szükséged. A kiválasztott terméket pár napon belül már használhatod is. Ma már egy külföldről rendelt csomag is néhány napon belül megérkezik hozzád, a NaturComfort készítményeinket is rendkívül gyorsan veheted kézbe a rendeléstől számítva. Az ügyfélszolgálat pedig bármilyen kérdés esetén bátran hívható, szívesen tájékoztatnak akár rendelésed állapotáról is.

Biztonságos

Az internetes vásárlás ma már szinte biztonságosabb, mintha boltban vásárolnál. A webshop-ban vásárolt termékekre ugyanazok a garanciák vonatkoznak, mint ha offline vásároltad volna. Figyelj arra, hogy átvételkor megkapd a termék vásárlásáról szóló számlát. Ebben a futárok készséggel segítenek.

Nagyobb a választék

A boltok, patikák, bioboltok tulajdonosainak a raktárkészletezés miatt jól meg kell gondolniuk, melyik termékeknek adnak helyet üzletükben. Mivel egy webáruház „virtuális polcainak” szinte semmilyen költsége nincs, ezért sokkal nagyobb választékot találsz a weboldalakon. Így egy webshop termékei között nagyobb eséllyel találsz rá ritka, „sehol sem lehet kapni” típusú termékre.

Olcsóbb

Egy webáruház általában kedvezőbb árakat tud biztosítani, mint egy hagyományos bolt, hiszen számos olyan költséggel nem kell számolnia, amivel egy üzlet tulajdonosának igen. Ilyen például a helyiségbérlet, az üzemeltetés, raktározás. Egy webáruház esetén ezek nincsenek, így az eladási árakat is alacsonyabban tudja tartani a webshop üzemeltetője.

A NaturComfort webáruházában folyamatosan kihagyhatatlan akciókkal várjuk visszatérő vásárlóinkat. Ilyen kedvezményeket csak az online shop-ban találsz, a viszonteladó boltokban nem.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy folyamatosan tájékoztathassunk, a weboldalon lévő leárazásokról!

Még több ajánlott blog Neked

Különös neve hallatán, többen ódzkodnak a lóbalzsamtól, ami hasonló elven működik, mint a Magyar Családi Balzsam. Nézzük mitől ló, a lóbalzsam és...

Elolvasom »

Szabó Lajosné, Éva, a Naturcomfort munkatársunk – aki 43 évig vezetett egy fiókpatikát gyógyszerkiadóként – egy nagyon élvezetes és nagyon hasznos SAJÁT...

Elolvasom »

A tél a téli álom és a kényeztetés évszaka, ami a hidegebb időjárás, az ünnepi élvezetek és a kevesebb testmozgás miatt nem...

Elolvasom »