„Lelkünket is beletettük” krémjeinkbe

Szerző: Naturcomfort

Sokféle ember él a környezetünkben, sokukat szeretjük, a rokonainkhoz pedig kimondottan erős érzelmi szálak fűznek. Nincs rosszabb annál, amikor valaki, akit szeretünk fájdalmakkal él. Legyen az testi, vagy lelki fájdalom igyekszünk enyhíteni szeretteink szenvedésén, ami természetes. Sokszor van azonban, hogy bármit is próbálunk, minden törekvésünk hasztalan, hiszen nincs a megfelelő tudás a birtokunkban. Ha van olyan hozzátartozónk, barátunk, aki ízületi vagy visszeres bántalmaktól szenved, a törődésen túl, a természet patikájával is segítségére lehetünk.

Küldetésünk a segítségnyújtás

A NaturComfort termékeket azért alkottuk, hogy segítségükkel hozzájáruljunk egy egészségesebb és gondtalanabb élethez, kiegyensúlyozottabbá és harmonikusabbá váljanak mindannyiunk hétköznapjai. Tudjuk, ha egy ember fizikailag megfáradt, az a lelkét is megviseli. Ez a gondolat lett az alapja termékeinknek, a NaturComfort megalakulásának, hiszen a kezdetektől fogva az a legfontosabb számunkra, hogy segítséget nyújtsunk mindazoknak, akik fárasztó, nehéz munkát végeznek, ízületi fájdalmaik vannak, vagy csak apró gondoskodásra vágynak.

Titkos összetevő

A termékeinket ennek szellemében, odafigyelésünk és törődésünk hozzáadásával készítjük. Nincs nagyobb öröm számunkra ugyanis, mint amikor törzsvásárlóink arról számolnak be, hogy javult az állapotuk, csökkent a fájdalmuk, mozgékonyabbak lettek és ismét teljes életet élhetnek. Tudjuk, hogy ez azon is múlik, hogy ügyfélszolgálatunk munkatársai mindig készséggel és örömmel beszélgetnek a tapasztalatokról és élethelyzetekről, hiszen a törődés és a szeretet az egyik legfontosabb „hatóanyaga” minden kezelésnek.

Személyes tapasztalat alapján fejlesztve

Polgár Erika a NaturComfort Kft. tulajdonosa saját tapasztalatán tanulta meg, hogy a fizikai terhelés bizony lelkileg is megterhelő. „Én magam is végeztem fizikailag lestrapáló állómunkát, tíz évig voltam fodrász. Akkoriban mindhárom lányom kicsi gyerek volt még, a 8 órás munkaidő után hozzájuk szaladtam haza – és otthon kezdődött a „következő műszak”. Ezért pontosan tudom, hogy ha egy ember fizikailag meggyötört, az a lelkét is megviseli. Olyan termékeket akartam alkotni, amelyek megnyugvást, regenerálódást adnak a megfáradt szervezeteknek, és ezzel a különleges segítséggel a legőszintébb örömöt élhetem meg.”

Mi a NaturComfortnál hiszünk abban, hogy Isten patikája a természetben van. Ezért használunk kizárólag természetes alapanyagokat termékeinkben, hiszünk jótékony hatásaiban és bízunk benne, hogy egyre több embernek tudunk segíteni, teljesebb életet élni.

Fordulj ügyfélszolgálatunkhoz bizalommal. Várjuk hívásodat!

Még több ajánlott blog Neked

Különös neve hallatán, többen ódzkodnak a lóbalzsamtól, ami hasonló elven működik, mint a Magyar Családi Balzsam. Nézzük mitől ló, a lóbalzsam és...

Elolvasom »

Lehet tél, tavasz, de lehet nyár vagy ősz, vannak olyan gyógynövények, amelyek rendkívül fontosak a szervezetednek, és nagyon áldásosak tudnak lenni külsőleg,...

Elolvasom »

A mai világban már szinte minden adott ahhoz, hogy hosszú, egészséges életet éljünk. Mindössze tudnunk kell, mire érdemes odafigyeljünk egészségünk megőrzése érdekében...

Elolvasom »

Most INGYEN letölteheted!

Gyógyír-tár

Mit tartalmaz?

  • Az ízületi gyulladás lelki és orvosi okai
  • Dr. Vass László írása a lehetséges megoldásokról
  • 8+1 tipp a fájdalom kezelésére

 

Letöltöm a Gyógyír-tár füzetet »