„Lelkünket is beletettük” krémjeinkbe

Szerző: Naturcomfort

Sokféle ember él a környezetünkben, sokukat szeretjük, a rokonainkhoz pedig kimondottan erős érzelmi szálak fűznek. Nincs rosszabb annál, amikor valaki, akit szeretünk fájdalmakkal él. Legyen az testi, vagy lelki fájdalom igyekszünk enyhíteni szeretteink szenvedésén, ami természetes. Sokszor van azonban, hogy bármit is próbálunk, minden törekvésünk hasztalan, hiszen nincs a megfelelő tudás a birtokunkban. Ha van olyan hozzátartozónk, barátunk, aki ízületi vagy visszeres bántalmaktól szenved, a törődésen túl, a természet patikájával is segítségére lehetünk.

Küldetésünk a segítségnyújtás

A NaturComfort termékeket azért alkottuk, hogy segítségükkel hozzájáruljunk egy egészségesebb és gondtalanabb élethez, kiegyensúlyozottabbá és harmonikusabbá váljanak mindannyiunk hétköznapjai. Tudjuk, ha egy ember fizikailag megfáradt, az a lelkét is megviseli. Ez a gondolat lett az alapja termékeinknek, a NaturComfort megalakulásának, hiszen a kezdetektől fogva az a legfontosabb számunkra, hogy segítséget nyújtsunk mindazoknak, akik fárasztó, nehéz munkát végeznek, ízületi fájdalmaik vannak, vagy csak apró gondoskodásra vágynak.

Titkos összetevő

A termékeinket ennek szellemében, odafigyelésünk és törődésünk hozzáadásával készítjük. Nincs nagyobb öröm számunkra ugyanis, mint amikor törzsvásárlóink arról számolnak be, hogy javult az állapotuk, csökkent a fájdalmuk, mozgékonyabbak lettek és ismét teljes életet élhetnek. Tudjuk, hogy ez azon is múlik, hogy ügyfélszolgálatunk munkatársai mindig készséggel és örömmel beszélgetnek a tapasztalatokról és élethelyzetekről, hiszen a törődés és a szeretet az egyik legfontosabb „hatóanyaga” minden kezelésnek.

Személyes tapasztalat alapján fejlesztve

Polgár Erika a NaturComfort Kft. tulajdonosa saját tapasztalatán tanulta meg, hogy a fizikai terhelés bizony lelkileg is megterhelő. „Én magam is végeztem fizikailag lestrapáló állómunkát, tíz évig voltam fodrász. Akkoriban mindhárom lányom kicsi gyerek volt még, a 8 órás munkaidő után hozzájuk szaladtam haza – és otthon kezdődött a „következő műszak”. Ezért pontosan tudom, hogy ha egy ember fizikailag meggyötört, az a lelkét is megviseli. Olyan termékeket akartam alkotni, amelyek megnyugvást, regenerálódást adnak a megfáradt szervezeteknek, és ezzel a különleges segítséggel a legőszintébb örömöt élhetem meg.”

Mi a NaturComfortnál hiszünk abban, hogy Isten patikája a természetben van. Ezért használunk kizárólag természetes alapanyagokat termékeinkben, hiszünk jótékony hatásaiban és bízunk benne, hogy egyre több embernek tudunk segíteni, teljesebb életet élni.

Fordulj ügyfélszolgálatunkhoz bizalommal. Várjuk hívásodat!

Még több ajánlott blog Neked

A krónikus ízületi fájdalom kezelésénél fontos szerepe lehet a gyógynövényeknek és a természetes hatóanyagoknak, mert használatukkal nemcsak a kellemetlen mellékhatások küszöbölhetők ki,...

Elolvasom »

Sikerekben és eredményekben gazdag boldog új évet kívánunk minden kedves vásárlónknak! Ismét eltelt egy év, már 2018-at is magunk mögött tudhatjuk. Öröm...

Elolvasom »

Az ízületi problémák nemcsak az állandó fájdalomérzett miatt hatnak ki a mindennapjainkra. Gyakran depressziót, alvászavart okozhatnak, sőt, ronthatják a koncentrációképességünket. Azzal, hogy...

Elolvasom »

Most INGYEN letölteheted!

Gyógyír-tár

Mit tartalmaz?

  • Az ízületi gyulladás lelki és orvosi okai
  • Dr. Vass László írása a lehetséges megoldásokról
  • 8+1 tipp a fájdalom kezelésére

 

Letöltöm a Gyógyír-tár füzetet »