Május a bőrápolás hónapja a NaturComfortnál: A bőr állapota tükrözi a szervezet állapotát

Szerző: Naturcomfort

A bőrápolás nem csupán esztétikai kérdés. A bőr, mint a legnagyobb szervünk, a szervezetünk állapotáról is informál. A NaturComfortnál a május a bőrápolás hónapja! Különös hangsúlyt fektetünk a kezek és lábak ápolására, hiszen ezek a testrészek azok, amelyek leginkább ki vannak téve a külső tényezőknek. Íme néhány bevált tipp az üde és bársonyos bőrért.>>>

Május a bőrápolás hónapja a NaturComfortnál: A bőr állapota tükrözi a szervezet állapotát
Nyári bőrápolás: szükséges védelem a külső tényezőkkel szemben

A bőrünk egész évben ki van téve az időjárás viszontagságainak és a külső tényezőknek. Szárító hatással van rá a fűtés, a nyári rekkenő hőségben a klíma használat, a köztes időszakokban pedig a szeles, csapadákos időjárás is.

A megfelelő hidratálókrém használata elengedhetetlen a bőr kiszáradásának és berepedezésének elkerülésére. Érdemes olyan terméket választani, ami természetes hatóanyagainak köszönhetően gyengéd a bőrhöz, mégis gazdagon ápol, táplál és hidratál.

A Magyar Családi Kézkrém különleges összetételének köszönhetően mélyen hidratálja és táplálja a bőrt, visszaadva annak természetes puhaságát és rugalmasságát. A krém olyan vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag, amelyek segítenek megőrizni a bőr egészséges megjelenését és megakadályozzák a kiszáradást. A gyorsan felszívódó formula nem hagy zsíros érzetet a bőrön, ezért ideális választás mindennapi használatra.

A termék 250 ml-es tégelyes családi kiszerelésben és 70 grammos tubusos kiszerelésben is elérhető, így kényelmesen elfér akár egy kisebb táskában, munkahelyre, strandra is magunkkal vihető .

Nyári bőrápolás: szükséges védelem a külső tényezőkkel szemben
Rendszeres lábápolással megelőzhető a bőrkeményedés és akár a súlyosabb problémák is

A munka során hosszú órákig tartó egyhelyben állás, a magas sarkú vagy a zárt cipő viselése és egy kellemes kirándulás keretében megtett több kilométeres séta is extra terhelést jelent a lábaknak.

A megfelelő odafigyeléssel és rendszeres lábápolással azonban megelőzhetők az olyan problémák, mint a bőrkeményedés kialakulása vagy a sarok kirepedezése, és megőrizhető a lábak, illetve a sarok bőrének ápolt megjelenése.

Figyelem! A száraz, repedezett bőr fertőzések kialakulásához vezethet. Cukorbetegség esetén a nem megfelelő lábápolási rutin súlyos szövődményeket okozhat.

  • A optimális lábápolás a lábak tisztán és szárazon tartásával kezdődik.
  • Érdemes a lábakat naponta ellenőrizni, hogy nincsenek-e rajta vágások, hólyagok, bőrpír vagy duzzanat.
  • Emellett fontos a rendszeres hidratálás is.

A népi gyógyászatban régóta alkalmazott, gazdag hidratáló, nyugtató, baktérium- és gombaölő hatásukról ismert összetevőkből álló Magyar Családi Sarokpuhítót kifejezetten a mindennapi lábápolásra fejlesztettük ki.

A termék hámlasztó hatású tejsav tartalmának köszönhetően gyengéden hámlaszt, gazdag napraforgó és kókuszolaj tartalmának köszönhetően pedig mélyen hidratál, miközben a teafaolaj gondoskodik a megfelelő antibakteriális és gombaellenes határól.

A Magyar Családi Sarokpuhító 250 ml-es tégelyes családi kiszerelésben és 70 grammos tubusos kiszerelésben is elérhető.

A kezek és a lábak ugyanolyan figyelmet érdemelnek, mint a testünk többi része, ezért ne hanyagolja el őket. Adja meg kezeinek és lábainak a megérdemelt figyelmet, cserébe mélyen hidratált, ápolt megjelenésű, szép bőrt kap ajándékba.

Még több ajánlott blog Neked

Polgári Erikával, a NaturComfort ügyvezető tulajdonosával készített interjút a TV2 stábja a Több, mint Testőr műsorban. Szeretettel ajánljuk!

Elolvasom »

Mikroezüst allergia esetén? Jó választás! Az ezüst jótékony hatását már az ókori görög és római mondákból is ismerhetjük. Tartósításhoz és gyógyászati célokra...

Elolvasom »

Az emberi szervezet nagyon hasonlít egy olyan konyhakerthez, amiben sok-sok minden megterem. Jó látni, ahogyan kibújnak a földből a feltörekvő, friss-zöld növényi szálak, ahogyan napról napra növekszik és erősödik bennük az élet.

Elolvasom »