Megajándékoztuk a mindennapok hőseit!

Szerző: Naturcomfort

Tavaly év végén úgy gondoltuk, hogy vannak olyan szakmák, hivatások is, amely tagjainak – ezt választják – az életük mindennapi része a segítségnyújtás.

Küldetésünk a Törődés! – mivel szlogenünk a munkában megfáradt, ízületi problémáktól szenvedő emberek segítéséről szól, hogy újra aktív és fájdalommentes életetet éljenek, ezért úgy gondoltuk, hogy megajándékoztuk a “mindennapok hőseit” az Országos Mentőszolgálat nyugatmagyarországi régiójának mentőseit.

Hiszen, onnantól kezdve, hogy befut a diszpécser központba a segítség kérő hívás, egészen addig tart a gondoskodásuk, ameddig a megfelelő ellátás helyszínére szállítják az elesett, kiszolgáltatott embereket.
És közben árad belőlük a tisztelet, a segíteni akarás, a törődés.
Ezt szerettük volna megköszönni a magunk módján. Rövid egyeztetés után a   1000 db melegítő hatású Magyar Családi Balzsamot kaptak ajándékba a mentősei NaturComforttól.
Bízunk benne, hogy a mindennapi munkájukkal járó fizikai megterhelést enyhíteni tudjuk, hozzájárulhatunk szervezetük mielőbbi regenerálódásához, hogy mindennapi munkájukban ne akadályozza őket a fáradtság.

A melegítős balzsam  remélhetőleg segíti a munkájukat
  Átvették a NaturComfort ajándékát!
Megérkezett a NaturComfort ajándékja!
Megérkezett az 1000 db melegítős balzsam

Még több ajánlott blog Neked

A mai világban már szinte minden adott ahhoz, hogy hosszú, egészséges életet éljünk. Mindössze tudnunk kell, mire érdemes odafigyeljünk egészségünk megőrzése érdekében...

Elolvasom »

A mostani cikkünkben arról fogunk beszélni, hogy hogyan eddzünk úgy, hogy a zsírégetés megvalósuljon, és ne az értékes izomszövetből veszítsünk a mozgás...

Elolvasom »

Az egészséges életmód fejben dől el. Minden esetben egy komoly elhatározással kezdődik. Ha pedig azt megfelelő kitartás is kíséri, a cél bárki...

Elolvasom »