Megajándékoztuk a mindennapok hőseit!

Szerző: Naturcomfort

Tavaly év végén úgy gondoltuk, hogy vannak olyan szakmák, hivatások is, amely tagjainak – ezt választják – az életük mindennapi része a segítségnyújtás.

Küldetésünk a Törődés! – mivel szlogenünk a munkában megfáradt, ízületi problémáktól szenvedő emberek segítéséről szól, hogy újra aktív és fájdalommentes életetet éljenek, ezért úgy gondoltuk, hogy megajándékoztuk a “mindennapok hőseit” az Országos Mentőszolgálat nyugatmagyarországi régiójának mentőseit.

Hiszen, onnantól kezdve, hogy befut a diszpécser központba a segítség kérő hívás, egészen addig tart a gondoskodásuk, ameddig a megfelelő ellátás helyszínére szállítják az elesett, kiszolgáltatott embereket.
És közben árad belőlük a tisztelet, a segíteni akarás, a törődés.
Ezt szerettük volna megköszönni a magunk módján. Rövid egyeztetés után a   1000 db melegítő hatású Magyar Családi Balzsamot kaptak ajándékba a mentősei NaturComforttól.
Bízunk benne, hogy a mindennapi munkájukkal járó fizikai megterhelést enyhíteni tudjuk, hozzájárulhatunk szervezetük mielőbbi regenerálódásához, hogy mindennapi munkájukban ne akadályozza őket a fáradtság.

A melegítős balzsam  remélhetőleg segíti a munkájukat
  Átvették a NaturComfort ajándékát!
Megérkezett a NaturComfort ajándékja!
Megérkezett az 1000 db melegítős balzsam

Még több ajánlott blog Neked

A Naturcomfort Süngomba Plusz kapszula legfőbb alapanyaga a B1 és B12 vitaminok és a Kínában 1977 óta gyógyszernek minősülő süngomba. A Hericium...

Elolvasom »

Az arcpakolások régóta a legkedveltebb szépítőszerek közé tartoznak, hiszen gyors és feltűnő sikert érhetünk el velük. Cikkünkben 5 természetes arcpakolást ajánlunk, mellyel...

Elolvasom »

Mikroezüst allergia esetén? Jó választás! Az ezüst jótékony hatását már az ókori görög és római mondákból is ismerhetjük. Tartósításhoz és gyógyászati célokra...

Elolvasom »