Mi garanciát vállalunk a Black Friday-re!

Szerző: Naturcomfort

Újra itt a Black Friday őrület! Még a csapból is ez folyik. Felreppentek a hírek, hogy mennyire éri meg a vásárlóknak ilyenkor a termék-vásárlás, hogy a cégek valósan adják e az akciókat vagy csak egy felárazott terméket akcióznak le. Mi biztosítani szeretnénk arról a vásárlóinkat, hogy KORREKT ajánlatokat kínálunk!

Mindig is tartottuk magunkat a korrektséghez. Ezt igazolja a több, mint 133.000 hűséges Törzsvásárlónk, a Magyar Természetgyógyászok Szövetsége, valamint a rangos elismerés: a Magyar Termék Nagydíj is. 

Az eredeti árból akciózunk

Törzsvásárlóink ismerik árainkat, melyek új honlapunkon állandóak. Mi mindig ezekből az eredeti árakból adunk kedvezményt! A legközelebbi akciónkon a Black Weekenden egyes termékeink 20%-os, más termékeink pedig 30%-os kedvezménnyel kaphatóak.

 

100%-os elégedettség

Ügyfeleink eddigi akcióink során 100%-os megelégedettségről számoltak be. Nem volt még reklamációnk az árak miatt! Míg egyes cégek azt a technikát alkalmazzák, hogy rövid ideig megemelik a termékeik árát, hogy aztán legyen miből engedni, addig mi ebben is különbözni szeretnénk. Mi az eredeti árakból adjuk az akciót és így tudtuk elérni, hogy semmilyen reklamációnk és jogi ügyünk nem volt még.

“Hálásan köszönöm ezt a szuper kedvezményt, nagyon örülök, hogy ilyen nagy mértékű kedvezménnyel kedveskedtek Karácsony előtt.”

“Többször is rendeltem már Önöktől, ez a kedvezmény viszont nagy segítség, hogy itt Karácsony körül is megengedhessem magamnak a vásárlást!”

“Nem is jöhetett volna jobbkor! Magukban még nem csalódtam, így tovább!”

Így hangzanak a remek vásárlói vélemények. Ez bizony garancia arra, hogy mi korrektül fordulunk kedves vásárlóink felé. És fontosnak tartjuk, hogy időre időre egy-egy alkalom kapcsán valamivel meglepjük Önöket!

„Küldetésünk, hogy segítsünk a túlterheltségből eredő, kopásos-meszesedéses ízületi bántalmaktól szenvedőknek fájdalommentes, aktív életet élni!”
Ha bármilyen visszaélést tapasztal az akcióink során, mi 100%-os pénzvisszafizetési garanciát ígérünk Önnek!

Megígérjük, ennél alább nem adjuk! Köszönjük! És kellemes vásárlást!

Black Weekend: 2018. 11. 23 – 11. 25

Még több ajánlott blog Neked

Sikerekben és eredményekben gazdag boldog új évet kívánunk minden kedves vásárlónknak! Ismét eltelt egy év, már 2018-at is magunk mögött tudhatjuk. Öröm...

Elolvasom »

Sokféle ember él a környezetünkben, sokukat szeretjük, a rokonainkhoz pedig kimondottan erős érzelmi szálak fűznek. Nincs rosszabb annál, amikor valaki, akit szeretünk...

Elolvasom »

Február végén, március elején már mindannyian epekedve várjuk a tavasz beköszöntét. És amikor megjön, készen kell állnod! Fel kell vértezni szervezetedet is,...

Elolvasom »

Most INGYEN letölteheted!

Gyógyír-tár

Mit tartalmaz?

  • Az ízületi gyulladás lelki és orvosi okai
  • Dr. Vass László írása a lehetséges megoldásokról
  • 8+1 tipp a fájdalom kezelésére

 

Letöltöm a Gyógyír-tár füzetet »