Mi okozza a tavaszi fáradtságot, és hogyan tehet ellene?

Szerző: Naturcomfort

Tavasszal gyakran tapasztalunk fáradtságot, ami az időjárás változásának, a nyári időszámítás miatti átállásnak és egyéb tényezőknek is betudható. Szerencsére vannak olyan természetes megoldások, amelyek segíthetnek megelőzni vagy enyhíteni a tavaszi fáradtságot. Az egyik ilyen lehetőség a célzott vitaminok és ásványianyag-tartalmú étrend-kiegészítők kúraszerű használata.>>>

Mi okozza a tavaszi fáradtságot, és hogyan tehet ellene?
Természetes módszerekkel a tavaszi fáradtság ellen

A tavaszi fáradtság gyakori jelenség, ami sokakat érint, amikor a téli szezon véget ér, és beköszönt az enyhébb, tavaszi idő. A hidegebb hónapokban ugyanis a szervezet természetes módon lelassul, elhasználja tartalékait, ami fáradtsághoz és fásultságérzéshez vezethet. Ahogy azonban a nappalok hosszabbodnak, és az időjárás melegszik, a szervezet kevesebb alvást szabályozó hormont és több ébrenlétet és energiát elősegítő hormont kezd termelni.

Míg ez a hormonális változás egyeseknél a vitalitás és a motiváció megújulását eredményezheti, másoknál inkább fáradtságot és kimerültséget okoz, és megnehezíti a koncentrációt igénylő napi feladatok elvégzését.

Szerencsére léteznek a népi gyógyászatban régóta sikeresen alkalmazott hatóanyagok a tavaszi fáradtság leküzdésére. Mi pedig komplex összetételű étrend-kiegészítőkben alkalmazzuk őket, hogy Ön a lehető legjobban érezze magát a bőrében.

Magyar Alga Erő kapszula a máj és a bélflóra támogatásáért

Az egyik legújabb termékünk, a magas tápértékű, többféle vitamint és ásványi anyagot tartalmazó Magyar Alga Erő kapszula spirulina algából készül, ami az egyedülálló tápanyag-sűrűsége miatt minősített szuperélelmiszernek számít.

A spirulina magas tápanyagtartalma támogatja a májvédő és a bélflóra táplálását célzó terápiákat, illetve a helyes immunválaszt, így hozzájárulhat a szervezetben a vírusok és a baktériumok ellen harcoló fehérvérsejtek és antitestek termeléséhez.

A Magyar Alga Erő kapszulában található összetevőket évtizedek óta alkalmazzák a természetes gyógyászatban allergia elleni, vértisztító, savlekötő, lúgosító és méregtelenítő, vérnyomást és vércukorszintet stabilizáló, valamint a magas koleszterinszintet és a zsírmáj kialakulásának megelőzését célzó terápiák során.

Természetes módszerekkel a tavaszi fáradtság ellen
Magyar Családi Kal-Mag kapszula az erős csontokért

A Családi Kal-Mag kapszula remek választás, amennyiben olyan étrend-kiegészítőt keres, amit hosszú távon is biztonságosan szedhet, és ami egyszerre támogatja a csontokat és az immunrendszert erősítő terápiát.

A komplex összetételű Magyar Családi Kal-Mag kapszula kalciumot, magnéziumot, D-vitamint és cinket is tartalmaz, amelyek bizonyítottan hozzájárulhatnak a szervezet, a csontok, valamint az idegrendszer megfelelő működéséhez.

A kalcium és a magnézium rendszeres szedése hozzájárulhat a csontok és a fogak normál szerkezetének fenntartásához, míg a D-vitamin a kalcium felszívódásában és hasznosításában vesz részt, a cink pedig támogathatja az immunrendszer megfelelő működését.

A NaturComfort Kft. a természetes gyógyászatban már bevált megoldásokat kínál a tavaszi fáradtság ellen.

A Magyar Alga Erő kapszula és a Magyar Családi Kal-Mag kapszula kúraszerű szedése hozzájárulhat a tavaszi fáradtság leküzdéséhez.

Álljon készen a napra, és érezze magát energikusabbnak reggeltől estig a NaturComfort természetes összetevőkből készült étrend-kiegészítőinek segítségével.

A termékeket megvásárolhatja a webáruházunkban.>>>

Még több ajánlott blog Neked

A tél a téli álom és a kényeztetés évszaka, ami a hidegebb időjárás, az ünnepi élvezetek és a kevesebb testmozgás miatt nem...

Elolvasom »

Polgári Erikával, a NaturComfort ügyvezető tulajdonosával készített interjút a TV2 stábja a Több, mint Testőr műsorban. Szeretettel ajánljuk!

Elolvasom »

Ilyenkor nyár végén a meleg mellett tombol az allergiaszezon is, és aki allergiás, annak bizony nagyon nehéz ez az időszak. Orrfolyás, könnyező...

Elolvasom »