Miért jobb döntés a liposzómás C-vitamin, mint a hagyományos?

Szerző: Naturcomfort

A C-vitamin számos jótékony hatással rendelkezik az emberi szervezetre nézve. Kijelenthető, hogy egy elengedhetetlenül fontos antioxidáns a számunkra. Mivel a szervezetünk nem tudja előállítani, ezért kénytelenek vagyunk kívülről bejuttatni a megfelelő mennyiségű és minőségű vitamin adagot.

Nem mindegy azonban, hogy ezt milyen formában, minőségben és mennyiségben tesszük. Jelenleg a C-vitaminok csúcskategóriáját jelentő liposzómás C vitamin, a Liposomal C Eszencia jelenti a kompromisszummentes megoldást. De vajon miért? – Merülhet fel Önben a kérdés, és bizony teljesen jogosan! Ezért most ebben a cikkben igyekszünk konkrét válaszokat adni.

C-vitamin szedése a liposzómás változat előtt

A C-vitamin, azaz az aszkorbinsav leggyakrabban tisztán, porított formában vagy különböző tabletták és kapszulák összetevőjeként érhető el az Ön számára. Habár az utóbbi hetekben időszakos hiány is kialakult belőlük drogériákban és gyógyszertárakban, de a járványhelyzetet leszámítva elmondható, hogy szinte roskadoznak a polcok a különböző fajtájú márkájú is dózisú C-vitamin készítményektől.

A tabletták azonban általában csak 20%-ban szívódnak fel. Ugye, Ön sem szeretné, ha a vírustól terhelt időszakban kétséges lenne az antioxidáns hatású vitamin felszívódási aránya és ezáltal az immunerősítő hatása is? Hogy mi a megoldás? Azonnal eláruljuk.

Miért jobb döntés a liposzómás C-vitamin, mint a hagyományos?
Mit tud a Liposomal C eszencia, amit a többi aszkorbinsav tartalmú készítmény nem nem tud?

A Liposomal C eszencia, az aszkorbinsavat tartalmazó étrend-kiegészítők között egyedülálló módon jut el szinte azonnal a sejtekhez, a sejtek belsejébe, és ott 90-95%-ban hasznosul!

Ezzel szemben egy normál tabletta először az emésztőrendszerbe, majd onnan a vérkeringésbe jut és közben 80%-ban nem szívódik fel!

A liposzómás C-vitaminok előállításakor egy külső membrán burok védi a benne található antioxidáns hatású vitamint, és ez segíti hozzá, hogy bejuthasson a sejtek belsejébe. A sejtekéhez hasonló külső membránnal rendelkezik. Különlegessége, hogy olyan szintű hasznosulásra képes, amit korábban csak az intravénásan adagolt C-vitaminnal lehetett elérni.

Ha Ön nem szeretné a véletlenre bízni az egészségét és felturbózná az immunrendszerét, akkor válassza kiegészítő termékként a Magyar Limuvit Esszenciát, ami ugyanilyen felszívódásra képes mint a fent említett liposzómás C vitamin. Ez azonban egy multivitamin, amiben a C- és az összes B-, valamint a D, K és A-vitamin is vitamin is megtalálható, amelyek mellett, a lutein, likopin és szójalecitin biztosítja a kiváló hatást.

A szervezet természetes immunitásának aktiválására viszont választhatja a Laskagomba Plus kapszulát is amely szárított laskagombát és C-vitamint B- és D-vitamint, illetve K vitamint, nátriumot, vasat, jódot, szelént és cinket, valamint rezet, krómot és alapvető zsírsavakat tartalmaz. Hatékonyan védi az ereket. Rendszeres szedése segítséget nyújthat az érelmeszesedés, a magas vérnyomás-betegség megelőzésében, miközben a csökkenti a különböző szívbetegségek kockázatát is mérsékli. Kiváló segítőtárs lehet a gyulladásos kórképek enyhítésében, valamint a baktériumok, gombák és vírusok elleni védekezésben egyaránt.

Termékeink gyorsan és biztonságosan elérhetőek online rendeléssel és házhozszállítással.

Még több ajánlott blog Neked

Ahogy tél után a tavaszi megújulásra készíted fel magad és a szervezeted, úgy ilyenkor nyárelőn pedig a nyárra kell kicsit “rágyúrnod”. Hiszen...

Elolvasom »

Ön hányszor edz hetente? Szomorú tény, de az emberek többsége nem végez aktív testmozgást, pedig szinte minden, ezen a területen végzett kutatás...

Elolvasom »

Mint minden család életében, a NaturComfort cégcsoportnál is különleges ünnep, amikor új taggal bővül a család. 2020. június 3-a pedig különleges nap...

Elolvasom »