Nagy őszi immunerősítés: most 10% kedvezménnyel és ingyenes szállítással!

Szerző: Naturcomfort

Gyönyörű október van, még jócskán van részünk napsütésben, kiélvezhetjük az utolsó meleg napsugarakat, a friss zöldségeket, gyümölcsöket a kertben. A ködös, hűvös hajnalok azonban már jelzik, hogy hamarosan megérkezik a tél, és vele együtt a megfázásos, influenzás megbetegedések, amelyekből tavaszig nem lábalunk ki. Csakhogy ez nem törvényszerű! Az őszi immunerősítés lényege éppen az, hogy felvértezzük magunkat a baktériumok, vírusok támadásával szemben.

A Naturcomforttal most még könnyebb az őszi immunerősítés!

10% kedvezmény az immunerősítő termékekre és ingyenes szállítás!

Az idei ősz és tél ne a betegségekről szóljon! A Naturcomfort akciójával most jutányosan szerezheted be azokat a készítményeket, amelyek nagy segítséget nyújtanak az immunrendszert ért támadások kivédésében. Október 26-án és 27-én (szombaton és vasárnap) az összes webáruházunkban vásárolt immunerősítő készítményre 10% kedvezményt adunk, és a szállítás díját mi álljuk!

Csakis az immunrendszerünk megfelelő állapota nyújthat biztosítékot arra, hogy betegség nélkül tudjuk átvészelni a hosszú téli napokat.

De miért is gyengül le az immunrendszerünk?

A leggyakoribb okok az alábbiak:

  • életmód: táplálkozási hiányosságok, alul- vagy túltápláltság, kevés mozgás, klímaváltozás, erőn felüli sport
  • betegségek, anyagcserezavarok, krónikus betegségek
  • súlyos allergiák
  • túlzott gyógyszerfogyasztás és egyes hosszan tartó agresszív terápiák
  • stressz, depresszió
  • fokozott alkoholfogyasztás, dohányzás
  • környezeti terhelések
Hogyan vehetjük fel a kesztyűt a vírusok ellen?

Hatalmas előnyt jelent, ha értékes táplálékokat fogyasztunk, és sok friss, az évszaknak megfelelő gyümölcs és zöldség szerepel az étrendünkben. Ősszel is nagyon fontos a megfelelő mennyiségű folyadék bevitele. A legjobb választás most is a víz, de a hidegre való tekintettel jólesik a gyógynövényekből, fűszernövényekből készített meleg tea is.
Nagy őszi immunerősítés
Ne feledkezzünk meg egy percig se arról, hogy a szervezetünk megnövekedett vitamin- és ásványianyag-szükségletéhez nagyon nagy mennyiségben kell fogyasztanunk friss zöldséget és gyümölcsöt. Ezért jelentenek jó megoldást a Naturcomfort immunerősítő készítményei: ezek egyedi fejlesztések eredményei, széles körű védelmet nyújtanak a betegségekkel szemben, megújult energiával töltik fel a szervezetet. Könnyen felszívódnak, liposzómás C-vitaminunk például olyan hatékonysággal, amit korábban csak infúziós vagy intravénás injekciós módszerekkel lehetett elérni.

Használd ki a lehetőséget, és töltsd fel a vitaminraktáraid!

Az akcióban szereplő termékek:

Magyar Családi Kal-Mag Aktív kapszula

Mikroréz oldat

Magyar Limuvit Eszencia

Még több ajánlott blog Neked

Január elseje az újévi fogadalmak ideje. Ez nem csoda, hiszen mindenki szeretné, hogy a következó év sikeresebb, boldogabb és eredményesebb legyen. Az...

Elolvasom »

“Nagyon Fitt a Mama” Videósorozatunk Új videósorozatunkban olyan FITT MAMÁKAT mutatunk be, akikről aztán példát lehet venni! 💪 Olyanokat, akik korokkul nem törődve feszegetik...

Elolvasom »

Játék az unokákkal, sütés-főzés, sürgés-forgás, utazás, kertészkedés? Téged mi az, ami boldoggá tesz és feltölt? Minden olyan tevékenység, ami örömet csempész a...

Elolvasom »