Nincs okod panaszra! Tippek, hogy boldogabb legyél tavasszal

Szerző: Naturcomfort

Most már javában tombol a tavasz. Előkerültek a kis kabátok, a balerina és vászoncipők. A jó idő a természetbe, kirándulni, sétálni hív téged is. Ne mondj rá nemet hát. Ne hagyd, hogy az esetleges visszér fájdalmak, vagy a télen legyengült szervezeted visszafogjon.

Hiszen te is tudod, hogy egy kis vitaminkúrával, a megfelelő krémek használatával semmi sem gátolhat meg, hogy elmenj a családdal, a pároddal és felfedezd a világot.

Végső soron nincs is okod a panaszra, ezt te is jól tudod.

De segítünk elindulni!

Érdemes kicsit regenerálódni és feltöltődni ilyenkor tavasszal. Fogd ezt úgy fel, hogy bensőd és külsőd is lehetőséget kap ilyenkor.

Lehetőséget, hogy megéld a személyiséged és a tested reneszánszát.

Mit tegyél, hogy panaszmentes legyél tavasszal?

 

  • Új frizura!

 

Egész télen egy új frizurán gondolkodtál? Hát ne gondolkodj tovább, irány a fodrász és vágass magadnak valami fiatalos és tavaszi hajat. Úgy fogod érezni magad, mintha kicseréltek volna. Ráadásul a bókokat is begyűjtheted majd a környezetedben élőktől, mert hidd el, az új frizura mindenkinek szemet szúr.

 

  • Barátkozz!

A régi barátaid nem mostanában nem érnek rá? Gyakran érzed magad egyedül? A családdal is ritkán tudsz találkozni? Járj el csoportos programokra, ahol új barátokat szerezhetsz, hiszen sosem késő barátkozni, ismerkedj bátran új emberekkel! Mivel az ember társas lény, így láthatóan boldogabb leszel te is, ha emberek közt lehetsz.

  • Utazz!

 

Akár elutazni egy rég nem látott barátnőhöz, akár a barátnőkkel közösen szervezni egy utazást. Ma már számos utazási iroda szervez teljes utakat a legcsodálatosabb helyekre, menj, fedezd fel magadnak te is ezeket!

 

  • Táncolj!

 

A zene, a tánc mindig kellemes kikapcsolódás. Főleg, ha párban teszitek. Fogd meg a párodat és vidd magaddal őt is! A tangó, a szalsza vagy a swing is szuper választás, hogy egy érzelmes, temperamentumos táncot együtt megtanuljatok.

 

  • Szeretetcsomagban

 

Mindehhez kell az is, hogy fitt és egészséges legyél, és az esetleg felmerülő panaszokat pedig a leghatékonyabban gyógyítsd! Emiatt állítottuk össze neked Tavaszi lendület és Fitt a mama csomagunkat. Mindkettőben az a legszuperebb, hogy még utazásra, de még táncórára is magaddal viheted. Hiszen a Magyar Családi Balzsam gondoskodik arról, hogy az ízületeid is panaszmentesek legyenek, a Táncpróba tea pedig belsőleg tölt fel.

 

Még több ajánlott blog Neked

Sikerekben és eredményekben gazdag boldog új évet kívánunk minden kedves vásárlónknak! Ismét eltelt egy év, már 2018-at is magunk mögött tudhatjuk. Öröm...

Elolvasom »

Már a postaládákba került a Kelet-Magyarország melléklete tulajdonosasszonyunkkal, Polgári Erikával a címlapon! A kiadvány olyan sikeres üzletasszonyokat mutat be, akik rengeteg munkával,...

Elolvasom »

“Nagyon Fitt a Mama” Videósorozatunk Új videósorozatunkban olyan FITT MAMÁKAT mutatunk be, akikről aztán példát lehet venni! 💪 Olyanokat, akik korokkul nem törődve feszegetik...

Elolvasom »