Októberi Fitt Mamák

Szerző: Naturcomfort
“Nagyon Fitt a Mama” Videósorozatunk

Új videósorozatunkban olyan FITT MAMÁKAT mutatunk be, akikről aztán példát lehet venni! 💪 Olyanokat, akik korokkul nem törődve feszegetik határaikat és megmosolyogtatnak bennünket vagy olyanokat, akik egyéni technikával akár 80 év felett is fittebben tartják magukat, mint a mai negyvenesek. Ezekből a videókból minden héten 1-et megosztunk a Facebook oldalunkon, úgyhogy, ha nem szeretnél lemaradni, akkor kövess Minket ott is! 🙂 FACEBOOK OLDAL

Az e havi kedvenceink között van 100 éves futó vagy 84 éves táncos tehetség, de a 98 éves fiatalokat megszégyenítő hajlékonysággal bíró jóga mester mellett az e havi szintén nagy kedvencünk a Graffiti Nagyi, aki nagy népszerűségnek örvend az interneten. A videókhoz görgess lejjebb!

Jöjjön hát az októberi 4 leg-FITTEBB MAMA!

1. Luísa Cortesao, A Graffiti Nagyi

Bemutatjuk nektek Luísa Cortesão-t, akit a legtöbben csak GRAFFITI NAGYINAK hívnak😯 Luisa megalapította a nagymamák és nagypapák graffiti társaságát, mert elmondása szerint ” együtt sokkal jobb a szórakozás”. Idős nagymamák és nagypapák járják a várost, hogy művészi tehetségüket kibontakoztassák és igen szép alkotásokkal kápráztassák el a járókelőket. A Graffiti Nagyi néven ismert Luisa nagy népszerűségnek örvend az interneten, mi is megkedveltük első látásra. Ékes bizonyíték arra, hogy a szellemi frissesség épp oly fontos, mint a testi. És, ha jobban belegondolunk, a kettő meg is támogatja egymást!

2. Nanammal Amma, A Jóga Nagyi

Nanammal Amma 98 évesen is játszi könnyedséggel hajtja végre a legtöbb jógagyakorlatot. 😯 Az indiai jógatanár 3 éves kora óta jógázik naponta, tudását nagyszüleitől tanulta, amit ő is tovább ad saját unokáinak. Életpályája szuper bizonyíték arra, hogy a mozgás elengedhetetlen a hosszú és egészséges élethez. Szeretnél 98 évesen is így mozogni? Vegyél példát a jóga Nagyiról!

3. Ida Keeling, A 100 éves Kocogó Nagyi

Harmadik videónkban Ida Keelinget látjátok, aki már elmúlt 100 éves😯de még mindig képes 100 méter lekocogására is. Ha belegondolunk manapság sok 50-60 éves ember 10 métert se fut vagy mozog napi szinten. Lehet, ha fiatalon több energiát fektetünk a sportba, akkor még 100 évesen is fittek maradhatunk! Igaz Ida a fitt papákat nem hagyja le a videóban, de ámulatba ejtő a teljesíménye 100 évesen! Te is szeretnéd, ha az ízületeid ilyen jól működnének az ő korában?

4. Paddy, A táncos Nagyi

És utolsó videónkban Paddy-t láthatjátok, aki egy angol tehetségkutatóban bukkant fel. 84 éves kora ellenére a fiatalokat is letáncolta a színpadról. Kecsessége és energiája a zsűriket és a nézőket is olyannyira lenyűgözte, hogy rögtön bejutott a legjobbak közé. Paddy bebizonyította nekünk, hogy a kor tényleg nem számít. Nem számít, ha az álmainkról van szó és nem számít, ha a mozgásról van szó. 84 évesen jutott el oda, hogy ország és világszerte ismert lett a bátorságának és kitartásának köszönhetően. Igazi motiváció lehet számodra is!

 

Reméljük tetszett az Október havi “Nagyon Fitt a Mama” videósorozatunk és a videókat nézve szép perceket okozott neked is. Novemberben ismét jövünk 4 videóval, addig is napi újdonságokat a FACEBOOK OLDALon találhatsz!

Ne feledd: MA kell tenned azért, ha idős korod napjait nem a négy fal között szeretnéd eltölteni úgy, hogy mások segítségére szorulsz! 

Ingyenes Gyógyír-tár kisfüzetünkben 8+1 praktikát találsz a kiegyensúlyozottabb testi és lelki egészség eléréséért. Valamint, ha ízületi, mozgásszervi fájdalommal küszködsz, melyek megnehezítik a hétköznapjaidat, akkor ajánljuk figyelmedbe a Magyar Családi Balzsamot, mely gyógynövényösszetételének köszönhetően rendkívül jó fájdalom- és gyulladáscsökkentő krém!

Ismerd meg Gyógyír-tár füzetünket »

Ismerd meg a Magyar Családi Balzsamot »

Még több ajánlott blog Neked

Különös neve hallatán, többen ódzkodnak a lóbalzsamtól, ami hasonló elven működik, mint a Magyar Családi Balzsam. Nézzük mitől ló, a lóbalzsam és...

Elolvasom »

Játék az unokákkal, sütés-főzés, sürgés-forgás, utazás, kertészkedés? Téged mi az, ami boldoggá tesz és feltölt? Minden olyan tevékenység, ami örömet csempész a...

Elolvasom »

“Nagyon fitt a papa!” Útját lehet-e állni egy fiatal és ambiciózus embernek, ha megtépázza az élet, ha odalesz az egészsége és szembejön...

Elolvasom »