Óriási adományozás Karácsony előtt!

Szerző: Naturcomfort

Közel 7500 aktív nyugdíjas, és hobbi illetve profi sportoló részesült a november-decemberi időszakban a NaturComfort Kft. által felajánlásra került 50 ml-es Magyar Családi Balzsam és az 50 ml-es Magyar Családi Balzsam Extra Hűsítőből.

Nemcsak a karácsonyi előtti adományozási hullám kapott el minket is, hanem a jelenlegi helyzetben fontosnak éreztük, még jobban odafigyeljünk azokra, akik – nagyon sok emberhez hasonlóan – korlátok közé kellett szorulniuk.

Szerettük volna, ha az idősebbek nem mondanak le aktív szabadidős tevékenységükről, a sportolóknak pedig a szurkolói biztatások hiányában – zárt kapus mérkőzések – sem hagyna alább a lendületük.

Köszönet a Nyudíjas Klubok vezetőinek, valamint a Nyíregyházi Sportcentrumnak, hogy létrehozták ezt a kapcsolatot a Cég és az ajándékozottak között.

Ebben a helyzetben is éreznie kell mindenkinek a törődést!

Engedjék meg nekünk, hogy egy pár sorban idézzük a visszajelzéseket.

“Szeretném megköszönni az Önök által küldött Karácsonyi meglepetést. Hangsúlyozni szeretném, hogy nem ezért segítettem, ezért engem egy kicsit zavarba is hoztak. Nekem nagyobb örömet jelent az, ha az általam vezetett szervezet tagjainak egy kis örömet tudok szerezni.
Márpedig azt tapasztaltam, hogy az Önök által küldött ajándékot a nyugdíjasaink szívesen fogadták. Különösen azokban a kis falvakban, ahol megszűnt a stabil megélhetés – bányák bezárása Dudar, Csetény – és nagyon nehéz a napi megélhetés. Nyugdíjas társaim nevében Köszönöm az ajándékot és kívánunk Önöknek és munkatársaiknak a jövőben sok sikert, valamint Szeretetben és Egészségben bővelkedő Karácsonyi Ünnepeket.
Demeter Ferenc megyei elnök
“Kedves Renáta!
Megkaptam karácsonyi ajándékukat, nagyon szépen köszönöm. Termékeik hatékonyságáról sok pozitív visszajelzést kaptam, azokról is amiket már külön rendeltek.
Úgy látom, hogy ez a kapcsolat hasznos lesz Önöknek is és nekünk is.
Kívánok kellemes ünnepeket és sikeres Új évet.
Cser János: Százhalombatta

Ezek nekünk is igen nagy feltöltődést, lendületet adnak az idei esztendőre!

Tekintsék meg képgalériánkat:

Még több ajánlott blog Neked

A gomba az új superfood? Az utóbbi években előtérbe kerültek egyes gombafajok, mivel számos gyógyhatású anyagot, vitamint és a szervezet számára nélkülözhetetlen...

Elolvasom »

Ajándékötletek karácsonyra a családnak és az ismerősöknek A karácsony a keresztény vallás második legfontosabb ünnepe (a húsvét után). Karácsony napja minden évben...

Elolvasom »

Már 10 éve küldetésünk a törődés, hogy komfortosabbá tegyük az Ön életét tanácsadással, minőségi gyógynövényes termékekkel! Kezdetektől arra törekedtünk, hogy a NaturComfort...

Elolvasom »