Sikeres ajándékozó szeretnél lenni? Karácsonyi ajándék okosan

Szerző: Naturcomfort

Ajándékozni jó, mert semmi sem ér fel azzal a mosollyal és örömmel, amit az ajándék kibontásakor szeretteink arcán látunk. Sokaknak mégis, vagy talán éppen ezért fejtörést okoz a karácsonyi ajándékvásárlás. Mutatunk most 3 módszert, amivel sikeressé tehetjük az idei ajándékozást.

Így válassz karácsonyi ajándékot!

1. Indulj ki magadból!
Bár állítólag mindig így járunk el, a pszichológusok szerint érdemes ajándékozáskor tudatosan ezt az utat járni. Mert ugye két lehetőségünk van: vagy azt vesszük meg, amiről úgy gondoljuk, hogy az ajándékozott örülne neki, vagy olyasmit adunk, amit mi magunk már kipróbáltunk, és nagyon bevált. Ha olyasmit ajándékozunk, ami számunkra kedves vagy fontos, akkor maga a gesztus kifejezi a kötődést, és erősíti az összetartozás érzését, ezért a megajándékozott öröme is nagyobb lesz.

2. Figyelj a másikra!
Sok esetben az ajándékozás nem igényel nagy kreativitást, ugyanis kis odafigyeléssel megtudhatjuk, hogy mit is szeretne a másik. Ha az ajándékozott már kinőtt a gyerekkorból, akkor valószínűleg nem fogja konkrétan megmondani, hogy mit szeretne karácsonyra. Hatalmas szerencsénk van, ha az ünnepek tájékán egy elejtett megjegyzésből rájövünk, hogy a szerettünknek éppen mire lenne éppen szüksége.

Sokan úgy gondolják, az ajándéknak szerves része a meglepetés. Ez azonban nem feltétlenül van így. Az emberek többsége örül annak, ha azt kapja, amire szüksége van. Ezért mindig érdemes tenni egy próbát, és rákérdezni, van-e olyan kívánsága az ajándékozottnak, amit az ünnep apropóján teljesíthetünk. Ettől még nem leszünk fantáziátlanok! Másrészt jobb fantáziátlan, de sikeres ajándékozónak lenni, mint egy fantasztikusan kreatív ajándékkal előállni, ami másnap már megy is a sufni mélyére.
Karácsonyi ajándék okosan

3. Ajándékozz hasznos dolgot!
A hasznos ajándék jó ajándék, ugyanúgy lehet örülni neki, mint egy vicces vagy haszontalan csecsebecsének – esetleg még jobban is! Miért is ne okozna örömöt egy olyan tárgy, ami lehetővé teszi, hogy gyorsan és gördülékenyen végezzük a dolgainkat? Vagy az egészségünket támogatja, és ezzel szebbé teszi a napjainkat?

A NaturComfortnál gondoltunk azokra, akik hasznos, a hétköznapokat megkönnyítő ajándékok mellett teszik le a voksukat. Családi Balzsamunk klasszikus és hűsítő változatából akciós csomagot állítottunk össze: ha 4 darab 50 ml-es krémet vásárolsz, mi egy ötödiket küldünk neked ajándékba!

Tudjuk, hogy az ünnepek nem hoznak pihenést azoknak, akik akut vagy krónikus fájdalommal küzdenek. A Magyar Családi Balzsamok olyan fájdalomcsillapító készítmények, amelyek minőségi és természetes, többségében magyar alapanyagokból készülnek, és elsősorban ízületi, kopásos fájdalmakra, a visszeres panaszokra ajánlottak. Ugye neked is van olyan családtagod, barátod, aki hasznát venné?

Még időben vagy, rendeld meg a NaturComforttól a karácsonyi ajándékokat!

További akcióinkat megtalálod itt>>

Még több ajánlott blog Neked

Amikor jön a nyár, másról sem hallani, csak az elviselhetetlen melegről. Pedig sokak számára nem is a meleg a legrosszabb, hanem az...

Elolvasom »

Az előző cikkünkben bemutatott szénhidrátok mellett van még két nagyon fontos tápanyag forrás, ezek a fehérjék és a zsírok. A mostani cikkünkben...

Elolvasom »

A téli időszak alatt lemerülőben lévő vitamin raktárak miatt fogékonyabbak lehetünk a különböző kórokozók által terjesztett betegségekre. Érdemes tehát felkészülten fordulnunk az...

Elolvasom »