A Süngomba Plusz kapszula előnyei: ezért lesz az Ön legjobb barátja is

Szerző: Naturcomfort

A Naturcomfort Süngomba Plusz kapszula legfőbb alapanyaga a B1 és B12 vitaminok és a Kínában 1977 óta gyógyszernek minősülő süngomba.

A Hericium erinaceus, azaz a süngomba fogyasztása a népi gyógyászat szerint jelentős pozitív hatást fejt ki az emberi egészségre. Számos bioaktív vegyületet tartalmaz és kifejezetten előnyösen hat az idegekre, mert stimulálni képes az idegsejtek növekedési faktorát (NGF).

A Süngomba Plusz kapszula előnyei

Ez már önmagában elegendő lehet ahhoz, hogy:

  • az idő előrehaladtával a romló memória vagy demenciát előidéző betegség okán
  • szellemi munkát végzők esetén a jobb koncentrációért
  • tanulók esetén pedig a tanulási hatékonyság növeléséért egyre többen fogyasszák

Ez a különleges gombafajta azonban más problémák esetén is eredményesen támogathatja a terápiát és javíthat a már meglévő állapotokon. Olvasson tovább és tudja meg, hogy milyen esetekben érdemes még jótékony hatásait kiaknázni!

Mi fán terem és mire jó még a süngomba?

Az egészen különleges kinézetű, krémes-fehéres színű, puha tüskékkel díszített süngomba, bozontos megjelenése miatt Kínában majomfej gomba néven is ismert.

60-nál is több, az emberi szervezet számára előnyös és kifejezetten jótékony hatású anyag van benne. Emellett pedig különböző, az egészségünk szempontjából elengedhetetlen ásványi anyagokban és esszenciális zsírsavakban is gazdag.

Ennek a kivételes hatású gombafajnak a jótékony hatása érvényesülhet a:

  • különböző idegrendszeri bántalmak (feledékenység, depresszió, cukorbetegség, alkohol vagy kemoterápia okozta idegkárosodások stb.)
  • emésztőrendszeri problémák (a gyomor krónikus gyulladásos betegségei, pl. Crohn-betegség vagy gyomorfekély gyomornyálkahártya gyulladás, Helicobacter pylori nevű baktérium termelődésének gátlása stb.)
  • menopauza (a depresszió és szorongás ellenes hatása és az alvás minőség javítása miatt)
  • valamint daganatos megbetegedések esetén

Japán és német kutatók által publikált tanulmányok bizonyítják, hogy a süngomba többféle daganat esetén is jótékonyan támogathatja a kiegészítő terápiát.

Továbbá antioxidáns, gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatású, a benne természetesen jelenlévő poliszacharidoknak, fenoloknak és esszenciális zsírsavaknak köszönhetően pedig erősíti az immunrendszert és ún. kemoterápiás hatása is érvényesülhet a daganatos sejtekre nézve.

A Süngomba kapszula most 15% kedvezménnyel lehet az Öné>>>

Még több ajánlott blog Neked

Elmúlt 50 éves és úgy érzi, hogy ízületei már nem működnek olyan olajozottan, mint régen? Rendszeresen fáj a dereka, térde, válla, nyaka...

Elolvasom »

A nyár közeledtével reméljük az egyre magasabb napi hőmérsékletetek, a fullasztó kánikula és hőség is lassan megérkezik, ami hatással van a vérnyomás...

Elolvasom »

Ilyenkor nyár végén a meleg mellett tombol az allergiaszezon is, és aki allergiás, annak bizony nagyon nehéz ez az időszak. Orrfolyás, könnyező...

Elolvasom »