Tavaszi megújulás: a fiatalos bőr megőrzésének titka

Szerző: Naturcomfort

A tavasz megérkeztével a megújulás ideje is eljön és ilyenkor a bőrünkre is érdemes gondolni. Ez ugyanis a fiatalos bőr megőrzésének egyik titka.

fiatalos bőr
Fiatalos bőr szike nélkül: lehetséges?

A fiatalos bőr és megjelenés nem feltétlenül csak a fiatalok sajátja. Gondos odafigyeléssel, nem kell elbúcsúzni az üde, életteli arcbőrtől a harmadik, negyedik vagy akár az ötödik x-ben sem.

A bőr állapota és a bőr öregedésére való hajlam elsősorban a genetikától függ, de legalább ennyire hatással van rá az életmód, a környezet, a mindennapi ápolás minősége és a rendszeres felfrissítés, megújítás is.

Ma már nem ritka, hogy a hölgyek évente egyszer vagy kétszer, szezononként 4-6 alkalmas gyümölcssavas vagy egyéb kémiai módszerrel végzett bőrmegújításon esnek át. Ezek célja, hogy a szinte leradírozzák a ráncokat, bőrhibákat, hogy a bőrt előkészítsék a krémek befogadására.

A peelingek és egyéb, kozmetikus által végzett hámlasztásos módszerek azonban kockázattal is járnak és meglehetősen drágák, ezért mindenki maga mérlegelje, hogy megéri-e vagy sem.

Amit már ma megtehet a fiatalos bőr megőrzéséért

Azt már a nagyanyáink is tudták, hogy az üde, életteli bőr olykor az elhalt hámrétegek alatt rejtőzik.

Tehát, ha Ön azt szeretné, hogy a ragyogó bőrtónus a felszínre kerüljön, legalább hetente egyszer gyengéden, mégis alaposan érdemes, speciálisan erre a célra tervezett szemcsés bőrradírral átfutni a teljes testfelületen és egy kíméletesebb arcradírt használni az arcon, kivéve a szájat és a szemkörnyék finom bőrét.

Az igazán profik ezután feldobnak egy 5-10 perc hatóidejű és a bőrtípusuk igényeire szabott arcmaszkot. De az sem ritka, hogy a száraz bőrűek, avokádós-mézes, a vízhiányos bőrűek uborkás, az aknés-zsíros bőrűek pedig egy teafaolajos házi készítésű pakolással igyekeznek elérni a kívánt hatást: a ragyogó, bársonyos, tiszta és megújult bőr érzését.

A lényeg azonban csak ezután jön

Bármilyen előkészületet is tegyen, a fiatalos bőr megőrzésével kapcsolatban, a legjobb eredményt úgy érheti el, ha a napi arcápolója is támogatja törekvéseit.

Az intenzívebb hatás érdekében használjon nappali hidratáló, tápláló, regeneráló és ránctalanító hatású, valamint attól még gazdagabb, testesebb, tehát koncentráltabb összetételű éjszakai arcápoló krémet.

A Naturcomfort Feszes bőr 50 felett nappali arckrém és az új fejlsztés: a Feszes bőr 50 felett éjszakai arckrém épp ezt nyújtják Önnek.

Ez a két különleges arcápoló egymás hatását kiegészítve dolgozik azért, hogy az Ön arcbőre folyamatosan az optimálisan hidratált, megfelelően táplált, regenerált és fiatalos megjelenésű legyen.

Mi a titkuk? A gondosan válogatott, célzott hatóanyagok, amelyekről itt és itt többet is megtudhat.

Szeretné, ha bőre rugalmas és feszes lenne? Használja minden nappal és este a Feszes bőr 50 felett arckrém családot! Rendeljen online még ma!>>>

Még több ajánlott blog Neked

Korábban csak az idősebb generáció tagjainál volt elterjedt a visszeresség problémája. Manapság viszont a fiatalok is egyre kevesebbet mozognak, így nem csoda,...

Elolvasom »

Az ünnepek a meghitt családi találkozásokról, az együtt elfogyasztott finomságokról, valamint az ajándékozás öröméről szólnak. A készülődés azonban rengeteg tennivalóval, takarítással, bevásárlással...

Elolvasom »

Most már javában tombol a tavasz. Előkerültek a kis kabátok, a balerina és vászoncipők. A jó idő a természetbe, kirándulni, sétálni hív...

Elolvasom »