Telemarketinges értékesítő-tanácsadó – Egészségügyi szakmai tapasztalattal rendelkezőknek!

TELEMARKETINGES ÉRTÉKESÍTŐ-TANÁCSADÓ, NYÍREGYHÁZA (EGÉSZSÉGÜGYI SZAKMAI TAPASZTALATTAL RENDELKEZŐK!)

 Érdekel az egészségügy? Dolgoztál is már benne, csak éppen létszámfelettivé váltál, vagy váltanál az alternatív gyógyászat felé?

Kiváló kommunikációs képességű munkatársakat keresünk prémium kategóriás, gyógy-növényes készítményeink értékesítésére, műszakbővítés miatt, nyíregyházi irodánkba, Telemarketinges Értékesítő-Tanácsadói pozícióba! Kiemelkedő bérezés, plusz motivációs juttatások! Aki szeret beszélgetni, mások életminőségén javítani, annak ez ideális munkahely! Stabil cég, kulturált környezet, barátságos Csapat várja a NaturComfort Kft-nél!

Hosszú távban gondolkodó, pozitív gondolkodású embereket keresünk, elsősorban 8 órába, viszont van lehetőség részmunkaidőre is. Fontosak az alábbi tulajdonságok:

  • motiváltság
  • csapatszellem
  • fogékonyság az új ismeretekre, vágy a tanulásra, fejlődésre
  • munkához való becsületes hozzáállás
  • Hogy mit adunk ezért cserébe? Valódi, érték alapú értékesítői munkát, díjnyertes termékekkel, olyan tapasztalt, odafigyelő vezetőkkel, akik együtt húznak a Csapattal.

Fontos: nyíregyházi irodánkban Törzsvásárlói ügyféllistát hívunk. (Nincs hideg hívás!)

A NaturComfort számos munkahelyet teremtett és teremt Magyarországon és külföldön is. Jelenleg 9 Irodában folyik nálunk a munkavégzés. Nálunk nem számít iskolai végzettség, kor, nem, mindenkinek adunk esélyt. Cégünk alapító-tulajdonosa, Polgári Erika a Vásárlók gyógyulásért tett erőfeszítéseiért, a munkavállalók segítéséért, valamint társadalmi szerepvállalásaiért 2021-ben Inczédy György-Életműdíjat kapott Nyíregyháza városától. Cégünk 2011-ben alakult, és azóta MINDEN ÉVBEN növekedést tudtunk felmutatni!

 

Megváltozott munkaképességű Jelentkezőket is várunk!

 

„Szeretem a munkámat. Jó a társaság, a munkatársak, az irodavezető, az adminisztrátor. Nagyok sok segítséget kapok, ha lemaradok valamiben, vagy ha nem úgy megy a munka.                   Ha pedig családi elfoglaltságom van, a főnököm nagyon korrektül áll hozzá”.

(Molnár Tiborné Értékesítő-Tanácsadó, NaturComfort Kft, Nyíregyházi Iroda)

 

Jelentkezéseket emailben fogadunk, fényképes önéletrajzzal. Jelentkezési határidő: 2024. május 5.