Telemarketinges értékesítő-tanácsadó – értékesítési szakmai tapasztalattal

TELEMARKETINGES ÉRTÉKESÍTŐ-TANÁCSADÓ, NYÍREGYHÁZA (ÉRTÉKESÍTÉSI SZAKMAI TAPASZTALATTAL RENDELKEZŐK!)

 

Van értékesítési tapasztalatod, csak még nem találtad meg azt a helyet, ahol megbecsülnek, ahol otthon érzed Magad, és ahol valóban használható tudásra tudsz szert tenni?

Kiváló kommunikációs képességű új munkatársainkat keressük prémium kategóriás, gyógynövényes készítményeink értékesítésére, nyíregyházi irodánkba, Telemarketinges Értékesítő-Tanácsadói pozícióba! Kiemelkedő bérezés, plusz motivációs juttatások! Aki szeret beszélgetni, mások életminőségén javítani, annak ez ideális munkahely! Stabil cég, kulturált környezet, barátságos Csapat várja a NaturComfort Kft-nél!

Hosszú távban gondolkodó, pozitív gondolkodású embereket keresünk, elsősorban 8 órába, viszont van lehetőség részmunkaidőre is. Fontosak az alábbi tulajdonságok:

  • őszinteség
  • elkötelezettség
  • céltudatosság
  • fogékonyság az új ismeretekre, vágy a tanulásra, fejlődésre
  • munkához való becsületes hozzáállás
  • Hogy mit adunk ezért cserébe? Valódi, érték alapú értékesítői munkát, díjnyertes termékekkel, olyan tapasztalt, odafigyelő vezetőkkel, akik együtt húznak a Csapattal.
  • Fontos: nyíregyházi irodánkban Törzsvásárlói ügyféllistát hívunk. (Nincs hideg hívás!)

A NaturComfort számos munkahelyet teremtett és teremt Magyarországon és külföldön is. Jelenleg 9 Irodában folyik nálunk a munkavégzés. Nálunk nem számít iskolai végzettség, kor, nem, mindenkinek adunk esélyt. Cégünk alapító-tulajdonosa, Polgári Erika a Vásárlók gyógyulásért tett erőfeszítéseiért, a munkavállalók segítéséért, valamint társadalmi szerepvállalásaiért 2021-ben Inczédy György-Életműdíjat kapott Nyíregyháza városától. Cégünk 2011-ben alakult, és azóta MINDEN ÉVBEN növekedést tudtunk felmutatni!

 

Megváltozott munkaképességű Jelentkezőket is várunk!

 

„Kereskedelem-vendéglátásban nőttem fel, az értékesítés a véremben van, szeretek segíteni az embereknek. Nagy örömmel töltött el, amikor rábukkantam a NaturComfort Kft. állásajánlatára, testhez álló, ismerem a cég termékeit 12 éve. Azonnal jelentkeztem. A legjobb döntést hoztam meg: elismernek, megbecsülik a munkámat. Számomra egy munkáltatóval szemben elvárt szempontok a következők: megbecsülés, megértés, kölcsönös tisztelet, családias légkör és nem utolsó sorban a munkám díjazása. Minden elvárásomnak megfelel a cég. (Husiné Haklik Andrea Értékesítő-tanácsadó, NaturComfort Kft)

 

Jelentkezéseket emailben fogadunk, fényképes önéletrajzzal. Jelentkezési határidő: 2024. május 5.