A szeretet hangja

Különleges lelki csemege, ami a legrosszabb hangulatában is megmelengeti az ember szívét, némely írása mosolyt csal az arcunkra.

Részletes leírás »

2.080 Ft 2080,00 Ft / db

db

Kiszerelés:1 db
Ingyenes kiszállítás

Ingyenes kiszállítás

15 000 Ft feletti vásárlásnál + ajándék a vásárláshoz

VIP Programunk

VIP Programunk

Vásárolj 50e Ft felett és lépj be VIP vásárlói klubunkba!

Heti hírlevél

Heti hírlevél

Ne maradj le akcióinkról, ajánlatainkról, híreinkről

A betegségek hátterében a legtöbb esetben pszichoszomatikus hatások állnak, melyek lehetnek családi problémák, munkahelyi nehézségek, betegségek, anyagi gondok, kapcsolati nehézségek.
Ezek mind terhelik szervezetünket, különböző testi-lelki panaszokat produkálnak.

Azonban számtalan módon tudunk segíteni ezeken az állapotokon! Ilyen egy jó kis séta a tavaszi napsütésben, közös program a barátnőkkel, férfiaknak egy jó kis beszélgetés a szomszéddal, nagyszülőknek az unokákkal való időtöltés, egy jó zene hallgatása, énekelgetés…

Mi magunk a NaturComfortnál szinte mindegyiket alkalmazzuk – ki-ki a korosztályának megfelelően.
Nemrégiben egy kedves olvasónk ajándékozott nekünk egy könyvet, amiben különleges lelki csemegéket találhatunk, ami a legrosszabb hangulatában is megmelengeti az ember szívét, némely írása mosolyt csal az arcunkra.
Ezt a kiadványt szeretnénk figyelmükbe ajánlani:
A szeretet hangja című könyben érdekes írásokat olvashatnak szeretetről, párkapcsolatról, gyereknevelésről, betegségről, gyógyításról, irgalomról és megbocsátásról… A kiadvány bolti ára 2800 forint.

A mi különleges ajánlatunk: rendeljen ügyfélszolgálatunkon termékeinkből legalább 5000 forintért és a könyvet megkapta 2070 forintért!