Az Ezüstkolloid egy csodálatos termék. Nekem nagyon jó lábdagadásra, zsibbadásra, ízületi fájdalomra, vércukor szintemet és a vérnyomásomat is szinten tartja. Belsőleg is fogyasztom, illetve külsőleg is használom. Most is segítettem vele két betegnek, és másoknak is szívesen ajánlom, én már nem tudok nélküle élni.

Punk Jánosné - 83 év

Mikroezüst oldat, 250 ml

Tudtad, hogy az ezüstkolloid egy ősidők óta alkalmazott nemesfém oldat? Több bakteriális és gombás fertőzés megelőzésére, kezelésére is használják. Fő hatásai közé tartozik az immunerősítés és gyulladáscsökkentés.

Részletes leírás »

5.495 Ft 21,98 Ft / ml

db

Kiszerelés: 250 ml
Ingyenes kiszállítás

Ingyenes kiszállítás

18.000 ft értékű rendeléstől a kiszállítás ingyenes.

Heti hírlevél

Heti hírlevél

Ne maradj le akcióinkról, ajánlatainkról, híreinkről

Vásárlói tapasztalatok alapján az ezüstkolloidot elsősorban ajánljuk
 • elsősorban belső gyulladáscsökkentésre ajánljuk,
 • immunrendszer erősítésére,
 • allergiára, szénanáthára, vércukorszint-csökkentésére,
 • vírus- és baktériumölő hatása miatt megfázásra és influenza tüneteinek enyhítésére is használják bőrkezelésre
Az ezüstkolloid hatást fejthet ki az alábbiakra is:
 • hatásosan gyógyíthatja a vírusos-, bakteriális-, és gombás fertőzéseket,
 • megfázás, influenza, nátha, köhögés, torok-, arcüreg-, tüdőgyulladás, hörghurut esetén alkalmazható,
 • nagy segítséget nyújthat torokgyulladásnál
 • elbánik a legjellemzőbb gombafajtákkal is, mint a hüvely-, körömágy-, láb-, tenyér-, bőrgombásodás, vagy szájpenész,
 • az ezüstkolloid felgyorsíthatja a hámsérülések, sebek, égési sérülések, fagyások gyógyulását is, ráadásul sterilen is tartja a sebeket,
 • elpusztítja a baktériumokat, felgyorsíthatja a hámsejtek regenerálódását, úgy, hogy nem marad heg,
 • ajánlott azoknak, akiknek a szervezete legyengült, gyakran betegszenek meg,

A Silver Institute kutatásai is azt támasztják alá, hogy az ezüst kolloid több, mint 600 kórokozó ellen hatásos.
Laboratóriumi tesztek azt igazolják, hogy minden baktérium, vírus és egysejtű gomba elpusztul hat perces érintkezés után. Minél több ezüst van a szervezetben, ez az érintkezés annál gyakoribb és gyorsabb lesz.

 

Régen nem volt szükség különféle táplálék-kiegészítőkre, mert a növények tartalmazták azokat az ásványi anyagokat, nyomelemeket, amire az emberi szervezetnek szüksége van. Sajnos a mai tömegtermeléssel járó időszakban a növények nem tudják ezeket a tápanyagokat magukhoz venni.

Tesztek, orvosi kutatások bizonyítják, hogy a szervezetbarát mikroorganizmusokat, mikrobákat nem károsítja, mert az ezüstkolloid a vékonybélben szívódik fel, így el sem jut a vastagbélrendszerbe.

Az ezüstkolloid fő hatása

Az ezüstkolloid több mint 650 féle baktériumtörzset, vírust, gombát és penészt képes elpusztítani. Vizsgálatok kimutatták, hogy szokatlanul gyorsan hat, kb. 5-6 perc leforgása alatt pusztítja el a kórokozókat. Nem csodálatos? Az ezüstkolloid egyedi tulajdonságai közé tartozik, hogy a kórokozó mikroorganizmusok nem tudnak immunissá válni az ezüstrészecskék hatására, mint ahogy ez az antibiotikum esetében gyakran előfordul.

Mi az ezüstkolloid tulajdonképp?

Kolloidoknak nevezünk minden olyan részecskét, amelynek mérete 1-500 nm (nanométer) közé esik. Egy kolloidszemcse mérete olyan apró, hogy ha teniszlabda nagyságúra nagyítanánk, mellette egy baktérium ötemeletes háznak tűnne.

Az ezüstkolloid mikroszkopikus részecskékből áll deionizált vízben függő ezüstionokból. A kolloid szerkezete ugyanolyan, mint a testnedveké, ezért 90-100%-ban felszívódik, nincsenek mellékhatásai.

 

Az ezüst gyógyhatását már nagyon régóta alkalmazzák

Tudtad, hogy az ezüstkolloid baktériumölő képességeit már a középkorban is használták? Nem véletlen ittak a ezüstkupákból a tehetősek. Egy ezüstérme beleejtése a tejbe vagy vízbe meghosszabbította a folyadék frissességét, tartósságát. A tehetős szülők ezüstkanalat adtak gyerekeknek, hogy azt szopogatva pusztítsák a kórokozókat.

Kolloid formáját is már majd’ 100 éve ismerik és alkalmazzák természetes gyógyhatása miatt. Több bakteriális és gombás fertőzés megelőzésére, kezelésére is használják. Rendkívül sokoldalú termék, amelynek segítségével erősítheted immunrendszeredet, és gyulladásokra is használhatod.

Régebben sok pénzérmének volt ezüsttartalma. Használtunk ezüst étkészletet és igen gyakori volt az ezüstékszer viselete is. Ma már sokkal kevésbé érintkezünk az ezüsttel, így az ezüst pótlása szükségessé vált.

Már a középkorban kihasználták az ezüst baktériumölő képességeit. Ezüstkupából ittak, egy ezüstérme beleejtése tejbe vagy vízbe meghosszabbította a folyadék frissességét, tartósságát. A XIV. századi nagy pestisjárvány alatt a tehetősebb szülők ezüstkanalat adtak gyerekeiknek, hogy azt szopogatva pusztítsák a kórokozókat. A XIX. században Németországban rájöttek, hogy az enyhe ezüstoldat fertőtleníti a szem gyulladását és nem irritálja a nyálkahártyát. Az ezüstkanál szopogatást máig alkalmazzák herpesz ellen.

Az ezüstkolloidot természetes gyógyhatású készítményként tartják számon.

 

Miért fontos az ezüst?

Orvosilag bizonyított, hogy az ezüst hatásos baktérium-, vírus-és mikroba-pusztító. A megfelelő mennyiségű ezüst a szervezetben egy kiválóan működő hatásos második immunrendszert hozhat létre.

A készítmény nem tartalmaz mesterséges színezéket, sem kémiai vegyszereket, ezért nem terheli meg a szervezetet.

 

Antibiotikum helyett?

Az orvosok sokszor vallanak kudarcot az új vírus- és baktériumfajtákkal szemben folytatott küzdelemben. Eredménytelenül próbálják antibiotikumok segítségével kiirtani a szervezetünket támadó gombákat, vírusokat és más élősködőket. Emiatt szervezetünk egyre gyengül, immunrendszerünk egyre gyakrabban képtelen kivédeni a támadásokat.

Ezért tanácsos lehet új taktikát keresni. Ilyenkor érdemes az ezüstkolloidra is gondolni.

(1970es évektől Dr. Robert O. Becker, volt az ezüst kolloidokkal történő gyógyítás szorgalmazója, Syracuse Medical University, USA)

Az ezüstkolloid a szervezet természetes védekező rendszerének hatékonyságát fokozhatja és nem dolgozik az immunrendszer helyett.

 

Hogyan kell használni a Naturcomfort Mikroezüst oldatot?
 • 80 kg testsúlyig: 3 x 2 teáskanál / nap
 • 80 kg testsúly felett: 4 x 2 teáskanál / nap
 • Öblögetni, gargalizálni kell vele 2-3 percig, majd le kell nyelni. (Elsősorban a nyálkahártyán keresztül szívódik fel!)
 • 2 hónap ezüstkolloid szedése után, ajánlatos 1-2 hét szünetet tartani!
 • Megelőzés céljából: 1 teáskanállal naponta

Mindig porcelánkanalat vagy üvegpoharat használjunk. Sosem szabad beleinni az üvegbe!

Tárolása: Hűvös, árnyékos helyen tartandó, elektromágneses sugárzástól távolt (mikró, tv, telefon), a sötét üvegben.

 

 

A minőségre garanciát vállal
 • A Magyar Természetgyógyászok Szövetsége
 • Polgári Erika tulajdonos, aki elkötelezetten csakis olyan természetes összetevőjű, magas minőségű termékeket kínál, amelyeket maga és családja is rendszeresen használ.

 

Az Ezüstkolloid egy csodálatos termék. Nekem nagyon jó lábdagadásra, zsibbadásra, ízületi fájdalomra, vércukor szintemet és a vérnyomásomat is szinten tartja. Belsőleg is fogyasztom, illetve külsőleg is használom. Most is segítettem vele két betegnek, és másoknak is szívesen ajánlom, én már nem tudok nélküle élni.

Punk Jánosné - 83 év

Az Ezüstkolloid sprayt a szememre, zöld- és szürkehályog kezelésére is használom. Amióta elkezdtem fújni a szemem, igazolhatóan csökkent a szemnyomásom – ezt 2-3 havonta mérik nekem a szemészeten -, ez sokat javult nekem. Mást nem használok, a különböző szemcseppek nem hoztak eredményt nálam. Az Ezüstkolloidot sebekre is fújjom, nagyon szeretem, mert nem csíp. Műtétem után is jó szolgálatot tett a seb gyógyulásában.

Virág Mátyásné,Varsány

Az ízületi fájdalmaimra Magyar Családi Balzsamot és Ezüst Kolloidot használok. Azóta boldogabban és fájdalommentesen tudom élni a mindennapjaimat.

György Borbála,Hargita megye

A Magyar Családi Balzsamot és az Mikroezüst Oldatot használom az ízületi gyulladásra, illetve az erős lábfájdalmaimra. Nagyon erős fájdalmaim voltak, járni se tudtam tőle. De amióta a Magyar Családi Balzsamot használom a Mikroezüst Oldattal, teljesen megszűntek a tünetek. Azóta változott az életem, tudom élvezni a nyugdíjaskort fájdalom nélkül. Nagyon szépen köszönöm a NaturComfort Kft-nek, hogy megalkották ezeket a csodálatos termékeket.

Kisgyörgy Imre, 72 éves,Hargita

Munkatársuk először cukorbetegségemre ajánlotta a Mikroezüst Oldatot, de ezen túl, a tanácsára kipróbáltam a pikkelysömörömre is. A hátamon, és a sípcsontomon 12 éve volt igen makacs, igen nehezen gyógyuló pikkelysömöröm. Sokszor véresre vakartam, annyira viszketett, nem tudtam tőle aludni. Szörnyű volt. Emiatt egyébként még nyáron is harisnyát kellett hordanom. A Mikroezüst Oldatból 3-4 cseppet cseppentettem egy darab vattára, és esténként, fürdés után bekentem a fertőzött részeket. Egy hónapja használom ezt a készítményt, és a pikkelysömöröm nyom nélkül eltűnt. Nem viszket, nem pattog, nem hámlik a bőröm. Tudják, a cukorbetegségem a szívemre is ráment, sok gyógyszert szedek. Ha van valami, mint ez a Mikroezüst Oldat, ami könnyebbé teszi a napjaimat, nagyon hálás tudok lenni. Az is nagyon jó érzés, hogy önökkel mindent meg lehet beszélni, mondhatjuk önöknek a problémáinkat, észrevételeinket a termékekről is, meghallgatnak bennünket. Nagyon jók a termékeik, jó dolog, hogy tudnak segíteni rajtunk! Nagyon boldoggá tettek!

Szabó László Pálné (Katika),Karád

Téli időszakban a Mikroezüst Oldatot használom immunerősítésre, így ritkán vagyok megfázva, és sokkal jobb az általános közérzetem.

Regrer Józsefné

A Magyar Családi Kal-Mag kapszulát szedem, az elsők között voltam, akik rendelték. Szinte folyamatos éjjeli izomgörcseim volt, amin sokat segített a tabletta, és szinte teljesen megszűntette a panaszaimat. A cukorbetegségemre a MikroEzüst Oldatot használa, így kevesebb gyógyszert szedek erre, de Nekem segít torokfájáskor, gyulladt szem esetén is.

Szűcs Gézáné,Pécel