A 3. héttől már én is észrevettem magamon, hogy javul a figyelmem, a koncentrációm, még a kedvenc időtöltésem, a keresztrejtvények kitöltésében is újra sikeres vagyok.

Moravecz József, Nagykálló

Süngomba Plusz kapszula

A Süngomba Plusz kapszula alapvetően az idegek „acélosabbá tételére”, idegbántalmakra, menopauza során felmerülő hangulati zavarra, illetve gyomorbántalmak (gyomorfekély, reflux, gyomornyálkahártya gyulladás) elleni védelemre ajánlott.

Részletes leírás »

14.900 Ft 165,56 Ft / kapszula

db

Süngomba Süngomba
B1 vitamin B1 vitamin
B12 vitamin B12 vitamin
Kiszerelés:90 db
Ingyenes kiszállítás

Ingyenes kiszállítás

15 000 Ft feletti vásárlásnál + ajándék a vásárláshoz

VIP Programunk

VIP Programunk

Vásárolj 50e Ft felett és lépj be VIP vásárlói klubunkba!

Heti hírlevél

Heti hírlevél

Ne maradj le akcióinkról, ajánlatainkról, híreinkről

* A termékkép illusztráció. Jelenleg a régi csomagolásban szállítjuk. 

Tanulmányok és vásárlói tapasztalatok alapján ajánljuk
  • idegrendszeri problémákra
  • emésztőrendszeri problémákra
  • menopauzára
  • daganatok esetén

A készítmény a porított Süngombán túl hozzáadott B1 és B 12 vitamint tartalmaz. Rendkívül kedvező ásványianyag-összetétel jellemzi: magas kálium- és foszfortartalom, valamint alacsony nátrium- és kalciumérték jellemző rá.

Egyszerűen fogalmazva: a B1 olyan az agynak, mint “testnek a kenyér”, az “agy tápláléka”, a B 12 pedig az oxigénellátásért felelős vitamin, hiánya esetén fáradékonyság, tompaság lép fel.

E két vitaminnal megtámogatva javallott a szedése annak is, akinek nincsenek idegbántalmai, vagy éppen nem a menopauzában (változó korban) van, de szüksége van jobb memóriára, gyorsabb és tisztább gondolkodásra.

Termékünket ajánljuk idősebb korban, amikor úgymond “kihagy az ember agya”, fiatalabbaknak, ha szellemi munkát végeznek, vagy még fiatalabbaknak, ha tanulnak, és kell a “pörgés”.

A süngomba és az emésztőrendszer

A süngomba képes gátolni a Helicobacter pylori nevű baktérium növekedését, mely a gyomorfe-kélyek egyik fő okozója. A gyomor krónikus gyulladásos betegségének kiegészítő kezelésére vonat-kozó vizsgálati eredmények is születtek, melyek alátámasztják a süngomba használhatóságát. A Sündgombát a népgyógyászatban eredményesen használták és használják gyomorfekélyre, a duodénum fekélyes megbetegedésére, gyomor nyálkahártya gyulladásra, a gyomor és nyelőcső és vastagbélrák terápiájára. Gyulladásgátló, rákmegelőző hatását német klinikai kísérletben igazolták.

A süngomba és az idegrendszer

A süngomba termőtestében lévő anyagok serkentik az idegi növekedést, mely hatással van egyes agyi funkciókra és általában az idegrendszerre. A süngomba ugyanis képes befolyásolni az idegsejtek növekedési faktorát, a Neuron Growth Factor-t (NGF). Ez a növekedési faktor pedig főszerepet játszik az idegrendszer kialakulásában, egészséges működésében, regenerációjában. Az idegkáro-sodás – akár cukorbetegség, akár alkohol, akár kemoterápia okozza – pedig egy olyan probléma, mely sokak életét megkeseríti, és egy kismértékű javulás is nagyon fontos lehet ezen betegek számára.

A süngomba és a menopauza

Egy nemzetközi szaklapban publikált vizsgálat alapján a süngomba fogyasztása csökkenti a menopauza környékén lévő nők depresszióját és szorongását, valamint javítja az alvásuk minőségét. Ezen klinikai vizsgálat eredménye alapján érdemes lehet a menopauza környékén lévő hölgyeknek a süngombát napi szinten beiktatni az étkezésükbe, hogy mosolygósabbak legyenek a mindennapjaik.

A süngomba és a daganatok

Japán kutatók szerint a süngomba kettős mechanizmussal is hat: egyrészt a gomba termőtestében lévő bizonyos óriásmolekulák (a poliszacharidok) képesek modulálni az immunrendszert, ezáltal a szervezetet hatékonyabb válaszadásra késztetik, másrészt a gomba tartalmaz olyan alacsony molekulasúlyú összetevőket (pl. fenolokat, zsírsavakat), melyeknek kemoterápiás hatása van, és közvetlenül a daganatos sejtekre hatnak.

A készítmény nem tartalmaz mesterséges színezéket, sem kémiai vegyszereket, ezért nem terheli meg a szervezetet.

Hogyan kell használni a Süngomba Plusz kapszulát?

3×1 kapszula javasolt napi fogyasztáshoz

A minőségre garanciát vállal
  • Több mint 161.000 elégedett vásárlónk, akik újabb és újabb rendelésekkel fejezik ki a balzsam iránti elkötelezettségüket
  • A Magyar Természetgyógyászok Szövetsége
Süngomba
Süngomba

B1 vitamin
B1 vitamin

B12 vitamin
B12 vitamin

A 3. héttől már én is észrevettem magamon, hogy javul a figyelmem, a koncentrációm, még a kedvenc időtöltésem, a keresztrejtvények kitöltésében is újra sikeres vagyok.

Moravecz József,Nagykálló

74 éves vagyok, pár éve tapasztaltam, hogy feledékeny lettem. Sajnos egyre többször előfordult olyan is, hogy elfelejtettem miért is indultam el otthonról, vagy hová tettem le a szemüvegemet, lassan ahogy az idő telt, ez egyre többször fordult elő és egyre nagyobb gonddal jelentkezett ez a probléma számomra. Az orvosom azt mondta ez sajnos korral jár, igyekezzek olyan vitaminokat szedni, ami serkenti az agy funkcióit. Unokám kértem meg, hogy keressen nekem ilyen vitamint, ő talált rá a süngombára, mint az idegrendszer természetes védelmezőjére. Így jutottam ehhez a „csodához” hozzá. Szépen lassan, talán a 3 héttől már én is észrevettem magamon, hogy javul a figyelmem, a koncentrációm, még a kedvenc időtöltésem, a keresztrejtvények kitöltésében is újra sikeres vagyok. Arról nem is beszélve, hogy a lányom is megjegyezte, hogy a szakácskönyvet sem kell lapoznom, ismét fejből mennek a receptek a kedvenc sütemények elkészítéséhez. Hálás vagyok azért, hogy idős korom ellenére újra frissebbnek érezhetem magam.

Moravecz József,Nagykálló

Pár hónapja történt, hogy erős gyomorfájdalmam jelentkezett, allergiás reakciók léptek fel, amely bőrkiütésekkel is járt és arcom, kézfejem bedagadt és bevörösödött. Többször előfordult az is, hogy éjjel kellett a sürgősségire bemennem. Ilyenkor infúziós kezeléssel tudták kezelni az allergiás reakcióimat, viszont a probléma okát nem találták meg. Több vérvételen is keresztül- mentem, gyomortükrözést is végeztek, ami nem volt kellemes. Végül az infektológiai osztályon sikerült kideríteni, hogy a Helikobacter pylori nevű baktérium okozza a panaszaimat. Ennek a betegségnek a kezelésében természetes gyógymód lehet a süngomba fogyasztása, ugyanis képes gátolni a Helicobacter pylori baktérium növekedését, amely a gyomorfekély kialakulásának egyik fő okozója. A korábbi panaszaim szinte teljesen megszűntek, gyomromra sincs panaszom, és ami fontos számomra, hogy a kiírt gyógyszereimet is eleinte csökkentettem, majd szinte teljesen el tudtam hagyni, mivel a panaszok megszűntek. Így én már csak a süngombát használom.

Szondi István, 53 éves,Nyírszőlős

Pár éve agyi infarktust kaptam, lebénult a kezem, problémám lett a beszéddel, figyelmem szétszórt lett, az egyensúlyomat is nehezen tudtam koordinálni. Rehabilitációs osztályon tanítottak újra járni, ujjaimat mozgatni. Fiam hozta nekem a Süngomba Plusz kapszulát, azt mondta segítheti a figyelmem, a koncentrációm javítását, az idegrendszerre jó hatású, stroke-os betegeknél kifejezetten jó eredményeket mutatott kutatásokban. Mivel teljesen természetes, nagyon örültem annak, hogy egészségesebb frissebb, aktívabb lehetek. Még a sportoldalt is ismét végigolvasom az újságban, ennek nagyon örülök!

Kiss Lajos