Szívügyem

Bio Reishi gomba, a bio Kínai hernyógomba és bio Shiitake gombából készült folyékony gombakivonat, mely a szív- és érrendszer karbantartója. A folyékony gombakivontat a három gombában lévő hatóanyagok kölcsönhatásán alapul, melyek nem összeadódnak, hanem hatásukban felsokszorozódnak, így az alapanyagok eredeti hatóanyagtartalmának hatásai a sokszorosukra emelkednek.

Részletes leírás »

25.995 Ft 173,30 Ft / ml

db

Kiszerelés: 150 ml
Ingyenes kiszállítás

Ingyenes kiszállítás

18.000 ft értékű rendeléstől a kiszállítás ingyenes.

Heti hírlevél

Heti hírlevél

Ne maradj le akcióinkról, ajánlatainkról, híreinkről

Bio Reishi gomba, a bio Kínai hernyógomba és bio Shiitake gombából készült folyékony kivonat, mely a szív és érrendszer karbantartója. A termék hatása a három gombában lévő hatóanyagok kölcsönhatásán alapul.

A Reishi (pecsétviasz) gomba rendszeres fogyasztása csökkentheti a vérnyomást, kitágítja és ruganyossá teszi az érfalakat. Hatóanyagai elősegítik a megfelelő véráramlást, megelőzik a vérlemezkék összetapadását, ezáltal fogyasztásával csökkenthető a trombózis esélye. Antioxidáns és májvédő hatékonysága képes kivédeni az oxidatív stressz okozta tüneteket, valamint képes az enyhe fokú májproblémák visszafordítására, antioxidáns, anti-aging (öregedés ellenes) és májvédő hatással rendelkezik. Nyugtatja az idegrendszert, ezért a lélek gombájának is nevezik. Védelmet jelent a stroke, és a szívrohammal szemben. Csökkenti a magas vérnyomás által okozott fej- és vállfájást.

A pecsétviasz gomba segítői a Shiitaki  és a Kínai hernyógomba. Hatóanyagok nem összeadódnak, hanem hatásukban felsokszorozódnak, így az alapanyagok eredeti hatóanyagtartalmának hatásai a sokszorosukra emelkednek.

A Shiitaki gomba gazdag A-, B-, B12-, C- és D-vitaminban, és a következő ásványi anyagokban: vas, kálium, kalcium, magnézium, mangán, vas, réz, cink, szelén és  niacin. A Shiitake gombából elkülönített hatóanyag, az eritadenin erős koleszterincsökkentő tulajdonsággal bír.

A kínai hernyógomba a vitalitás és a termékenység gombája. Javítja az energiaszintet és az állóképességet. A kínai hernyógomba a sportolók egyik természetes és legális doppingszere. Javítja az időskorúak memóriáját, mivel javítja az agy oxigénellátását, így a stroke utáni állapotok regenerációjában is nagy segítséggel lehet. Oldja a stressz okozta feszültséget. Aktívan méregteleníti a szervezetet, többek között eltávolítja a gyógyszermaradványokat. Növeli a szervezet ellenálló képességét a nagy fizikai megterheléssel szemben. Elősegíti a vese kiválasztó folyamatokat, csökkenti a fehérje vizelést. Mellékhatások nélküli természetes antibiotikum. Autoimmun betegségek esetén is hatásos lehet. Gyulladásgátló hatású, nem gyengébb, mint a szteroid hormonok, nincs mellékhatás.

A Magyar Természetgyógyászok Szövetségének ajánlásával!