Én a 6. napnál tartok. Csak jót tudok róla mondani. Sokkal jobban érzem magam, a puffadt érzésem is megszűnt és nem utolsó sorban – 1 kg. Nem semmi, szerintem próbáljátok ki bátran ez tényleg működik!

Kocsis Eras

Tisztító Tea-Kúra

Dr. Molnár Csaba orvos, természetgyógyász: „A tisztító tea-kúra gyógynövényes teakeveréket méregtelenítésre ajánlom. Speciálisan a szervek tisztítására állítottam össze a keveréket több évtizedes tapasztalataim alapján. A diéták és méregtelenítő kúrák elengedhetetlen kelléke, mely nem csak, hogy hasznosan segít, de kellemes íze még élvezhetővé is teszi a tea fogyasztását. 21 napos, azaz 3 heti kúrát javaslok.”

Részletes leírás »

3.990 Ft 190,00 Ft / filter

db

Főbb összetevők
Csalán Csalán
Borsmenta Borsmenta
Maté tea Maté tea
Gyermekláncfű Gyermekláncfű
Kiszerelés: 21 napos kúra
Ingyenes kiszállítás

Ingyenes kiszállítás

16.000 ft értékű rendeléstől a kiszállítás ingyenes.

Heti hírlevél

Heti hírlevél

Ne maradj le akcióinkról, ajánlatainkról, híreinkről

Tudtad, hogy a betegségek kialakulásában, nagy százalékban a felgyülemlett salak és méreganyagok tehetők felelőssé? A tisztító tea-kúra ezeknek a káros anyagoknak a kiürülését segíti. A Tisztító Tea-Kúra keveréket Dr. Molnár Csaba orvos, természetgyógyász állította össze több évtizedes tapasztalatai alapján.

Mik azok a tünetek, amikor már nagyon ajánlott a Tisztító Tea-Kúra fogyasztása?
 • Korpás fejbőr,
 • Zsíros fejbőr,
 • Felnőttkori pattanások,
 • Bőr- és körömgomba,
 • Candida,
 • Túlzott fáradékonyság,
 • Energiaszint csökkenése,
 • Piros foltok megjelenése a testen,
 • Tartósan fennálló kellemetlen szagú verejték vagy lehellet,
 • Székrekedés,
 • Folyamatosan karikás és beesett szemek.

Ezek a tünetek mind azt támasztják alá, hogy a szervezet egyensúlya felborult, a méreganyagok felhalmozódtak, már nem tudnak természetesen kiürülni, így különböző jelzésekként jelentkeznek.

A gyógynövény összetevők speciális arányának köszönhetően Dr. Molnár Csaba elmondása szerint a Tisztító Tea-Kúra:

 • segít a méregtelenítésben
 • kitisztítja baktériumokat
 • segít fertőtleníteni a szervezetet

Tartalma: mini kúra-naptár, 21 db filterezett Tisztító Tea-Kúra gyógynövényes tea-keverék

Összetevők:

 • A Tisztító Tea-Kúra két legfontosabb összetevője a borsmenta és csalán. Friss, tiszta illata, már kibontáskor is érezhető.
  A borsmenta a hatását már a szájüregben kifejti, fertőtlenít és tisztítja a lerakódott baktériumokat. A gyomorba lejutva fertőzésgátló, s közben a beleket és légutakat is kitisztítja, e mellett epehajtó.
 • A csalánról rég tudjuk, hogy rendkívül jó salakanyag ürítésre és vízhajtó. Így a többi gyógynövényt segíti a minél gyorsabb méregtelenítésben.
 • A gyermekláncfű serkenti a máj- és bélműködést, e mellett ez is vízhajtó, de mégsem okoz káliumveszteséget, ami ugye nagyon fontos a szervezetben.
 • A mate tea, aranyvesszőfű együtt kiváló méregtelenítő, gátolják a méreganyag és a baktériumok felszaporodását.
 • A koriander is a többi gyógynövénnyel fejti ki a hatását, remek méregtelenítő, segít eltávozni a lerakódott méreganyagoknak. Serkenti az egész test működését és nem utolsó sorban: növeli a test alacsony energiaszintjét.
 • A hab a tortán pedig a narancshéj összetevője a teának, mely a benne lévő illóolajoknak köszönhetően méregtelenítő és gyulladáscsökkentő hatással is bír és érdemes fogyasztani gyomorsav-túltengésben szenvedőknek, de e mellett egy nagyon kellemes aromát is ad ízileg a Tisztító Tea-Kúrának.
Miért fogod szeretni?

100% Gyógynövény A Tisztító Tea-Kúra keveréke nem tartalmaz: tartósítószert, ízesítőket. E mellett glutén és laktóz mentes! A gyógynövények arányát Dr. Molnár Csaba állította össze speciálisan, több évtizedes tapasztalatai alapján.

Hogyan használd?

Filteres kiszerelése lehetővé teszi, hogy könnyedén pár perc alatt elkészítsük.

Napi 1 filter reggelente, éhgyomorra, 2-3 dl forrásban lévő vízbe áztatva. Ügyelj arra, hogy reggelente a tea fogyasztásakor kicsit kikapcsolj: hallgasd meg kedvenc zenéid, ülj ki kicsit a teraszra vagy csak meditálj magadban. Kapcsold ki a tévét, tedd el a telefont és töltődj fel!

Csalán
Csalán

Rég tudjuk, hogy rendkívül jó salakanyag ürítésre és vízhajtó. Így a többi gyógynövényt segíti a minél gyorsabb méregtelenítésben.

Borsmenta
Borsmenta

Hatását már a szájüregben kifejti, fertőtlenít és tisztítja a lerakódott baktériumokat. A gyomorba lejutva fertőzésgátló, s közben a beleket és légutakat is kitisztítja, e mellett epehajtó.

Maté tea
Maté tea

Kiváló méregtelenítő, gátolják a méreganyag és a baktériumok felszaporodását.

Gyermekláncfű
Gyermekláncfű

Serkenti a máj- és bélműködést, e mellett ez is vízhajtó, de mégsem okoz káliumveszteséget, ami ugye nagyon fontos a szervezetben.

Narancshéj
Narancshéj

A benne lévő illóolajoknak köszönhetően méregtelenítő és gyulladáscsökkentő hatással is bír és érdemes fogyasztani gyomorsav-túltengésben szenvedőknek, de e mellett egy nagyon kellemes aromát is ad ízileg a Tisztító Tea-Kúrának.

Aranyvesszőfű
Aranyvesszőfű

Kiváló méregtelenítő, gátolják a méreganyag és a baktériumok felszaporodását.

Koriander (speciális arányban)
Koriander (speciális arányban)

Remek méregtelenítő, segít eltávozni a lerakódott méreganyagoknak. Serkenti az egész test működését és nem utolsó sorban: növeli a test alacsony energiaszintjét.

Én a 6. napnál tartok. Csak jót tudok róla mondani. Sokkal jobban érzem magam, a puffadt érzésem is megszűnt és nem utolsó sorban – 1 kg. Nem semmi, szerintem próbáljátok ki bátran ez tényleg működik!

Kocsis Eras

Sikerült felgyorsítania az anyagcserémet és frissebbnek is érzem magam! Fogok még rendelni.

Zita 22 év

A 3 hetes Tisztító teának járok a végén. Már csak 2 filter van. Azért rendeltem, mert egy pár hónapja észrevettem, hogy az epémmel problémák vannak. Gondoltam nem kezdek egyből gyógyszerrel, hátha elég lenne egy ilyen tisztító hatású kúra. Bevált! Ki fogom próbálni a fitt teakúrát is. Nagyon meg vagyok vele elégedve. Azelőtt figyelnem kellett arra, hogy mit eszek. Különben epebántalmaim voltak. Görcsök és stb. Már a második hétnél észrevettem, hogy nyugodtan ehetek olyat, amit nem lehet epeseknek. Nincs semmi probléma utána, ráadásul refluxos is vagyok, de a tea azon is enyhített. A célom elértem, ami az volt, hogy ne kelljen 21 évesen gyógyszert szednem erre is! Köszönöm! Egy kis szünetet tartok és már rendelem is a következőt!

Anett

Sikerült felgyorsítania az anyagcserémet és frisebbnek is érzem magam! Fogok még rendelni.

Zita