Bio Maitake gomba és bio Mandula gombából készült folyékony kivonat az egészséges anyagcseréért. A termék hatása a két gombában lévő hatóanyagok kölcsönhatásán alapul.
A Maitake gombát a Kínai és Japán orvoslásban régóta alkalmazzák cukorbetegek kezelésének kiegészítő terápiájában antidieabetikus hatása miatt. Növeli az inzulin receptorok inzulinérzékenységét és enyhíti az inzulin rezisztenciát a perifériás célszövetekben.
A mandula gomba kivonata javíthatja az inzulinrezisztenciát, csökkentheti a testsúlyt, a testzsírt, a szérum glükózt és koleszterin szintet.
A termék hatóanyagai ezek által szabályozzák a vércukorszintet. Fokozhatja a sejtek inzulin érzékenységét. Hatékony segítség lehet cukorbetegség, inzulinrezisztencia és anyagcsere problémák esetén. Koleszterinszint szabályozó, vérzsírszint szabályozó hatása lehet. Védi a szervezetet a cukorbetegség szővődményeivel szemben mint például a vese, máj működése. Túlsúly, elhízás csökkentő, zsírbontó hatása miatt előnyös lehet fogyókúra esetén.
Ajánlott adagolás: Naponta 5 ml (ADAGOLÓ KANÁLLAL) vízben vagy egyéb kiválasztott folyadékban feloldva bevenni, étkezés előtt fél órával.
Figyelem: A javasolt napi adagot ne lépje túl! A termék fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot. Kisgyermekek elzárva tárolandó!
Tárolás: Száraz, hűvös, fényvédett helyen tárolandó.
A Magyar Természetgyógyászok Szövetségének ajánlásával!