Testi-lelki egészség a Fitt a mama program segítségével

Szerző: Naturcomfort

A Fitt a Mama Program segítségével újra formába hozhatja magát. Szabaduljon meg az egészségtelen, mozgásszegény életmód és a testi-lelki harmónia hiánya miatti negatív hatásoktól. A Naturcomfort Fitt a Mama Programjával sikerülhet!

Fitt a Mama Program
Fitt a mama program a lélek egészségéért

A Fitt a Mama Program életre hívásához az 50 feletti korosztály egészségének megőrzése adta az ihletet. Az előzőekben már szó esett a mozgásszegény életmód okozta problémákról és az 50-es, illetve az a feletti korosztály számára ajánlott mozgásformákról. Ma pedig a lélek egészségével foglalkozunk.

Ahogy a mondás is tartja: “Ép testben ép lélek”. Ez azonban fordítva is igaz, mert csak az a test lehet egészséges, amelyben ép lélek lakik!

Lássuk, mit tehetünk meg azért, hogy 50 felett is boldogan és nyugodtan teljenek a mindennapjaink!

Így őrizze meg a lelki jólétét 50 felett is

Sokan észre sem veszik, de megvonják maguktól a pihenést és a feltöltő kikapcsolódást, és állandó stresszben élnek. A folytonos rohanás, a felfokozott életmód azonban rendkívül káros. Romboló hatásai egy ideig talán nem is látszanak, bizonyos kor után azonban lavinaként omlanak az érintettekre.

Ön hogyan kerülheti el?

Lassítson!

A világ nem szalad sehova. Nem marad le semmiről azért, mert időben lefekszik aludni és jól kialussza magát. Sőt, a munka és minden egyéb megvárja akkor is, ha hétvégére kikapcsol és tudatosan a pihenésre és önmagára koncentrál.

A lelki egyensúly elvesztése előbb-utóbb testi tünetekben is megmutatkozik. Előzze meg a bajt és adjon magának elegendő mennyiségű ÉN-időt. Ha rendszeresen és tudatosan így tesz, észre fogja venni, hogy végre nem fásultan és elcsigázottan, hanem jókedvűen, feltöltődve, újult energiával vetheti bele magát a tengernyi elfoglaltságba.

Nyisson a pozitív dolgok felé és hesegesse el a negatívakat!

A pohár ne félig üres legyen, hanem mindig félig teli! El sem hinné, hogy mekkora a különbség a két látásmód között! Tudja, mit? Próbálja ki és azonnal tapasztalni fogja!

Mosolyogjon és legyen nyitott az újra. Legyen az egy új hobbi, háziállat vagy akár egy-egy új ismeretség. A pozitív újdonságok elementáris erővel képesek felpezsdíteni a lelket.

Ahhoz pedig, hogy fizikailag is Fitt legyen a mama, ne adjon esélyt a gyulladásnak és az ízületi fájdalomnak!
Egészítse ki a kezelőorvosa által előírt kezelést a külsőleg használható Naturcomfort Családi Balzsam Extra Hűsítéssel termékünkkel, amit most vásárlóink másik nagy kedvencével, a Dynamix tablettával párban vásárolhat meg extra kedvezményes áron>>>

Egészséges önbizalommal és önbecsüléssel, magabiztosan 50 felett is? Miért ne!? A Fitt a Mama Program következő fejezetében lerántjuk a leplet!

Még több ajánlott blog Neked

Milyen szerepe lehet ebben a gombakészítményeknek? A vérnyomás-ingadozás komoly problémákat okozhat az érrendszerben, ezért fontos a megelőzése, kialakult probléma esetén pedig a...

Elolvasom »

A fájdalom vagy a fáradtság nem lehet kifogás a mozgás ellen  Sajnos jellemző, hogy sokan már nyugdíj előtt elhanyagolják a napi mozgást...

Elolvasom »

A termoterápia, a hő- és hidegkezelés terápiás célú alkalmazása már évszázadok óta ismert és rendszeresen alkalmazott eljárás a fájdalom enyhítésére, a gyulladás...

Elolvasom »