Újra együtt a nagy NaturComfort csapat!

Szerző: Naturcomfort

Hosszú idő telt el a legutóbbi NaturComfort családi nap óta. Nagyon vártuk már, hogy az összetartó csapat, a sok munka mellett kötetlenül tudjon együtt tölteni egy újabb feledhetetlen napot. A NaturComfortnál kiemelten fontosnak tartjuk, hogy munka mellett lazítani is tudjunk és a társaság jól érezze magát.

Királytelek-Sóstó tanyán, gyönyörű környezetben két év után ismét megtarthattuk azt a napot , amikor nincs szó munkáról, csak a szórakozás, az egészséges versengés, a kötetlen beszélgetések ideje van! Ez egy nagyon jól sikerült rendezvény volt, hiszen családtagjaink is velünk lehettek.

Megmutattuk, hogy milyen is a NaturComfortos virtus. Nagyon finom volt az ebéd, Kiss Csaba nyíregyházi irodavezetőnk jóvoltából, színesek voltak a programok kicsiknek és nagyoknak is. A gyerekek nagyon örültek az ugrálóvárnak, a trambulint még néhány felnőtt is kipróbálta. Megismerhettük egymás énekhangját is, hisz a karaoke nélkül nincs NC-nap.

A rendhagyó focikupa rádöbbentett pár embert, hogy jövőre talán kell egy kis edzés a nagy nap előtt. Jókedvünket az időjárás nem befolyásolta, a fagyi is belefért. Az i-re a pontot a Turmix tánciskola bemutatója és a tánclépéseik tanítása tette fel!

Még több ajánlott blog Neked

Egy igazán fantasztikus hétvége van mögöttünk! Szombaton, február 11-én, a nyíregyházi Centrál Hotelben megtartottuk éves értekezletünket. A vezetők beszámoltak az elmúlt év...

Elolvasom »

A téli időszak alatt lemerülőben lévő vitamin raktárak miatt fogékonyabbak lehetünk a különböző kórokozók által terjesztett betegségekre. Érdemes tehát felkészülten fordulnunk az...

Elolvasom »

Bar Éva, a Naturcomfort munkatársa a 2022. februári éves értekezleten mondta el édesanyja Naturcomfort Gomba Bomba gyógygomba kapszula hatásáról szerzett tapasztalatait.  

Elolvasom »