Vásárlói vélemények

„A kollagén két hétig tartó, napi fogyasztását követően fájdalmaim a térdemben és a vállamban megszűntek. Mellette semmi mást nem használtam. Összesen másfél hónapja szedem. Eddig az ízületekre nagyon jó hatással volt, nem voltak fájdalmaim. Biztos, hogy három hónap után teljes egészében fog hatni az egész szervezetre, a bőrre is. Nagyon örülök neki, hogy használhattam.”

Molnár Tiborné

Molnár Tiborné,Nyíregyháza

Háztartási baleset történt, a lábamra ráborult a forró víz és a melegítő nadrágon keresztül is sajnos leforráztam a lábam. A Svájci Elixírrel fújtam többször is, és nagyon szépen helyre jött, még az égés helye sem látszik.

Heczman Gézáné

Heczman Gézáné,Tatabánya

Vesefunkcióm alulműködött, volt 47 mg-os, majd 49 mg-os az értéke. Gyógyszereket szedtem, rendszeresen jártam vizsgálatokra. Ajánlásra vásároltam 3 havi Magyar Laskagomba Plusz kapszulát. A kúra lejárta után kontollvizsgálatra kellett mennem. A vesefunkcióm laboreredménye 60 mg-ra ment fel. Az orvos is csodálkozott. Szinte félve mertem mondani, hogy a gyógyszerek mellett szedtem napi szinte Laskagomba Plusz kapszulát. Azóta is rendszeresen szedem, és az eredményeim is egyre jobbak.

Farkas Ferencné

Farkas Ferencné,Üllő

A harmadik havi GombaBombát rendeltem. Nagyon köszönöm a segítségüket, mert nagyon jó termék. Nagyon meg vagyok vele elégedve. Lábfájásra vettem, de ezenkívül szellemileg és fizikálisan is segíti a mindennapjaimat. Ha éppen nem veszem be 1 nap, egyből érzem a hiányát. Amióta szedem a GombaBomba kapszulát, orvosnál nem voltam.

Konkrád Györgyné

Konkrád Györgyné,Kismaros

Az ízületi tablettát szedtem. Ajánlották nekem immunrendszer erősítőnek a GombaBomba kapszulát. Elkezdtem szedni, és mellette a Dinamix tablettát is szedtem, de az elfogyott. Nem rendeltem, csak GombaBombát, mert nagyon jó nekem az ízületi problémáimra is. És ráadásul még vitaminokkal is tele van. Az összes NaturComfortos terméket szeretem és használjuk, ha kell.

Gács Józsefné

Gács Józsefné, Budapest

Az elsők közt voltam, akik kipróbálhatták a Bomba Forma kapszulát. Jómagam is részt vettem a termékfejlesztésben, a gyógynövényes hatóanyagok kiválasztásában. Már két hete szedem a Bomba Formát, és bátran mondhatom, rászolgál a nevére.
Minden egyéb energetizáló jellegű készítményt, multivitamint mellőzök, hogy minél pontosabban tudjak beszámolni a termék hatásáról.
Már az első nap éreztem, hogy „feldob”. Pár nap elteltével úgy éreztem magam, hogy legszívesebben futkároznék egyet egy füves domboldalon – fölfelé. Ez a készítmény valóban bomba formába hoz! Jobban megy a munka, nem fáradok el estére, és marad energiám a háztájira is – úgy, hogy az egyéb vitaminjaimat most nem szedem. Rendkívül elégedett vagyok. És nem mellesleg, nagyon megnyugtató érzés, hogy ezt gyógynövények erejével érem el, kemikáliák nélkül.”

Balogh Péter

Balogh Péter ,Értékesítési Vezető, NaturComfort Kft.

Egy ismerősöm érdeklődött a NaturComfort termékeiről. Idősek otthonában dolgozik (Németországban), ám a testsúlya miatt nem tudja rendesen elvégezni a munkáját. … A közelmúltban telefonált, hogy nagyon bevált a tea, ettől 4 kg-ot lefogyott. Ha jön haza, újra bevásárol.

Vintzek Zoltánné

Vintzek Zoltánné,Dombóvár

Nagyon meg vagyok elégedve mindegyik termékkel. Amióta szedtem a LASKAGOMBA PlUSZT, sokkal fitteb vagyok, nem fáradok úgy el a házimunkában, mint azelőtt. A vérnyomásom is stabilabb. A 150-160 feletti érték 140-150 körül van. És a szívem sem rakoncátlankodik annyit, mint korábban, a két infarktus után. A családi EXTRA balzsam is nagyon jó hatással van a váll- és lábízületi fájdalmaimra. Naponta kétszer kenem be: reggel és este. Mióta használom ezt a balzsamot, szinte minden bekenés után pár perc múlva már nem érzek fájdalmat. A Családi Kal-magot is eszem, reggel 1 kapszulát. Még a téli idöszakban sem voltam komolyabban megfázva.Még most a korona vírus idejében sem.És a vércukor szintem is lejjebb ment. És így nem vagyok olyan fáradékony sem. A DINAMIX kapszulát is eszem. És azóta sokkal könyebb a mozgásom. Nagyon sokat segít a csontrikulásom okozta addigi nehéz járásomban, amit a DINAMIX szedése előtt el kellet viselnem. Mert nagyon sokszor volt, hogy napokra, hetekre, hónapokra nem tudtam elhagyni az otthonomat. Most már szinte vágyom, hogy jókat sétáljak, boltba mehessek. Nagyon jó hatással van mindegyik kapszula a szervezetemre. Mindezt köszönöm a NaturComfortnak. Akik forgalmazzák ezeket a természetes gyógynövényböl készült termékeket. És így nagy segítséget, könnyebb napi életvitelt biztosítanak a beteg embereknek.

Hajdu Györgyné

Hajdu Györgyné , Naszály

Évekkel ezelőtt vásároltam a Magyar Családi Balzsam EXTRA változatát. Nagyon meg vagyok vele elégedve, és nagyon örültem, amikor hívott Tanácsadójuk. Azóta többször rendeltem, hiszen a lábfájásom és a visszeres tüneteim enyhültek.

Ádány Zoltánné

Ádány Zoltánné,Derecske

Márciusban vettem a Magyar Családi Balzsam extra hűsítő változatának a nagyon praktikus akcióját, a 3+1-es csomagot. Ez időben a férjemnek erős deréktáji fájdalmai voltak. Elkezdte használni a terméket, és nagyon jó volt, mert már a második használat után egy fél órával is hatott. Ccsak este, lefekvés előtt kellett használni újra. A párom nagyon meg van vele elégedve. Az akciós ajánlatokat ezután is figyelni fogom!

Pataki Zsuzsa

Pataki Zsuzsa ,Pilisvörösvár

A GombaBomba kapszulát rendszeresen szedjük, már 9 hónapja. A férjemnek frontváltozás hatására gyakran megemelkedett a vérnyomása, és a vércukorszintje is magasabb volt néha. Elkezdtük szedni napi 3×1-esével, azután 3 hónap után csökkentettük napi 2 szemre az adagot. Férjemnek most már nincs frontváltásnál vérnyomás emelkedése és a vércukorszintje is beállt. A GombaBomba hatására mind a kettőnknek jó a közérzete. Megfázva sem voltunk, pedig semmilyen vitamint nem szedünk. Azóta is rendszeresen vásároljuk.

Kékes Csabáné

Kékes Csabáné,Budapest

Magára sokat adó, igényes nőként, a kozmetikai ipar területén szerzett tapasztalattal a hátam mögött, a legjobbra vágyom és törekszem.
Az új termékfejlesztéseket mindig magamon próbálom ki, ahogy a Feszes Bőr 50 Felett arckrémeket is régóta használom.
Szívem-lelkem örül, hogy ez a prémium minőségű, természetes krém tényleg csodákra képes, tényleg letagadhatok 10 évet a koromból.

Polgári Erika - a NaturComfort Kft. ügyvezetője

Polgári Erika - a NaturComfort Kft. ügyvezetője