Vásárlói vélemények

Már ez első üveg Flexigénnek éreztem a hatását. 66 éves, fodrász vagyok. Gerincfájdalmaim voltak, van egy régi vállsérülésem, jeges váll merevség szindrómában szenvedtem, ami azt jelenti, hogy nem bírtam felemelni a karomat a vállvonal felé, valamint alagút szindróma is kínoz A fodrász szakma miatt nyilván sok kopásos panaszom is van. Amióta a Flexigént fogyasztom, szinte azonnal, 2-3 hét után éreztem, hogy határozottan javult az állapotom, sokkal jobban bírom a munkát, több vendéget tudok vállalni. A karomat fel bírom emelni a vállam felé, amire már 15 éve nem volt példa! Az alagút szindrómámra is jobb hatást gyakorolt, vagyis kevésbé zsibbadnak az ízületeim az ujjaimnál, a gerincfájdalmam is teljesen megszűnt. Tehát az első üveg hatására már ekkora javulást tapasztaltam.

Anduska János - 66 éves

Anduska János - 66 éves,Bajánsenyei

A Flexigént fogyasztom. Térd-, derék- és hátfájdalmak kínoztak, kopásos panaszaim, recsegő térdeim, ízületeim voltak, biztonytalan volt a mozgásom. Ezek a panaszok akadályoztak a mindennapi teendőimben, a ház körüli, a kerti munkában. Már másfél üveg után határozott javulást éreztem. Azt tapasztaltam a kúraszerű fogyasztás után, hogy sokkal könnyebben tudok hajolni, menni, lépegetni, nem jár fájdalommal a mozgás, lebírok hajolni, rugalmasabbá váltak az ízületeim. Fájdalommentesebben élek, és ezt a javulást nagyon hamar kezdtem érezni.

Nagy Elekné - 70 éves, nyugdíjas

Nagy Elekné - 70 éves, nyugdíjas,Lengyeltóti

A Flexigén nagyszerű és sokat segített a járásomban, és javult az állapotom ezáltal. Nagyon tudom értékelni a terméküket. Kis nyugdíjas vagyok, egy valóságos csoda, hogy helyre kezdek jönni. Sajnos a vénák is eléggé rossz állapotban vannak. Több ismerős és barát is meglepően tapasztalta, hogy eddig nagyon nehezen jártam, hiszen a kollagén hiányzott a szervezetből, és a kúra után nagyon jobban éreztem magam. Hálás köszönet érte.

Virág József

Virág József,Tápióság

A Családi balzsamot a Táncpróba teakeverékkel együtt használom. Nagyon jó hatással van az ízületeimre. Már tudok egy helyben állni. S reggelente sokkal könnyebben tudok az ágyból kikelve elindulni. A lábaim is sokkal kevésbé fájnak. Remélem, hogy még egy kis ideig használva teljesen megfiatalodva fogok tudni menni.

Vörösné Mária

Vörösné Mária

A Magyar Családi Balzsamot és Családi Sarokpuhítót évek óta használom. Cukorbeteg vagyok és a talpamon, ujjaimon nagyon kiszárad a bőr, illetve meg is keményedik. Minden este a sarokpuhítóval kenem be. Felpuhítja a bőrkeményedéseket . A Családi Balzsam a deformálódott, neuropátiás lábízületeim fájdalmát ápolja sikerrel. Nagyon szeretem a krémeket. Csak ezeket vásárolom. A családi balzsamot 90 éves édesapám is rendszeresen  használja kikopott térdízületére. Édesanyám a kézujjainak fájdalmát csillapítja vele.  Elégedettek vagyunk. 

László Istvánné

László Istvánné

Nagyon rég óta használja családunk a Családi balzsamot, talán a megjelenése óta. Anyósom kezdte a fájós lábaira, majd idővel – mivel Neki nagyon segített a fájdalmak enyhítésében – én is elkezdtem használni a fájó sarkaimra. Napi megerőltető fizikai terhelés okán, estére mindig megfájdult a sarkam, de ha bekentem a Családi Balzsammal, másnap újult erővel kezdhettem a napot. Azóta bármilyen ízületi térdfájdalom esetén, vagy kézre használom EREDMÉNYES! Sőt sikeresen enyhíti az izomgörcsös fájdalmakat a lábamban. Mindenkinek csak ajánlani tudom a Családi Balzsamot!

Naszádos Gábor

Naszádos Gábor

Sclerosis multiplex miatt nagyon sokat fáj a hátam, a hátizmaim, a lábizmaim. A “kék tetős” – Extra hűsitő hatású balzsamot használom. Nagyon jól lehűti a fájdalmas részeket, és ad egy kis időt, amíg nem érzem a fájdalmakat. Az Életerő olajukat is használom. Migrènek idején jó szolgálatot tesz, ha a fájdalom oldalán bedörzsölöm vele a fejbőröm vagy a halantékom, homlokom. Köszönöm!

Pruch Mónika

Pruch Mónika

Amióta a Süngomba kapszulát szedem, sokat javult a memóriám, a feledékenységem csökkent, és sokkal jobb lett a közérzetem.

Zeuer Nándorné - Szentendre

Zeuer Nándorné - Szentendre

2022. november 2-ától fogyasztom az Alga Erő kapszulát kúraszerűen. Nagyon jó hatással van az emésztésemre, a savbázis háztartásomra, és nagyon jól energetizál. Étkezés előtt fogyasztom fél órával napi 2×1 kapszulát, és étvágycsökkentő hatása következtében 18 kg-ot fogytam. Nagyon jó szívvel ajánlom a terméket, hiszen nagyon sok egészségügyi kihívásra nyújthat még segítséget.

Kovács Ilona – 52 éves

Kovács Ilona – 52 éves

A Mikroréz oldat (rézkolloid) és a Magyar Családi Balzsam együttes használatábal a lábdagadásom megszűnt, nincs nehézláb érzésem és nincs vádligörcsöm. Sőt, a Rézkolloidnak köszönhetően az ingadozó vérnyomásom is rendbe jött.

Gali Istvánné

Gali Istvánné,Tiszafüred

Én a kék tetővel ellátott balzsamot használom. Kitöltöttem a kérdőívet. Felhívott egy kedves hölgy, aki egyedi kedvezménnyel ajánlotta az extra balzsamot. Megtörtént az a csoda, hogy évek óta csak nagyon rövid távra tudtam kimozdulni, most azonban akkora utat tettem meg fájdalom nélkül, hogy magam sem hittem el. A barátnőim csak néztek, azt mondták: – úgy jársz, mintha soha nem fájt volna a térded. Kiadós is, már mindkét térdem kenegetem, mert a “jobbik” is elkezdett fájni, hisz több éve azt terhelem. Rengeteget költöttem már különböző krémekre, de még semmi nem használt. Most nagyon örülök, és köszönöm! További sikereket, hasonló elégedett vásárlókat kívánok. Szeretettel: Inci mama

Inci mama

Inci mama

A katalógusban láttam meg a ProsztaPríma Eszenciát. A férjemnek vásároltam is, mert már 2019-től problémája volt a prosztatájával, és eddig csak az orvos által felírt gyógyszereket szedte. Egy üveg Prosztapírma elfogyasztása után már ő maga is tapasztalta a pozitív változást, de amikor visszament kezelésre, már a laboreredmény is kimutatta, hogy az ezt mérő érték 54%-ról 34%-ra csökkent.

Bóka Ferencné - 68 éves

Bóka Ferencné - 68 éves