Vásárlói vélemények

Sikerült felgyorsítania az anyagcserémet és frisebbnek is érzem magam! Fogok még rendelni.

Zita

Zita

Pár éve agyi infarktust kaptam, lebénult a kezem, problémám lett a beszéddel, figyelmem szétszórt lett, az egyensúlyomat is nehezen tudtam koordinálni. Rehabilitációs osztályon tanítottak újra járni, ujjaimat mozgatni. Fiam hozta nekem a Süngomba Plusz kapszulát, azt mondta segítheti a figyelmem, a koncentrációm javítását, az idegrendszerre jó hatású, stroke-os betegeknél kifejezetten jó eredményeket mutatott kutatásokban. Mivel teljesen természetes, nagyon örültem annak, hogy egészségesebb frissebb, aktívabb lehetek. Még a sportoldalt is ismét végigolvasom az újságban, ennek nagyon örülök!

Kiss Lajos

Kiss Lajos

Sokszor elestem, szédültem, egyensúly zavarom volt, fájt a lábam, vádli görcseim voltak. Először idegenkedtem a gombától, de sokat hallottam a gyógyító gombákról és sikerült meggyőzni arról, hogy az én problémáimra alkalmas a Laskagomba Plusz Kapszula. Eddig 3 dobozzal szedtem be, az emésztésem megváltozott, megszűnt a székrekedésem. Egyensúlyom helyreállt, a nyári hőséget is sokkal jobban viseltem. Férjem fekvőbeteg, őt én ápolom, nekem toppon kell lenni! A visszeres fájdalmaim is nagyon szépen csitultak.

Holczinger Imréné

Holczinger Imréné,Pápa

A laskagomba kapszulát azért kezdtem el szedni, mert hallottam arról, hogy nagy szerepe van az erek védelmében, tisztításában, az érelmeszesedés folyamatának lassításában, a károsan magas vérnyomás és a koronáriás szívbetegségek kockázatának mérséklésében. Mivel évek óta érrendszeri betegségekkel küzdök, számomra nagyon kedvező, hogy természetes formában tudom segíteni egészségemet idős korom ellenére. Amióta szedem a kapszulát megkönnyebbültem, stabilabbnak, erősebbnek érzem magam.

Hepp Imréné

Hepp Imréné,Napkor

A fiam auto-immun betegségben szenved. Első osztályos korában rengeteget hiányzott az iskolában, mivel szinte minden héten lebetegedett. Második osztályos korában kezdtük el használni a Liposomal C-vitamint és azóta hálistennek nagyon ritkán beteg. Fél év alatt csak kétszer volt.

Rézműves Krisztiánné

Rézműves Krisztiánné

A Kal-Mag Aktív kapszula D-vitaminnal és Cinkkel tablettát használom, az elsők között voltam, akik rendelték. Szinte folyamatos éjjeli izomgörcseim volt, amin sokat segített a tabletta, és szinte teljesen megszűntette a panaszaimat. A cukorbetegségemre a MikroEzüst Oldatot használa, így kevesebb gyógyszert szedek erre, de Nekem segít torokfájáskor, gyulladt szem esetén is.

Szűcs Gézáné

Szűcs Gézáné,Pécel

Én a 6. napnál tartok. Csak jót tudok róla mondani. Sokkal jobban érzem magam, a puffadt érzésem is megszűnt és nem utolsó sorban – 1 kg. Nem semmi, szerintem próbáljátok ki bátran ez tényleg működik!

Kocsis Eras

Kocsis Eras

Nagyon meg vagyok elégedve a teával. A Fitt Tea-Kúrát próbáltam ki, már a harmadik nap után éreztem a hatását, kevesebbet ettem, mint szoktam, eltelítődött a gyomrom, energiám is több, fogytam is, úgy, hogy nagyon jó!!

Kiss Diána

Kiss Diána

Nagyon csúnyán be volt repedezve a sarkam, a pedikűrös sem tudott mit kezdeni vele, esztétikailag csúnya volt és még fájdalmaim is voltak, amióta a Magyar Családi Sarokpuhítót használom, nagyon szépen összehúzta a repedéseket és a bőröm is sokkal puhább.

Szilágy Gáborné

Szilágy Gáborné,Nyíracsád

A Táncpróba teát egy évvel ezelőtt kezdtem használni kopásos eredetű térdfájdalmaim miatt. A tea hatására a fájdalom sokat csökkent. Sokkal többet tudok mozogni, a közérzetem jobb lett, ízületi fájdalmaim mérséklődtek. A teát rendszeresen fogyasztom, napi háromszor 1 db filtert.

Schaller Ágnes

Schaller Ágnes,Egerág

Én magam már a második havi adagot használom bár nem tudok kosár méretű változást felmutatni, de hogy teltebbek lettek a melleim, az vitathatatlan és a közérzetem is remek.

Polgári Erika

Polgári Erika

A 3 hetes Tisztító teának járok a végén. Már csak 2 filter van. Azért rendeltem, mert egy pár hónapja észrevettem, hogy az epémmel problémák vannak. Gondoltam nem kezdek egyből gyógyszerrel, hátha elég lenne egy ilyen tisztító hatású kúra. Bevált! Ki fogom próbálni a fitt teakúrát is. Nagyon meg vagyok vele elégedve. Azelőtt figyelnem kellett arra, hogy mit eszek. Különben epebántalmaim voltak. Görcsök és stb. Már a második hétnél észrevettem, hogy nyugodtan ehetek olyat, amit nem lehet epeseknek. Nincs semmi probléma utána, ráadásul refluxos is vagyok, de a tea azon is enyhített. A célom elértem, ami az volt, hogy ne kelljen 21 évesen gyógyszert szednem erre is! Köszönöm! Egy kis szünetet tartok és már rendelem is a következőt!

Anett

Anett

Most INGYEN letölteheted!

Gyógyír-tár

Mit tartalmaz?

  • Az ízületi gyulladás lelki és orvosi okai
  • Dr. Vass László írása a lehetséges megoldásokról
  • 8+1 tipp a fájdalom kezelésére

 

Letöltöm a Gyógyír-tár füzetet »