Vásárlói vélemények

A katalógusban láttam meg a ProsztaPríma Eszenciát. A férjemnek vásároltam is, mert már 2019-től problémája volt a prosztatájával, és eddig csak az orvos által felírt gyógyszereket szedte. Egy üveg Prosztapírma elfogyasztása után már ő maga is tapasztalta a pozitív változást, de amikor visszament kezelésre, már a laboreredmény is kimutatta, hogy az ezt mérő érték 54%-ról 34%-ra csökkent.

Bóka Ferencné - 68 éves

Bóka Ferencné - 68 éves

A Magyar Alga Erő kapszulában lévő alga a vércukorszintemet, vérnyomásomat stabilizálni tudja. Enyhítette az allergiámat, refluxomat is. Amit még észrevettem, hogy energikusabb lettem tőle.

Szabó Emese

Szabó Emese,Nyíregyháza

A férjemnek nagyon dagadt a lába. 1 hétig fújtuk az Svájci Elixírrel. Észrevettük, hogy utána egyáltalán nem dagadt be. Azt hittük vizesedik, de azóta megszűnt a lábdagadás, sőt a göbök is megeltűntek, amelyek voltak benne. 

Sörös Károlyné -  72 éves

Sörös Károlyné - 72 éves

A csípőm nagyon fájt, alig tudtam mozogni, Megittam 2 üveg Flexigént, azóta aktívabb vagyok, könnyebb a mozgás, és az oldalamon aludni. Másnak is csak ajánlani tudom.

Jancsovics Ernőné - 60 éves

Jancsovics Ernőné - 60 éves

Az Ezüstkolloid egy csodálatos termék. Nekem nagyon jó lábdagadásra, zsibbadásra, ízületi fájdalomra, vércukor szintemet és a vérnyomásomat is szinten tartja. Belsőleg is fogyasztom, illetve külsőleg is használom. Most is segítettem vele két betegnek, és másoknak is szívesen ajánlom, én már nem tudok nélküle élni.

Punk Jánosné - 83 év

Punk Jánosné - 83 év

Csípőízületi műtétem volt, és csak bottal tudtam járni. A Flexigént kezdtem el fogyasztani. Egy hónap használat után nagyon jó tapasztalatom volt, a botot le tudtam tenni, és biztosabb lett a járásom. Másnak is csak ajánlani tudom ezt a terméket!

Kálóczi Ildikó

Kálóczi Ildikó,67  éves 

Az ujjaimmal fogni nem tudtam, alig bírtam járni is ,olyan fájdalmaim voltak. Masszőrkezelést vettem fel a Magyar Családi Balzsammal. 10 kezelés után nagyon jó tapasztalatom van, több hónapja kitart mennyiség és a fájdalommentes élet . Örülnék neki, ha az én tapasztalatommal másnak is tudnék segíteni, akinek hasonló problémája van.

 Varga Józsefné

Varga Józsefné, 79 éves

Édesanyámnak nagyon fájt a lengőbordája, hiába járt orvosokhoz, minden gyógymódot kipróbált, mégsem szűnt meg a fájdalom. Végül vittem Magyar Családi Extra balzsamot, azzal kezeltük. Nagyon jó volt, mert megszűnt a fájdalma.

Füle Lászlóné

Füle Lászlóné,Rácalmás

69 éves vagyok, a férjem pedig 68 . A jobb térdemet műtötték, de a protézis nem vált be. Este lefekvés előtt és reggel felkelés után már fájnak az ízületeim, annyira tönkre vannak. Nagyon jó a tapasztalatom a Magyar Családi Balzsam extra hűsítő változatával kapcsolatban. Hűsíti az ízületeimet, fél óra alatt érzem már a hatását. Sok másfajta terméket kipróbáltam, de emellett maradtam. Jó hírüket mindig terjesztjük, ahol csak járunk, szolnoki, miksolci, balatonfüredi ismerőseimnek is ajánlottam, többen már vásároltak is. Akárhova utazunk, a Balzsamot mindenhova magunkkal visszük. Kaptam már Magyar Családi Kal-Mag kapszulát, Táncpróba teát is ajándékba, mind a két terméknek nagyon örültünk, és szívesen fogyasztjuk. Mindig elolvasom a híreket a weblapjukon, és a Facebookon. Van, hogy több terméket rendelek, nehogy kifogyjanak, és a nélkül maradjunk.

Góra Sándorné - 69 éves

Góra Sándorné - 69 éves,Nyíregyháza

Nagyon sok arckrémet használtam már, de sajnos semmi nem használt, mert nagyon problémás a bőröm. Eddig mindegyik allergiás reakciót váltott ki. Önöknél nemrég akciósan meg lehetett vásárolni az arckrémeket. A Tanácsadójuk részletes felvilágosítást adott az összetevőkről, és biztosított, hogy ennek nem lesznek mellékhatásai, mert nem parabén a tartósítója. Azt is mondta, hogy a nappali az éjszakaival együtt használva nagyon jó, úgyhogy úgy döntöttem, hogy kipróbálom. Igaz, egy kicsit tartottam tőle, de adtam neki egy esélyt. Három hét használat után elmondhatom, hogy nagyon bevált! Az arcbőröm simább, feszesebb lett, és még a pórusokat is összébb húzta. A csomagolása nagyon dekoratív, illata is kellemes. Örülök neki, hogy megtaláltam a megfelelő arckrémet.

Vike Zoltánné - 56 éves

Vike Zoltánné - 56 éves,Szigetvár

A Magyar Családi Balzsamot és a Balzsam Extra hűsítő változatát használom. Nagyon szeretem, megnyugtatja a lábam, megszűnteti a fájdalmat. Amióta használom a balzsamokat, el tudom végezni a ház körüli munkákat, de ami a legfontosabb, nem fáj a lábam! Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Ácstari Károlyné, Valika néni - 72 éves

Ácstari Károlyné, Valika néni - 72 éves,Újireg

A lányomtól kaptam a Mentás Lábkenőcsöt vadgesztenyével. Ő szívesen használ gyógynövényes termékeket, és amikor panaszkodtam, hogy így 85 év felé a kerti munka után olyan “nehéz láb” érzésem van, mint ahogy a reklámokban mondják, akkor hozott Nekem. Természetesen hűségesen kenegettem a lábam, és éreztem is a jótékony hatását, hiszen még mindig, minden nap ki tudok menni a kertemet gondozni. Nagy jó termék, nekem bevált.

özv. Bányász Pálné - 84 éves

özv. Bányász Pálné - 84 éves,Nyírtelek