Vásárlói vélemények

A harmadik havi GombaBombát rendeltem. Nagyon köszönöm a segítségüket, mert nagyon jó termék. Nagyon meg vagyok vele elégedve. Lábfájásra vettem, de ezenkívül szellemileg és fizikálisan is segíti a mindennapjaimat. Ha éppen nem veszem be 1 nap, egyből érzem a hiányát. Amióta szedem a GombaBomba kapszulát, orvosnál nem voltam.

Konkrád Györgyné

Konkrád Györgyné,Kismaros

Az ízületi tablettát szedtem. Ajánlották nekem immunrendszer erősítőnek a GombaBomba kapszulát. Elkezdtem szedni, és mellette a Dinamix tablettát is szedtem, de az elfogyott. Nem rendeltem, csak GombaBombát, mert nagyon jó nekem az ízületi problémáimra is. És ráadásul még vitaminokkal is tele van. Az összes NaturComfortos terméket szeretem és használjuk, ha kell.

Gács Józsefné

Gács Józsefné, Budapest

Az elsők közt voltam, akik kipróbálhatták a Bomba Forma kapszulát. Jómagam is részt vettem a termékfejlesztésben, a gyógynövényes hatóanyagok kiválasztásában. Már két hete szedem a Bomba Formát, és bátran mondhatom, rászolgál a nevére.
Minden egyéb energetizáló jellegű készítményt, multivitamint mellőzök, hogy minél pontosabban tudjak beszámolni a termék hatásáról.
Már az első nap éreztem, hogy „feldob”. Pár nap elteltével úgy éreztem magam, hogy legszívesebben futkároznék egyet egy füves domboldalon – fölfelé. Ez a készítmény valóban bomba formába hoz! Jobban megy a munka, nem fáradok el estére, és marad energiám a háztájira is – úgy, hogy az egyéb vitaminjaimat most nem szedem. Rendkívül elégedett vagyok. És nem mellesleg, nagyon megnyugtató érzés, hogy ezt gyógynövények erejével érem el, kemikáliák nélkül.”

Balogh Péter

Balogh Péter ,Értékesítési Vezető, NaturComfort Kft.

Egy ismerősöm érdeklődött a NaturComfort termékeiről. Idősek otthonában dolgozik (Németországban), ám a testsúlya miatt nem tudja rendesen elvégezni a munkáját. … A közelmúltban telefonált, hogy nagyon bevált a tea, ettől 4 kg-ot lefogyott. Ha jön haza, újra bevásárol.

Vintzek Zoltánné

Vintzek Zoltánné,Dombóvár

Nagyon meg vagyok elégedve mindegyik termékkel. Amióta szedtem a LASKAGOMBA PlUSZT, sokkal fitteb vagyok, nem fáradok úgy el a házimunkában, mint azelőtt. A vérnyomásom is stabilabb. A 150-160 feletti érték 140-150 körül van. És a szívem sem rakoncátlankodik annyit, mint korábban, a két infarktus után. A családi EXTRA balzsam is nagyon jó hatással van a váll- és lábízületi fájdalmaimra. Naponta kétszer kenem be: reggel és este. Mióta használom ezt a balzsamot, szinte minden bekenés után pár perc múlva már nem érzek fájdalmat. A Családi Kal-magot is eszem, reggel 1 kapszulát. Még a téli idöszakban sem voltam komolyabban megfázva.Még most a korona vírus idejében sem.És a vércukor szintem is lejjebb ment. És így nem vagyok olyan fáradékony sem. A DINAMIX kapszulát is eszem. És azóta sokkal könyebb a mozgásom. Nagyon sokat segít a csontrikulásom okozta addigi nehéz járásomban, amit a DINAMIX szedése előtt el kellet viselnem. Mert nagyon sokszor volt, hogy napokra, hetekre, hónapokra nem tudtam elhagyni az otthonomat. Most már szinte vágyom, hogy jókat sétáljak, boltba mehessek. Nagyon jó hatással van mindegyik kapszula a szervezetemre. Mindezt köszönöm a NaturComfortnak. Akik forgalmazzák ezeket a természetes gyógynövényböl készült termékeket. És így nagy segítséget, könnyebb napi életvitelt biztosítanak a beteg embereknek.

Hajdu Györgyné

Hajdu Györgyné , Naszály

Évekkel ezelőtt vásároltam a Magyar Családi Balzsam EXTRA változatát. Nagyon meg vagyok vele elégedve, és nagyon örültem, amikor hívott Tanácsadójuk. Azóta többször rendeltem, hiszen a lábfájásom és a visszeres tüneteim enyhültek.

Ádány Zoltánné

Ádány Zoltánné,Derecske

Fájt mindkét oldalam és a derekamban is gyakori volt a szúró fájdalom. Egyszer kentem be a Magyar Családi Balzsam Eszenciával és megszűnt a fájdalom is és a kellemetlen szúró érzés is.

Varga Gergelyné

Varga Gergelyné,Kisvárda

A Magyar Családi Balzsam Eszenciát használom már 1 hónapja ínhüvely gyulladásra. Nagyon elégedett vagyok az Eszencia hatékonyságával, hamar érzem a hatását, gyorsan elmúlik a fájdalom.

Dózsa Károlyné

Dózsa Károlyné,Cserépfalu

Márciusban vettem a Magyar Családi Balzsam extra hűsítő változatának a nagyon praktikus akcióját, a 3+1-es csomagot. Ez időben a férjemnek erős deréktáji fájdalmai voltak. Elkezdte használni a terméket, és nagyon jó volt, mert már a második használat után egy fél órával is hatott. Ccsak este, lefekvés előtt kellett használni újra. A párom nagyon meg van vele elégedve. Az akciós ajánlatokat ezután is figyelni fogom!

Pataki Zsuzsa

Pataki Zsuzsa ,Pilisvörösvár

A fiamnak vettem, hogy próbálja ki, mert szobafestő, és minden testrésze fáj – lába, háta, dereka -, mivel nagyon sokat létrázik. Nem nagyon akart hinni benne, de mondta, hogy megpróbálja. Április elején hívott, hogy nagyon jó! Hatékonyan működik az Eszencia.

Péter Sándorné

Péter Sándorné,Nyíregyháza

Nagyon jó volt a derekamnak a Magyar Családi Balzsam Eszencia! Azonnal éreztem a fájdalomcsillapító hatását, csak dícsérni tudom!

Fehér Gyuláné

Fehér Gyuláné,Budapest

Nagyon jó a Magyar Családi Balzsam Eszencia. Ízületi fájdalomra használom, és gyorsan megszünteti.

Tóthné Sós Andrea

Tóthné Sós Andrea,Hódmezővásárhely