Vigyázz! A nyári melegben is megfázhatsz!

Szerző: Naturcomfort

Bár a jó időben kevésbé támadnak a bacik és a vírusok, de tévhit csupán, hogy ilyenkor nem fázhatsz meg, nem lehetsz lázas beteg. Mert akár egy nagyon hideg frissítő, a folyamatos légkondi áradat, vagy akár egy legyengült immunrendszer lehet oka és okozója annak, hogy meghűléses betegséget szedsz össze. És ilyenkor talán még rosszabb ilyen vagy ehhez hasonló megbetegedéssel küzdeni, hiszen harminc plusz fokban nem éppen kellemes a négy fal közé bezárva lenni és a melegben lázasan vegetálni…

Éppen ezért kell, hogy nagyon odafigyelj például arra,

hogy szervezeted ilyenkor is megkapja a megfelelő mennyiségű és milyenségű

vitamintartalmat és olyan természetesen ásványi anyagokat, melyek elengedhetetlenek,

hogy nyáron se támadjon meg semmiféle betegség vagy nyavalya.

A gyógynövények nyáron is segítenek

Természetesen elsősorban a megfelelő folyadék mennyiség nagyon fontos. A 3 liter felnőttek esetében ugye alap, de az kifejezetten jó, ha ennél több folyadékot iszol meg egy nap. Viszont csak ez nem elég… Ahogy mindig hangsúlyozzuk a vitaminok és természetes összetevőket tartalmazó étrendkiegészítők rendszeres szedése nemcsak az aktuális időszakban, hanem hosszú távon is segít felvértezni a szervezeted a kisebb és komolyabb megbetegedések ellen is. Emellett a gyógyteák – lehűtve, akár jégkockával – fantasztikus frissítők tudnak lenni a kellemes nyári estéken. És miközben finom, ízes teát fogyasztasz, még a szervezetednek is jót teszel.

A NaturComfortnál küldetésünknek tartjuk,

hogy ebben a segítségedre tudjunk mi is lenni.

Számos szuper termékkel készültünk neked, amelyek nemcsak csodálatos gyógynövényi kivonatokat tartalmaznak,

hanem belülről segítenek neked a mindennapokban,

és akár az energiafelhasználásban, akár a mindennapos problémák kezelésében is

rendkívül hasznos tud lenni számodra.

Vitaminbomba egy csomagban

Nemcsak a hidegebb időkre, hanem az egész éves rendszeres vitaminfeltöltésre állítottuk össze neked szuper Immunerősítő csomagunkat, amiben számos olyan terméket találsz, melyek az általános védelem mellett speciálisan is segítenek a szervezetednek. Nézzük is, miben!  

  • Találsz benne Liposomal C-vitamint, melyet bárhová magaddal tudsz vinni, hogy igyál belőle egy kortyot, ami belülről ad neked energiát.
  • A csomag másik tagja a Kal-Mag kapszula a csontjaid erősítése mellett idegrendszered optimális működésére is fantasztikus serkentő hatással van, segít, hogy a naponta szembejövő megoldandó feladatokat és esetleges akadályokat könnyedén vedd és könnyűszerrel megold.
  • A vitaminbomba pakkban ezen kívül találsz még Mikorezüst oldatot is, ami a gombás és bakteriális fertőzések megelőzésében, illetve kezelésében nagyon hatékony tud lenni. Ez rendkívül jól jön például a strandolós, uszodás időszakban is, hiszen ott a vizes, nedves környezetben sajnos könnyedén össze tudsz szedni ilyesmit. Így nem árt az elővigyázatosság.
  • Az Immunerősítő csomaggal tiéd lehet még egy doboz Süngomba kapszula is, amely nyugtató és erősítő hatással van az idegeidre, erősíti és acélosabbá is teszi azokat. De ebben a csodálatos süngombában az a szuper még, hogy az emésztésedre is jótékony hatással van, ami a nyári lángosos és egyéb “nehéz ételes” időszakban bizony nagyon hasznos tud lenni. Emellett mindenképpen meg kell említeni, hogy a Süngomba kapszula a menopauza és a daganatos megbetegedések kezelésében is gyógyhatással rendelkezik, és nagyon sokat segíthet már a tünetek enyhítésében is.

 

Még több ajánlott blog Neked

Nagyon sok felkérést kap Erika, mint életmód tanácsadó, hogy mondja el véleményét, adjon tanácsot az életvitel-változtatáson gondolkodóknak. De ebben az interjúban Önmagáról...

Elolvasom »

Sikerekben és eredményekben gazdag boldog új évet kívánunk minden kedves vásárlónknak! Ismét eltelt egy év, már 2018-at is magunk mögött tudhatjuk. Öröm...

Elolvasom »

Nyáron igazi pompáját éli a természet, virágba borul minden növény, virág és fa. Igazán gyönyörű látvány ez a szemnek, de nem mindenki...

Elolvasom »