VIP program

Mi az a VIP program?

VIP programunkkal azoknak a hűséges és visszatérő vásárlóinknak szeretnénk köszönetet mondani, akik időről-időre megtisztelnek bizalmukkal és NaturComfort termékeket választanak. Azért, hogy hozzájáruljanak egy egészségesebb és gondtalanabb életvitelhez, a kiegyensúlyozottabb, harmonikusabb mindennapokhoz.

Hisz, aki NaturComfort termékeket használ, az tudhatja, hogy ezzel a kis odafigyeléssel és törődéssel mennyi pluszt adhat magának és szeretteinek.

Miért érdemes VIP tagnak lenni?

Minden VIP tagunk részére 10%-os kedvezménnyel biztosítjuk árainkat a webáruházban található összes termékünkre. A webáruházba belépve, automatikusan ezek a termékárak jelennek meg.

Továbbá havi rendszerességgel olyan egyedi akciókat kínálunk, amelyek csak VIP tagjaink számára elérhetők.

Hogyan válhatsz VIP taggá?

Ha 2018. október 1. utáni vásárlásaid összértéke meghaladja az 50 000 Ft-ot webáruházunkban, automatikusan VIP taggá válsz.

Rendszerünk folyamatosan figyelemmel kíséri online vásárlásaidat, azok értékét összeadja, és amint elérted az 50 000 Ft-ot, VIP tagságot ad Neked.

A webáruházban történő vásárláshoz és a VIP tagsághoz regisztráció szükséges. Ha még nem vagy regisztrált felhasználónk, kattints ide a regisztrációhoz.

Kérdésed merült fel a tagsággal kapcsolatban? Írj nekünk üzenetet!

Add meg adataidat az alábbi űrlapon, tedd fel kérdésed és munkatársaink néhány napon belül válaszolnak rá.