Reumatikus ízületi fájdalom és porckopás – természetes segítség

Szerző: Naturcomfort

Reumatikus eredetű ízületi fájdalom kínozza? Netán az elpattant hajszálerek, a kitágult visszerek és a fáradt, elnehezült láb érzése okoz problémát? Ne éljen együtt a fájdalommal, enyhítse!

A reumatikus ízületi fájdalom, derékfájás és porckopás, életkortól függetlenül, szinte bárkit érinthet. Kialakulásukhoz ugyanis nagyban hozzájárul a mozgásszegény életmód és az egészségtelen táplálkozás.

Ahogyan az is, ha a munkánk és mindennapi tevékenységeink során komoly megerőltetés éri a lábainkat. Ha tehát túl sokat állunk, kemény fizikai munkát végzünk vagy épp rendkívül mozgásszegény, ülő életmódot folytatunk, annak előbb-utóbb valamilyen kellemetlen következménye lesz. Nincs ez másképp akkor sem, ha bizonyos behatások vagy genetikai öröklődés folytán gyulladásos folyamatok indulnak el szervezetünkben.

Az ízületeink ugyanis rendkívül sérülékenyek, tehát minden egyes ütés, esés, illetve gyulladásos eredetű megbetegedés komolyan károsíthatja a porcállományt. Nem beszélve, az idő előrehaladtával kialakuló kopásos eredetű ízületi bántalmakról (artrózis).

Tehát ahhoz, hogy a mindennapi tevékenységeinket hosszú távon is fájdalom nélkül el tudjuk végezni, időben be kell avatkozni és ha szükséges, a fájdalmat is csillapítani kell! Mert ugye Ön sem szeretne egy életen át fájdalommal élni?

Viszlát reumatikus ízületi fájdalom és porckopás!
Segítség a természettől

Ebben nagy segítség a természetes hatóanyagokkal csordultig teli töltött Magyar Családi Balzsam extra hűtéssel. A méltán népszerű Magyar Családi Balzsam család extra hűsítő tagja bármilyen ízületi fájdalom vagy derékfájás esetén alkalmazható. A benne található mentolnak és kámfornak köszönhetően a reumatikus és kopásos eredetű ízületi fájdalmak is enyhíthetők vele, akárcsak a visszeres panaszok.
A termékről bővebben itt tájékozódhat>>

A porcok egészsége belülről kezdődik!

A reumatikus ízületi fájdalom és porckopás elviselhetetlen erejű fájdalmat okozhat. A gyulladás, illetve az állapot tovább romlásának megelőzése érdekében nem elég a külsőleges kezelés!

Ehhez pedig egy gondosan és célzottan összeválogatott hatóanyagtartalmú belsőleges támogatás kell. Ezért született meg a Magyar Dinamix tabletta, amelyben többek között a kurkuma, a gyömbér, glükozamin, kondroitin-szulfát és MSM, más természetes  növényi anyagokkal kiegészülve hatékonyan száll szembe az ízületeket károsító állapotokkal.
Ismerje meg a Magyar Dinamix tablettát itt>>

* * *
Mit kell tudni az ízületi gyulladásról?
Ingyenesen letölthető Ízületi Gyógyír-Tár füzet

Ízületi gyulladástól szenvedsz? Fáj a hátad, lábad, derekad? Gyógyír-tár füzetünkből mindent megtudhatsz arról, hogyan alakul ki az adott betegség. Hatékony segítséget kapsz azzal kapcsolatban, milyen lehetőségeid vannak a házi praktikáktól kezdve az orvosi megoldásokig.

Az ízületi gyulladás nem lesz többé az ellenséged, megtapasztalod, hogy kezelhetővé válik problémád, lehet újra szabadon mozogni, fájdalommentesen tölteni a napjaid és vidáman búcsút inteni a korábbi gondoknak.

Vásárlóink saját tapasztalataikról is beszámolnak, hogy ezzel is segítsenek a gyógyulásban.

LETÖLTÖM »

 

Még több ajánlott blog Neked

Az emberi szervezet nagyon hasonlít egy olyan konyhakerthez, amiben sok-sok minden megterem. Jó látni, ahogyan kibújnak a földből a feltörekvő, friss-zöld növényi szálak, ahogyan napról napra növekszik és erősödik bennük az élet.

Elolvasom »

A gombák táplálkozási szempontból funkcionális élelmiszerek és élettanilag előnyös gyógyszerek forrásai is lehetnek. A süngomba (Hericium erinaceus) egy ehető gomba, amelyet a...

Elolvasom »

“Nagyon fitt a mama” Mindig is lenyűgözött az ember és az a kérdés, hogy létezik-e a teljesítőképességünknek józan határa. Éveken keresztül a...

Elolvasom »