Vitalitás megtartása, fokozása, immunerősítés gyógygombákkal

Szerző: Naturcomfort

Egyes gyógygombák egyre nagyobb szerephez jutnak az immunerősítésben, a vírusfertőzések megelőzésében, illetve kiegészítő kezelésében. Melyek ezek? Miben rejlik a titkuk?

Tudja meg itt.>>>

Hatékony immunerősítés vitaminokkal és gyógygombákkal
Immunvédelem gyógygombákkal

A gombákat az emberiség mindig is nagyra értékelte a kulináris élvezeti értékükért és a tápértékükért. Napjainkban pedig egyre inkább előtérbe kerülnek számos fontos gyógyászati ​​tulajdonságuk miatt.

Ma már nemcsak diétás élelmiszerként tartják őket számon, hanem étrend-kiegészítőként is egyre népszerűbbek.

Használatuk a jó egészségi állapot előmozdítására, fenntartására, illetve egyes betegségek kezelésére már ősidők óta elterjedt az ázsiai régiókban, míg nyugaton ez a megközelítés jóval újabb keletű.

A gyógygombákkal kapcsolatban egyre több kutatás zajlik. Elsősorban az antimikrobiális, gyulladáscsökkentő, immunreakciókat befolyásoló, antidiabetikus, daganatmegelőző, antioxidáns, májvédő, antiallergiás és prebiotikus tulajdonságaikat igyekeznek igazolni a kutatók.

A vírusfertőzések világszerte az embereket érintő leggyakoribb betegségek közé tartoznak. Folyamatosan jelennek meg új vírusok, és jelenleg csak kevés vírusellenes szer áll rendelkezésünkre a vírusos betegségek leküzdésére.

A gombák a bioaktív molekulák tárházai, amelyekkel jelenleg is számos kutatás zajlik. Azt szeretnék bizonyítani, hogy egyes gyógygombák potenciálisan vírusellenes szerként is alkalmazhatóak.

A Naturcomfort kínálatában több gyógygomba terméket is talál, ilyen többek között:

A természetes termékek évezredek óta hatékonyan egészítik ki a hagyományos orvoslás lehetőségeit, a természetes biológiai forrásokból izolált bioaktív vegyületek hatalmas és feltáratlan sokféleségét kínálják. Egyesek közülük már ma is elérhetőek és akár a webáruházunkból is megvásárolhatóak, mások pedig még felfedezésre várnak.

Még több ajánlott blog Neked

Harminc körül kezdődött. Imádtam, hogy bár a suliban tanító “néni” voltam, a Mekiben tegeztek a pultosok. Aztán jöttek sorban a gyerekeim, a...

Elolvasom »

Télen a szabadban a metsző hideg, a fűtött szobában pedig a meleg és száraz levegő okozhat viszketést, vörösséget és irritációt a bőrön....

Elolvasom »

A tél a téli álom és a kényeztetés évszaka, ami a hidegebb időjárás, az ünnepi élvezetek és a kevesebb testmozgás miatt nem...

Elolvasom »